Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Avtomobilnost 114: novodobna mobilnost s hibridnimi kolesi
V današnji Avtomobilnosti bomo govorili o hibridnih vozilih, takšnih, ki kombinirajo moč naših nog z elektromotorjem, a nikakor ne zaradi potuhe.
1

Zabava

Bled: Najpogumnejši rolkarji bodo poskušali podreti Guinnessov rekord
Navdušenci nad triki z rolkami bodo letos deležni prav posebnega športnega spektakla.
2

Zabava

Po enem letu Scarlett vendarle s svojim fantom na rdečo preprogo
Premiero najnovejšega dela Marvelovih Maščevalcev je glavna zvezdnica te akcijske franšize izkoristila za simbolično potezo in se po rdeči preprogi prvič javno sprehodila s svojim srčnim izbrancem.
2

Zabava

Orjaku Dwaynu Johnsonu štorklja še tretjič prinesla deklico
Okoli zvezdniškega mišičnjaka Dwayna Johnsona je vselej polno deklet, nič drugače pa ni za domačimi zidovi – četici se je zdaj pridružila še Tiana Gia.
7

Zabava

Shania Twain podprla Trumpa - nato se opravičila
Kanadska kantripevka je v pogovoru za Guardian dejala, da bi na ameriških volitvah leta 2016 oddala glas za Donalda Trumpa, če bi lahko. Nato se je za svojo izjavo opravičila.
17

Zabava

12-letnik mami vzel kreditno kartico in sam odpotoval na Bali
12-letni avstralski deček se je po sporu s starši odločil stvari vzeti v svoje roke - vzel je materino kreditno kartico, z njo rezerviral letalo in hotelsko sobo ter sam odletel na turistični otok ...
43

Zabava

Bolgarija: V zavetišče prepeljali tri izgubljene medvedje mladiče
V bližini bolgarskega mesta Belitsa so po cesti sami tavali trije nenavadni sprehajalci - mladički rjavega medveda.
3

Zabava

Novozelandci prepovedali obisk kinodvorane v pižamah
Upravitelji kinodvorane v majhnem mestu Hawera na Novi Zelandiji so obiskovalcem prepovedali, da se projekcij filmov udeležujejo v pižamah. "To ni podoba, ki jo želimo kazati," so zapisali odgovorni.
11

Zabava

Pametno polnjenje za električne smarte
Za polnjenje na javnih polnilnicah ne bodo več potrebne kartice ali aplikacije. Avtomobili bodo sami komunicirali z električnim omrežjem, ki jih bo prepoznalo in samodejno začelo polnjenje.
1

Zabava

Monako se ne da: "Dekleta ostajajo del naše formule 1"
Iz formule 1 so se v letošnji sezoni morala posloviti brhka dekleta, ki so pred začetkom dirke v rokah držale table s številkami in imeni dirkačev.
49

Zabava

Video: Slon, ki "kadi", bega in vznemirja znanstvenike
Znanstvenike po vsem svetu vznemirja posnetek slona, živečega v divjini v Indiji, ki stoji ob ognju in vdihava dim, tako da je videti, kot da kadi.
18

Zabava

Kaj pridobite s točenjem 100-oktanskega bencina v primerjavi s 95-oktanskim?
V teoriji so prednosti večoktanskega bencina, da preprečuje korozijo, površinsko trenje in nastajanje oblog v motorju, poleg tega pa varuje okolje, saj zmanjšuje škodljive emisije v ozračje.
80

Zabava

Odšel je Denny Doherty
Pred nekaj dnevi je v Mississiaugi v 66. letu starosti umrl Denny Doherty, pevec slovite skupine The Mamas & The Papas.

Zabava

Cesarski pingvini: izjemni potapljači na vdih
Pingvini so na prvi pogled počasni in okorni, saj se po kopnem večinoma premikajo z drsenjem po trebuhu, dokazano pa je, da so izjemno dobri potapljači.
3

Zabava

Celonočno bedenje in razpadle družine - trdo življenje svetilničarjev nekoč
Pred 200 leti so prvič zasvetile luči na svetilniku v Savudriji, ki so do danes so varno do cilja pripeljale na tisoče mornarjev.
5

Zabava

Ameriški mediji klonili pred dostojanstveno Melanio Trump
O ameriški prvi dami so mediji v ZDA pogosto govorili nenaklonjeno, celo porogljivo. Vendar pa je sinočnja državniška večerja z zakoncema Macron pogled na Melanio spremenila.
55

Zabava

Bill Cosby spoznan za krivega, za spolni napad mu grozi do 30 let zapora
Porota je 80-letnega Billa Cosbyja spoznala za krivega spolnega napada na Andreo Constand, ki je trdila, da jo je leta 2004 slavni igralec in komik omamil ter spolno zlorabil.
4

Zabava

Kia stinger 3,3 T-GDI AWD: nastopač
Preden se lotimo našega mnenja o stingerju, naj vas spomnimo, zakaj so stingerja sploh naredili … To se kaže v tem, kako je oblikovan novi ceed.
24

Zabava

Limuzinski razred A premierno v Pekingu
Mercedes je v Pekingu predstavil limuzinsko izvedbo novega razreda z oznako razred A L sedan, ki bo namenjena kitajskemu trgu in bo tam tudi nastajala.
11

Zabava

Pol ure polnjenja za 400 kilometrov dosega
Električne polnilnice z zmogljivostjo 150 kilovatov bodo Audijevemu športnemu terencu v zelo kratkem času omogočile spoštovanja vreden doseg.
14
Izjava dneva
link
Tea Jarc
26. april 2018 ob 14:07 Mladi se velikokrat znajdejo na trgu dela v oblikah, ki imajo vse elemente delovnega razmerja, ampak nimajo pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas, kar je izjemno pogosto in tudi veriženje pogodb za ...
Več novic ...
Kazalo