Zadnjih 20 novic - Zabava

Zabava

Bill Cosby spoznan za krivega, za spolni napad mu grozi do 30 let zapora
Porota je 80-letnega Billa Cosbyja spoznala za krivega spolnega napada na Andreo Constand, ki je trdila, da jo je leta 2004 slavni igralec in komik omamil ter spolno zlorabil.
4

Zabava

Aviciijeva družina: "Ni mogel več naprej"
Družina švedskega didžeja Aviciija, ki so ga prejšnji teden našli mrtvega v Omanu, je danes sporočila, da glasbenik "ni mogel več naprej" in "si je želel miru".
15

Zabava

Švedska monarhija po 700 letih dobila novega rekorderja v vladanju
Švedski kralj Karl XVI. Gustav je z današnjim dnem na prestolu že 44 let in 223 dni ter je tako postal kralj z najdaljšim vladanjem švedski monarhiji.
2

Zabava

Sedemletni boj končan - Lionel Messi lahko prodaja lastna športna oblačila
Zvezdnik Barcelone in argentinske nogometne reprezentance Lionel Messi je dobil pravno bitko in končno lahko registrira svoje ime kot blagovno znamko za prodajo športnih artiklov.
13

Zabava

Pred oltarjem bo ob boku princu Harryju stal brat William
Britanski princ Harry želi na svoj veliki dan ob sebi svojega starejšega brata princa Williama, ki si ga je izbral za poročno pričo, so sporočili z britanskega dvora.
4

Zabava

Vabimo vas, da preverite, kako varen voznik ste
Izpolnite prijavnico in se udeležite preizkusa vožnje na simulatorju vožnje. Želimo namreč ugotoviti, kakšne so vozne navade različnih skupin voznikov. Vozne navade voznikov so lahko zelo drugačne.
1

Zabava

Mravlja, ki se je za zaščito svojega doma pripravljena razstreliti
Številne živali so za zaščito svoje kolonije pripravljene storiti marsikaj, mravlja Colobopsis explodens, ki prebiva v gozdovih azijskega otoka Borneo, pa se je v gorečem varovanju svojega doma ...
16

Zabava

Cesarski pingvini: izjemni potapljači na vdih
Pingvini so na prvi pogled počasni in okorni, saj se po kopnem večinoma premikajo z drsenjem po trebuhu, dokazano pa je, da so izjemno dobri potapljači.
3

Zabava

Korenčkova pena
Sestavine: 1 kg korenja, janeževa zvezda, kurkuma, burbonska vanilja, sladkor, bučna semena, maslo. Korenje skuhamo skupaj z janeževo zvezdo, kurkumo in burbonsko vaniljo.

Zabava

Nova voščena lutka Melanie Trump: "Podobnost je neverjetna"
V muzeju Madame Tussauds v New Yorku so voščeni lutki Donalda Trumpa pridružili še lutko njegove žene Melanie.
13

Zabava

Avtomobilnost 114: novodobna mobilnost s hibridnimi kolesi
V današnji Avtomobilnosti bomo govorili o hibridnih vozilih, takšnih, ki kombinirajo moč naših nog z elektromotorjem, a nikakor ne zaradi potuhe.
1

Zabava

Od Muff do Slađane: "Jaz sem Senidah in sem povsod ista."
Poznamo jo kot pevko skupine Muff, a 33-letna Senidah je postala zaradi skladbe Slađana ena izmed osrednjih tem srbskega (in balkanskega) glasbenega prizorišča.
63

Zabava

Ameriški mediji klonili pred dostojanstveno Melanio Trump
O ameriški prvi dami so mediji v ZDA pogosto govorili nenaklonjeno, celo porogljivo. Vendar pa je sinočnja državniška večerja z zakoncema Macron pogled na Melanio spremenila.
55

Zabava

Bled: Najpogumnejši rolkarji bodo poskušali podreti Guinnessov rekord
Navdušenci nad triki z rolkami bodo letos deležni prav posebnega športnega spektakla.
2

Zabava

Lea Sirk pred odhodom: Mislim, da smo naredili maksimum
Šest dni loči Leo Sirk in ekipo od odhoda v Lizbono, kjer bo zastopala Slovenijo na 63. izboru za Pesem Evrovizije. In kot je priznala sama, so dnevi od zmage na Emi minili zelo hitro.
55

Zabava

Foto: Veliki portet velikega Nelsona Mandele, viden šele z neba
Zapuščini legendarnega afriškega voditelja so se v domovini poklonili z velikanskim portretom Nelsona Mandele, tako velikim, da se podobo razbere šele iz ptičje perspektive.
5

Zabava

Celonočno bedenje in razpadle družine - trdo življenje svetilničarjev nekoč
Pred 200 leti so prvič zasvetile luči na svetilniku v Savudriji, ki so do danes so varno do cilja pripeljale na tisoče mornarjev.
5

Zabava

Video: Nicole Kidman se je na odru spontano pridružila možu Keithu Urbanu
Oboževalci kantrizvezdnika Keitha Urbana so doživeli prijetno presenečenje, ko se mu je med nastopom spontano pridružila njegova soproga, hollywoodska igralka Nicole Kidman.
12

Zabava

Limuzinski razred A premierno v Pekingu
Mercedes je v Pekingu predstavil limuzinsko izvedbo novega razreda z oznako razred A L sedan, ki bo namenjena kitajskemu trgu in bo tam tudi nastajala.
11
Izjava dneva
link
Tea Jarc
26. april 2018 ob 14:07 Mladi se velikokrat znajdejo na trgu dela v oblikah, ki imajo vse elemente delovnega razmerja, ampak nimajo pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas, kar je izjemno pogosto in tudi veriženje pogodb za ...
Več novic ...
Kazalo