Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Dylan bo novembra izdal album z do zdaj še neobjavljenimi posnetki
Bob Dylan bo izdal album, na katerem bodo zbrani studijski posnetki, ki so nastali za njegovo ploščo album Blood on the Tracks iz leta 1975, a nato nanjo niso bili vključeni.

Zabava

Zlato seneno mleko
Potrebujemo: 0,5 l senenega mleka, žlička mlete kurkume, pol žličke cimeta (ali po okusu), lahko dodate še malo kardamoma (po želji), dva ščepca mletega popra, žlička olivnega olja, med ali kakšno ...
3

Zabava

Nekdanji raperski mogul Suge Knight za 28 let odhaja v zapor
Marion Knight – Suge, nekdanji vodja razvpite glasbene založbe Death Row Records, bo naslednjih 28 let preživel v zaporu.
18

Zabava

Jogurtova strnjenka z limeto
Sestavine za jogurtovo strnjenko z limeto: sladka smetana 1/3, grški jogurt 2/3, sladkor, limeta. Sladko smetano, grški jogurt in sladkor zmešamo, da se naredi lepa krema.

Zabava

Seatov skrivnostni SUV po imenu dobil tudi obraz
Po številnih napovedih in javnem zbiranju predlogov za izbiro imena je Seat končno razkril svoje veliko športno terensko vozilo tarraco. Ta ne more skriti podobnosti z volkswagnom tiguanom allspaceom
8

Zabava

Foto: Ali, Gator in preostala druščina - Francoz ima doma 400 plazilcev
V vasici ob Loari živi 67-letni Francoz, ki si dom deli s 400 plazilci – od aligatorjev, kač do različnih vrst pajkov.
4

Zabava

Britanci si najbolj lomijo jezike, ko skušajo izgovoriti Ptuj
Slovensko mesto Ptuj je najtežje izgovorljivo mesto za britanske turiste, da bi ga izgovorili pravilno, je pokazala raziskava.
37

Zabava

Video: Putin meril v 600 metrov oddaljeno tarčo
Ruski voditelj Vladimir Putin se je preizkusil že v različnih vlogah, tokrat pa je videz pravega mača še okrepil, ko je v roke prijel najnovejši model kalašnikovke.
43

Zabava

Francoska revija izgubila pritožbo zaradi fotografij vojvodinje Cambriške
Francosko sodišče je potrdilo sodbo nižjega sodišča, da morata odgovorni urednik in lastnik revije Closer zaradi objave fotografij vojvodinje Cambriške zgoraj brez plačati po 45.000 evrov kazni.
2

Zabava

Video: Eminem v sporu leta z Machine Gunom Kellyjem
Začelo se je s skladbama The Ringer in Not Alike , ki ju je Eminem predstavil na svojem novem albumu Kamikaze in na katerih je nekaj vrstic namenil stanovskemu kolegu Machine Gunu Kellyju (MGK).
21

Zabava

Prva snubitev na slavnostni podelitvi nagrad emmy
Ameriški režiser Glenn Weiss se na letošnji podelitvi emmyjev ni razveselil le nagrade za najboljšo režijo varietejske oddaje, temveč tudi zaroke – pred zvezdniško množico je zasnubil svoje dekle ...
7

Zabava

Ariana Grande si bo "vzela čas za celjenje ran"
Glasbenica Ariana Grande se zaradi spleta dogodkov v zadnjem času – od smrti nekdanjega partnerja do terorističnega napada, ki se je lani zgodil po njenem koncertu – začasno poslavlja iz sveta glasbe.
14

Zabava

Čedahuči: Če bi lahko, bi se vsi preselili v neko kočo v gozdu
Pet let ustvarjanja glasbe, 150 koncertov in tretji album pred vrati – to je kratek statistični pregled dela sedmerice članov, ki sliši na ime Čedahuči.
7

Zabava

Foto: Duo 2Cellos v vijoličnih dresih navdušil Maribor
Violončelista 2Cellos sta se po štirih letih vrnila v Maribor, od koder je doma Luka Šulić, ki skupaj s hrvaškim kolegom Stjepanom Hauserjem s priredbami glasbenih uspešnic navdušuje množice po vsem ...
32

Zabava

Glosa Vinka Vasleta: Turbofolk na Kongresnem trgu
V moji instituciji je norišnica. Mala, a simpatična. Zunaj, v državi, je pa velika. Norišnice, prave norišnice, imam že od nekdaj rad. Rad sem nor in rad sem med norci.
14

Zabava

Slovenka, ki je "zgradila" svojo kariero z lutko Nicka Cava
Nick Cave je res dobil njeno lutko, lani, na koncertu v Ljubljani, Magnifico pa je posnel videospot za pesem Cici Mici.
29

Zabava

Foto: Tobogani, drevesa, splav? Kaj postaviti ob nekdanjo obalno cesto?
Dobra dva kilometra dolga papirnata preproga, flomastri, barvice, dobra volja in domišljija: to so bistvene značilnosti projekta Narišimo obalo, ki danes poteka na nekdanji obalni cesti med Koprom ...
23

Zabava

Foto: Ko se pajki parijo ... spletejo 300 metrov dolgo mrežo
Obala ob kraju Aitoliko v Grčiji se je za vse arahnofobe - ljudi, ki imajo strah pred pajki -, spremenila v nočno moro, saj jo je prekrila 300 metrov dolga pajkova mreža.
15

Zabava

Med polčasom Super Bowla naj bi nastopili Maroon 5
Popovska zasedba Maroon 5 naj bi prihodnje leto ob finalu ameriške nogometne lige NFL dobila čast za glasbeni nastop med legendarnim polčasom Super Bowla.
5

Zabava

Neuspešna prodaja jakne Hana Sola, čeprav so zanjo pričakovali vsaj milijon evrov
Na dražbi filmskih rekvizitov v Londonu so prodajali jakno, ki jo je v Vojni zvezd Harrison Ford nosil v vlogi Hana Sola.
5
Izjava dneva
link
Papež Frančišek
4
22. september 2018 ob 14:15 Živeli so v medsebojnem miru, dokler ni prišla totalitaristična ideologija in pozitivne vrednote zamenjala za širjenje nasilja ter nezaupanja.
Več novic ...
Kazalo