Najbolj komentirane novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Bojkot poročne revije, ki ne poroča o porokah istospolnih partnerjev
Prestižna avstralska poročna revija White , ki že leta postavlja smernice v svetu poročnega načrtovanja, je propadla, ker ni želela objavljati prispevkov o porokah istospolnih partnerjev.

Zabava

Trump "zakuril" Fince z izjavo, da grabijo svoje gozdove
Finci se na družbenih omrežjih zabavajo ob izjavi ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je ob obisku pogorišč v Kaliforniji dejal, da "Finci veliko časa namenijo grabljenju gozda, zato nimajo ...

Zabava

Povprečen moški: Skoraj 42-letni Franc, visok 178 cm in težek 84,7 kg
Povprečnemu moškemu v Sloveniji je ime Franc, star je 41,7 leta, v višino meri 178,1 centimetra, tehtnica pa mu pokaže 84,7 kilograma.

Zabava

Društvo mrtvih pesnikov: Slovenščina v popularni glasbi počasi izumira
Zasedba Društvo mrtvih pesnikov, ki je morda najbolj znana po pesmih, kot so Rabm , Me že ma, da bi te in Ti si vse , je pred kratkim izdala že osmi studijski album, ki so ga naslovili Astronavt.

Zabava

Stroški Melanie Trump razburjajo Američane: 174 tisoč dolarjev za 12 ur v Torontu
Ameriške davkoplačevalce je razburila vest, da je njihova prva dama Melania Trump ob lanskem obisku Toronta državni proračun zmanjšala za 174 tisoč dolarjev (152 tisoč evrov).

Zabava

Platišča, kot jih še niste videli
Kalifornijski proizvajalec platišč HRE je v sodelovanju s podjetjem GE Additive predstavil prvo platišče iz titana, izdelano s tehniko tridimenzionalnega tiskanja.

Zabava

Foo Fighters junija prihajajo v puljsko Areno
Med oboževalci ameriških rockerjev Foo Fighters se je razširila novica, da se zasedba junija prihodnje leto sicer ne bo ustavila v Sloveniji, pač pa v naši bližini - v Pulju.

Zabava

Od lomljenja metel do preklinjanja - olimpijski prvak izključen zaradi pijanosti
Olimpijski prvak v kerlingu Kanadčan Ryan Fry si je skupaj s tremi tekmovalci zaradi ekstremne pijanosti prislužil izključitev s tekmovanja Red Deer Curling Classic v Kanadi.

Zabava

V Beli hiši za novinarje namesto komika "stendap" zgodovinarja
Združenje dopisnikov Bele hiše je izgubilo smisel za humor, za katerega Bela hiša Donalda Trumpa nikoli ni imela posluha, in na tradicionalni večerji združenja prihodnje leto ne bo nastopa komika.

Zabava

Mišek Miki, najslavnejši Disneyjev lik in hkrati simbol pogoltnosti korporacije
Mišek Miki velja za dobrega in poštenega ter potrpežljivega junaka, čeprav je mogoče, predvsem prek videoiger, spoznavati tudi njegovo bolj nagajivo in trmasto plat.

Zabava

"Z mojo ženo" – Justin Bieber potrdil poroko
Kanadski popzvezdnik Justin Bieber je na družbenih omrežjih potrdil, da se je poročil z manekenko Hailey Baldwin.

Zabava

Jessica Chastain s pomočjo nadomestne matere dobila hčerko
Jessica Chastain je postala mama, saj sta z možem, Italijanom Gian Luco Passi de Preposulom, s pomočjo nadomestne matere dobila hčerko, ki sta jo poimenovala Giulietta Passi Chastain.

Zabava

Najprej za Putinovo druščino, nato tudi za navadne smrtnike
Podjetje Aurus Motors je za prihodnji dve leti razprodalo proizvodnjo luksuzne limuzine, v kateri se vozi tudi ruski predsednik Putin.

Zabava

Snoop Dogg za zvezdo hvaležen tudi samemu sebi: "Ti si hud model"
Raper Snoop Dogg je pri 47 in po več kot četrt stoletja na glasbenem prizorišču dobil zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih.

Zabava

Pica za vse – frančiškani so jih v Zagrebu razdelili skoraj 25.000
Danes se je v Zagrebu marsikdo mastil s pico, s katero so jih počastili tamkajšnji frančiškani. Ti so v treh urah razdelili nekaj manj kot 25.000 zamrznjenih pic.

Zabava

Paris Hilton preklicala zaroko s Chrisom Zylko
Kaže, da hotelska dedinja in nekdanja resničnostna zvezdnica Paris Hilton navsezadnje le ne bo stopila v zakonski jarem.

Zabava

Video: Zoë Kravitz o poljubljanju z Lily Allen: Napadla me je
Pred nekaj dnevi se je igralka in pevka Zoë Kravitz odzvala na navedbe pevke Lily Allen, ki je v svoji avtobiografiji zapisala, da sta se z Zoë neke noči v New Yorku poljubili.

Zabava

Foto: Potovanje skozi domače glasbeno ustvarjanje s Perpetuum Jazzile
Vokalni orkester Perpetuum Jazzile se je v soboto vrnil na največji slovenski glasbeni oder in pred domače občinstvo, kjer so se pred Areno Stožice predstavili s koncertom Le slovensko.

Zabava

Foto: Fatboy Slim priredil glasbeni "šov brez primere"
"Hočemo več, hočemo več, hočemo več!" je vzklikala nekajtisočglava množica na Gospodarskem razstavišču, ko je Norman Cook, večini bolje znan po umetniškem imenu Fatboy Slim, bos odhajal z odra.

Zabava

Foto: Zakonca Trump v Belo hišo že sprejela veličastno novoletno jelko
Praznični čas se je uradno začel tudi v Beli hiši. Melania in Donald Trump sta se razveselila veličastne novoletne jelke, ki je visoka skoraj šest metrov.
Izjava dneva
link
Društvo mrtvih pesnikov
20. november 2018 ob 14:59 Za slovenske skupine je največja težava to, da ne znamo pogledati čez rob Slovenije in smo ujeti v
Več novic ...
Kazalo