Najbolj brane novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

V 29. letu starosti je umrl švedski DJ Avicii
Svetovno znan švedski DJ Avicii, čigar pravo ime je bilo Tim Bergling, je umrl v 29. letu starosti, je potrdila njegova predstavnica za odnose z javnostmi.
62

Zabava

Avicii: Prava zgodba o fantu, ki se je boril s slavo
Milijone je razplesal na svoje melodije, ki so šle hitro v uho. Spravljal v trans obiskovalce svojih koncertov tudi na račun vizualnih učinkov.
22

Zabava

Umrl je zvezdnik filmov o Austinu Powersu, "Mini-Me", Verne Troyer
V 50. letu starosti je umrl Verne Troyer, ki ga širša javnost najbolj pozna po vlogi " Mini-Me" v filmu Austin Powers.
6

Zabava

"Kralj" žaljivk Gordon Ramsay: Veganstvu bom dal priložnost
Kralj v pripravi goveje pečenke Wellington Gordon Ramsay je na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo pice brez sira in zapisal, da "bo dal temu #veganstvu priložnost", ter s tem sprožil ...
21

Zabava

Po Kate otroka pričakuje tudi Pippa Middleton
Kot kaže, bosta otroka letos povili obe sestri Middleton. V pričakovanju otroka naj bi bila namreč tudi Pippa Middleton, mlajša sestra noseče vojvodinje Cambriške.
3

Zabava

Barbika Fride Kahlo umaknjena z mehiških prodajnih polic
Mehiško s odišče je prepovedalo prodajo sporne lutke Fride Kahlo, saj je odločilo, da imajo pravico do trženja njene podobe zgolj člani njene družine.
2

Zabava

Bono za humanitarno delo prejel Bushevo častno medaljo
Rock zvezdnik Bono je kot prvi prejel častno medaljo predsedniškega centra Georgea W. Busha. Organizacija namerava posameznikom, ki spreminjajo svet, medalje podeljevati vsako leto.
33

Zabava

Infografika: 92 let kraljice Elizabete II. - neustavljive borke
Britanska monarhinja z najdaljšim stažem na prestolu, kraljica Elizabeta II., praznuje 92. rojstni dan.
8

Zabava

Foto: Dan, ko tivolske zelenice zasedejo taborniki
V ljubljanskem Tivoliju so se na sončno soboto razrasli taborniški šotori, pod zelenimi krošnjami pa je zaživela kopica dejavnosti, ki jih je v okviru 22. Feštivala pripravila Mestna zveza ...
19

Zabava

Vrnitev Ariane Grande na odre slabo leto po tragediji v Manchestru
24-letna Ariana Grande se je leto po tragediji, ki se je zgodila po njenem koncertu v Manchestru, kot gostja presenečenja pridružila norveškemu didžeju Kygu na festivalu Coachella in s tem ...
5

Zabava

Rachel Weisz pri 48 letih z Danielom Craigom pričakuje otroka
48-letna Rachel Weisz je sporočila, da s partnerjem, zvezdnikom Jamesa Bonda, 50-letnim Danielom Craigom, pričakujeta otroka.
9

Zabava

Najbolj kitajski maybach do zdaj
Mercedes bo čez nekaj dni v Pekingu uradno pokazal koncept prestižnega športnega terenca, ki bo nosil značko njegove najbolj ekskluzivne linije Maybach.
9

Zabava

John Stamos zaradi očetovstva srečnejši kot kadar koli
John Stamos in žena Caitlin McHugh sta pred kratkim dobila prvega sina Billyja, igralec pa je v prvem intervjuju po njegovem rojstvu dejal, da nikoli ni bil srečnejši.
5

Zabava

Ženske hlače: Kontroverzen kos garderobe, ki javnosti ni pustil ravnodušne
Ste se kdaj vprašali, kdaj so ženske začele nositi hlače?
28

Zabava

Varnostni sistem, pri katerem stanovanja varuje senca
Japonsko podjetje je razvilo zanimiv varnostni sistem, s katerim želi stanovanja narediti manj mikavna za vlomilce. Pri tem so na stražo postavili zgolj videoprojekcijo moške sence.
5

Zabava

Presenečenje uporabnikov: Barbie vseeno ima priimek
Če ste odraščali s slovito lutko Barbie, ste bili najverjetneje trdno prepričani, da nima priimka, saj so jo od leta 1959 vsi naslavljali zgolj z imenom, zdaj pa so bili ob ponovnem poudarku priimka ...
7

Zabava

Adrenalinski maraton po zasavskem podzemlju
V Zasavju poteka Rudarski maraton 2018. Tretje leto zapovrstjo se bodo tekači preizkusili na progi, ki bo tekaške užitke začinila s krepkim ščepcem adrenalina.
3

Zabava

Foto: Navadni smrtniki, ki so s poroko vstopili v kraljeve družine
Če je bilo dolga stoletja mešanje med plemiči in navadnim ljudstvom popolnoma nepredstavljivo, lahko danes v kraljevih družinah najdemo manekenke, osebne trenerje, novinarje in številne druge ...
6

Zabava

Natalie Portman zavrnila častno judovsko nagrado
Podelitev nagrade genesis, ki je namenjena počastitvi posameznikov, "ki navdihujejo s svojo predanostjo judovski skupnosti in judovskim vrednotam", je bila, potem ko jo je zavrnila igralka Natalie ...
23

Zabava

Vnukinja Steva McQueena za Avtomobilnost o vrnitvi legende
Ford je ob petdeseti obletnici legendarnega filma Bullitt, v katerem je eno svojih najbolj ikoničnih vlog odigral Steve McQueen, hollywoodski igralec, ki je bil znan tudi po svojem navdušenju nad ...
1
Izjava dneva
link
Eva Marn
3
22. april 2018 ob 11:28 Očitno v svetu še vedno velja prepričanje, da lahko z nasilnimi sredstvi in vsemi temi orožji prinesemo mir. To se mi zdi res popolnoma absurdno.
Več novic ...
Kazalo