Dnevni horoskop
Horoskop velja za 23. 6. 2018
     
link

ONA:
Z nečim se boste spoprijeli nekako površno, preveč računate na srečne okoliščine. A vseeno ne bo posledic razen morda nekaj več stroškov. S partnerjem ste sicer spet napeti in prezahtevni.

ON:
Nihče vas ne more prepričati, da bi morali držati roko na zavori, tako v ljubezni kot pri delu. Stroškov bo sicer nekoliko več, toda nadaljujete po svoje: radi bi preizkusili nekaj, o čemer že nekaj časa razmišljate.

  link

ONA:
Počakajte, dokler ne boste dobili novice, ki vam dejansko lahko pomaga. Končno se boste nekoliko umirili in dojeli, na koga lahko računate. Pazljivo le s partnerjem ali sorodnikom, ki ne popusti.

ON:
Z drago osebo mislita enako, vendar tudi pri tem, da nihče noče popustiti in storiti prvega koraka. Vse bo odvisno od tega, kako se boste odzvali takoj, ko boste slišali nekaj pomembnega.

  link

ONA:
Preveč se boste ukvarjali z delovnimi zgodbami, ugibali in razmišljali. Marsikaj od črnih misli se vseeno ne bo uresničilo. Znanec vam morda ni preveč podoben, vsekakor pa bo iskren.

ON:
V karieri se ne ozirajte nazaj, čeprav se vam bo nekaj zavleklo. Zaradi tega boste spet izredno nestrpni. Ljubezenske zvezde trenutno niso prav radodarne.

  link

ONA:
Vse je v vaših rokah, posebno v ljubezni. Tokrat boste nagonsko dojeli, kako in kdaj lahko zahtevate več zase. Odločitev glede morebitnega potovanja tokrat ne bo pretežka.

ON:
Pohitite, le tako se boste izognili nepredvidenim preobratom v zadnjem trenutku. V tem času ne potrebujete dodatnih zapletov. Zdravje se bo okrepilo, počutite se vedno bolje.

 
     
link

ONA:
Nekoga preprosto ne morete zavrniti. Tokrat vas to ne bo obremenilo, saj imate dovolj časa za vse. Tudi za ljubezen, saj bo partner končno dovolj prožen in komunikativen.

ON:
Pri delu kaže nekaj tvegati, edino na ta način lahko napredujete. Tokrat ste vsaj bolj praktični in jasno boste določili vse obveznosti in pravice, posebno ob novem sodelovanju.

  link

ONA:
Nekdo vam izkazuje naklonjenost. Imate resnično dobro priložnost, da vse skupaj izpeljete tako, kot vam nabolj ustreza. Višek energije lahko izkoristite že dopoldne.

ON:
Na potovanju se boste počutili odlično, naenkrat pozabljate na vse pomisleke. Tudi v službi boste hitri. V ljubezni ugotavljate, da sta si z drago osebo pri marsičem pravzaprav zelo podobna.

  link

ONA:
Tako v službi kot doma se boste dogovorili drugače, tako da ne bo vse breme le na vaših ramenih. Tudi z denarjem bo boljše. Nova ljubezenska priložnost vas sicer še vedno nekoliko bega.

ON:
Preverite vse, kar je povezano z novostmi v službi. Ne glede na to, da je konec tedna, vsekakor izkoristite priložnost, da določene stvari pravočasno pojasnite.

  link

ONA:
Dan začenjate nemirni, v nenehnem pričakovanju, da se bo kaj zgodilo. Vaše želje bodo izpolnjene, čeprav počasi in postopoma. Partnerju ali prijatelju pa ponudite še eno možnost.

ON:
Z ugodnimi planeti imate vse tako rekoč na dlani, začutili boste veliko energije. Pozanimajte se okoli novosti, ne zamujajte. Storite več v ljubezni, zanimiva oseba vas že pogreša.

 
     
link

ONA:
Motila vas bo počasnost tistih, ki le obljubljajo, potem pa se dogovorov ne držijo. Netsrpni boste, čeprav tako ne dosežete ničesar. Premislite o partnerjevih izjavah.

ON:
Pod vplivom Lune ste čustveni in naenkrat se predolgo sprašujete, ali ste na pravi poti. Številni vas ne razumejo le zato, ker se držite enega in istega. To zagotovo ni pravi recept za uspeh.

  link

ONA:
Zazrite se v prihodnost. To je edino, kar zagotovo imate, ni razlogov, da bi kakor koli oklevali zaradi nekdanjih izkušenj. V ljubezenskih odnosih vas spremlja sreča.

ON:
Obetajo se vam dobri delovni rezultati. Nekaj bo šlo po sreči tudi zaradi pomoči tistih, ki vam zaupajo. V ljubezni ste lahko odkriti, saj bo vse še pozitivno.

  link

ONA:
V ljubezni ne morete tvegati na vse ali nič. Čeprav ste prepričani, da je najpomembnejši glas srca, bi se vseeno lahko opekli. Pazite glede prehrane, storite več za kondicijo.

ON:
V službi se ne morete odločiti tako, kot je prav. Moteče bo to, da bo nenehno nekaj nepojasnjenih stvari. Imate opravka s tistimi, ki niso dovolj jasni ali zanesljivi.

 

ONA:
Vaše fizično počutje se bo izboljšalo, počasi se boste spet zavihteli visoko. V ljubezni boste naenkrat odločnejši. Nekaj boste dobili skoraj po naključju, zato bo vaše navdušenje še večje.

ON:
V ljubezni lahko igrate na vse ali nič, kar vas prijetno vznemirja, saj česa takega niste vajeni. Nekdo bo z vami izredno prijazen, lahko si zastavita novi cilj, tudi pri poslih.

link
Izbor
Kazalo