Dnevni horoskop
Horoskop velja za 27. 4. 2018
     
link

ONA:
Zaradi določenih skrbi postajate vedno bolj nemirni in nestrpni. To bo kot začaran krog, posebno z nekom, ki je odvisen od vas. Vsaj glede učenja ste lahko mirni, saj se stvati razvijajo tako, kot vam ustreza.

ON:
Pri marsičem ste nepotrpežljivi, želite si preskočiti več stopnic hkrati. Poskrbite pa predvsem za to, da boste v dobri kondiciji. Ne zadržujte se preveč doma, ne posedajte, potrebujete gibanje.

  link

ONA:
Prijeten dan bo pred vami, morda vam bo še žal, da se tudi pri delu ne morete izkazati. Razpoloženi boste predvsem za dolge pogovore okoli prihodnosti in ugibanja, kako bo šlo. Ne prenesete pa priganjanja.

ON:
Denarja še vedno primanjkuje, a kaj, ko marsičesa vsaj za zdaj ne morete premakniti tako, kot si želite. Nekdo vam bo odprl oči. Sprva bi se utegnili razjeziti, ker ne marate takih opazk, toda oseba se ne moti, zato raje prisluhnite.

  link

ONA:
Razmišljali boste o svojih dosežkih. Znebili se boste neutemeljenih strahov na čustvenem področju. Pravzaprav prihaja zlata priložnost za pogovor, ki je ne bi smeli izpustiti.

ON:
Imate občutek, da nikakor ni časa za vse, kar bi radi dokončali, a kaj, ko ste si tudi danes zastavili veliko. Izredno dobro se boste počutili, številne boste očarali s svojo energijo.

  link

ONA:
Nekdo je izredno pogosto v vaši bližini in nikakor ne gre za naključje. Vseeno boste potrebovali še nekaj časa, da pokažete več čustev. Čaka vas pomembna odločitev, ki je povezana tudi z novimi delovnimi okoliščinami.

ON:
Še en dan bo zaznamovan predvsem s skrbmi okoli doma, selitve ali nepremičnin. Nikakor se ne morete umiriti in počakati. Vsekakor zavarujte svoje nekoliko šibkejše zdravje.

 
     
link

ONA:
Nekdo vas bo presenetil v trenutku, ko boste že dvignili roke k višku. Gre za osebo, ki vas sicer ni pozabila, čeprav je velikokrat precej nepredvidljiva, tokrat v pozitivnem smislu.

ON:
Nekaj boste naredili na nekoliko nenavaden način. Vse boste prebrodili, tudi s pomočjo mlajše osebe, ki bo uganila, kaj si želite. Samski potrebujete več družbe, a pozor, kaj boste povedali o sebi.

  link

ONA:
Nekaj vam ne bo tako všeč kot nekoč. Na zadeve poglejte z drugega vidika, saj je mogoče, da je tak razplet trenutno najboljši. Vaše srce je še nekoliko ranljivo, toda na koncu bo vse vendarle šlo v vašo korist.

ON:
V ljubezni niste preveč zadovoljni, vendar to tajite. Pred vami je nekaj, kar vas po navadi jezi ali utruja. Popoldne potrebujete več počitka. Vzemite si več časa zase, in sicer brez slabe vesti.

  link

ONA:
V ljubezni je dovolj nekaj manjših namigov, zato bodite dejavni, podjetni in dinamični. Gre pravzaprav za minimalni napor, ki vam lahko prinese veliko. Najbolje je, da se čim prej odpravite od doma.

ON:
Vse vam gre od rok, imate velik višek energije. Prevzemate pobudo, istočasno pa so vam številni pripravljeni ustreči. Vsekakor je pomembno, da to tudi pravočasno prepoznate.

  link

ONA:
Preutrujeni ste in zato krivdo valite tudi na tiste, ki se vam vračajo z vedno istimi vprašanji. Istočasno je mogoče, da boste o odgovoru drage osebe kar precej časa razmišljali.

ON:
Nekaj se bo zgodilo takrat, ko boste še preveč napeti in utrujeni, zato se ne boste odzvali na pravi način. Vse skupaj bi morali sprejeti le kot še eno koristno in poučno izkušnjo.

 
     
link

ONA:
Slišali boste več zanimivih stvari in potrebujete nekaj časa, da bi se odločili. Vseeno pohitite, da ne bi zamudili pomembne čustvene priložnosti ali srečanja. To je vsekakor dan za več dejavnosti.

ON:
Radi bi spremenili okolico, odpotovali in škoda je, da ne morete uresničiti vsega, s čimer bi lahko zapolnili svoj čas. Neki obisk ali klic vam bo dal dodatni zagon.

  link

ONA:
Obotavljivi boste, in sicer tako na čustvenem področju kot glede nekega povabila; nekako čakate, da vas reši neko naključje. To, da se ne morete odločiti, le pomeni, da vas nekaj muči oziroma ne prepriča.

ON:
Nikar se ne zapirajte med štiri stene. Škoda je, da bi se prepustili trenutnemu valu slabe volje. Vedno izrazitejša bo želja, da bi kaj spremenili. Sicer pa ne hitite, ker bi se danes odločali nekako površno.

  link

ONA:
Zaupajte svojemu občutku in zadeve pozorno opazujte. Le nikar ne poslušajte govoric! Neodgovornost drugih vas jezi, posebno ko gre za izredno resna vprašanja. Višek energije usmerite v ljubezen.

ON:
Nekaj boste opravili po svoji vesti in izkazalo se bo, da ste imeli popolnoma prav. Luna vam pomaga pri pomembnih odločitvah, posebno v ljubezni in na potovanjih.

 

ONA:
Nekoga močno pogrešate, toda slutite, da še ni pravi trenutek, da bi svoja čustva povsem oznanili. Glede svojih čustev ali namenov ste še vedno negotovi in zato puščate času čas, morda celo preveč.

ON:
Nekaj boste sprejeli nekako površno, kot da bi imeli dovolj časa za vse. A to je le prvi vtis, ki vas lahko zavede. Pazite, da ne bi zapravili preveč dragocenega časa in zaupanja osebe, ki vam je naklonjena.

link
Izbor
Kazalo