Najbolj komentirane novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Foto: Pivo kljub podražitvi teče v potokih, začel se je Oktoberfest
Münchenski župan Dieter Reiter je opoldne v bavarski prestolnici z odprtjem prvega sodčka piva tradicionalno odprl letošnji Oktoberfest.
27

Zabava

Prodor kitajskih avtomobilov v Evropo bo hiter
Vodilni Volkswagna in Jaguarja Land Roverja (JLR) napovedujejo skorajšnji prodor kitajskih avtomobilov v evropske prodajne salone. Kitajska že nekaj let velja za največji avtomobilski trg na svetu.
24

Zabava

Foto: Tobogani, drevesa, splav? Kaj postaviti ob nekdanjo obalno cesto?
Dobra dva kilometra dolga papirnata preproga, flomastri, barvice, dobra volja in domišljija: to so bistvene značilnosti projekta Narišimo obalo, ki danes poteka na nekdanji obalni cesti med Koprom ...
23

Zabava

Nocoj se bo za zmago na festivalu Slovenska popevka potegovalo 13 izvajalcev
Nedeljski večer na Televiziji Slovenija bo glasbeno obarvan, za naslov zmagovalne popevke leta 2018 se bo ob spremljavi revijskega orkestra ali festivalskega ansambla potegovalo 13 izvajalcev.
19

Zabava

MRFY v živo: krik neke generacije
Na meji igre, izštevank in pripovedovanja zgodb. To je kratek povzetek glasbenega doživetja, ki ga na svojih koncertih pišejo MRFY.
19

Zabava

Nekdanji raperski mogul Suge Knight za 28 let odhaja v zapor
Marion Knight – Suge, nekdanji vodja razvpite glasbene založbe Death Row Records, bo naslednjih 28 let preživel v zaporu.
18

Zabava

Peugeotov nostalgični kupe, ki vozi sam
Peugeot bo čez dva tedna na avtomobilskem salonu v Parizu predstavil zanimiv koncept e-legend.
16

Zabava

Foto: Ko se pajki parijo ... spletejo 300 metrov dolgo mrežo
Obala ob kraju Aitoliko v Grčiji se je za vse arahnofobe - ljudi, ki imajo strah pred pajki -, spremenila v nočno moro, saj jo je prekrila 300 metrov dolga pajkova mreža.
15

Zabava

Noah Cyrus za 10 tisoč evrov prodaja svoje solze
18-letna pevka Noah Cyrus po razhodu z raperjem Lil Xanom v sklopu predstavitve kolekcije oblačil Pizzaslime prodaja stekleničko svojih solz, v kateri je ena solza vredna približno 830 evrov.
14

Zabava

Korejska fantovska senzacija BTS v Združenih narodih
Južnokorejska fantovska skupina BTS se bo prihodnji teden zapisala v glasbeno zgodovino, saj bo sedmerica fantov imela govor na sedežu Združenih narodov v New Yorku.
14

Zabava

Rihanna nova veleposlanica Barbadosa
Glasbena zvezdnica Rihanna je postala veleposlanica svoje domače države Barbados. Njeno delo bo v državo privabljati naložbe in turiste.
13

Zabava

Testirajte avto, ki ga vozite le z eno stopalko
Že takoj na začetku nove sezone za vas pripravljamo poseben preizkus. Z vami želimo preizkusiti nov način vožnje – e-stopalko.
14

Zabava

Avril Lavigne se vrača s pesmijo, ki jo je navdihnila bolezen
Glasbenica Avril Lavigne, ki se je zaradi lymske borelioze morala začasno umakniti z glasbene scene, je zdaj oboževalcem predstavila novo pesem, s katero je tudi uradno napovedala svojo vrnitev.
14

Zabava

Elton John podpisal dosmrtno glasbeno pogodbo
Britanski glasbenik Elton John je z glasbeno založbo Universal Music Group podpisal dosmrtno pogodbo, ki vključuje tako že izdano glasbo kot vse glasbeno delo v prihodnosti.
9

Zabava

Seatov skrivnostni SUV po imenu dobil tudi obraz
Po številnih napovedih in javnem zbiranju predlogov za izbiro imena je Seat končno razkril svoje veliko športno terensko vozilo tarraco. Ta ne more skriti podobnosti z volkswagnom tiguanom allspaceom
8

Zabava

Mama Demi Lovato: Nismo vedeli, ali se bo izvlekla
Mati Demi Lovato Dianna De La Garza je prvič spregovorila o travmatični izkušnji, ko je bilo zaradi predoziranja ogroženo hčerkino življenje.
10

Zabava

Neuspešna prodaja jakne Hana Sola, čeprav so zanjo pričakovali vsaj milijon evrov
Na dražbi filmskih rekvizitov v Londonu so prodajali jakno, ki jo je v Vojni zvezd Harrison Ford nosil v vlogi Hana Sola.
5

Zabava

Justin Theroux prvič spregovoril o ločitvi od Jennifer Aniston
"Ločitev mi je strla srce, ampak razšla sva se kar se da nežno," je o ločitvi od ameriške zvezdnice Jennifer Aniston povedal igralec Justin Theroux.
5

Zabava

Facebook bo storitev za spletne zmenke začel preizkušati v Kolumbiji
Kolumbija bo prva država, v kateri bo Facebook ponudil svojo pred meseci napovedano storitev za spletne zmenke.
5

Zabava

Audi s križancem e-tron v napad na Teslo in Mercedes
Bili smo na premieri Audijevega električnega križanca e-tron.
19
Izjava dneva
link
Papež Frančišek
4
22. september 2018 ob 14:15 Živeli so v medsebojnem miru, dokler ni prišla totalitaristična ideologija in pozitivne vrednote zamenjala za širjenje nasilja ter nezaupanja.
Več novic ...
Kazalo