Dnevni horoskop
Horoskop velja za 23. 9. 2017
     
link

ONA:
Nekdo bi vam rad pomagal, čeprav tega morda niti ne opazite. Niste pripravljeni popustiti, čeprav si tako sami otežujete stvari. Počasi se boste zbrali in ugotovili, kako bi zadeve popravili. Pazite na želodec, preveč se prepuščate razvadam.

ON:
Sobotne vibracije niso za vas pomirjajoče, prav nasprotno. Vrstijo se opravki, ki vam niso bili nikoli pisani na kožo. V ljubezni ni dovolj pravega zagona, morda ravno obratno: nekaj sitnosti z rakicami in škorpijonkami.

  link

ONA:
Ne ustavite se pred ničemer. Pravzprav dobro veste, kje so morebitne omejitve, toda danes boste izredno klepetavi in dokaj raztreseni, posebno pri delu. Mogoče je srečanje z nekom, ki je zaznamoval vašo preteklost.

ON:
Nekomu ne zaupate preveč, ker se že nekajkrat nista uskladila. Enostavno ne moreta najti skupnega jezika, ker se zapleta že na začetku. V ljubezni se nikar ne zatekajte v preteklost.

  link

ONA:
Ne bodite zapravljivi, saj vam bo le bežen vpogled v finančno stanje povzročil nekaj sivih las. Popoldne se dogovorite glede morebitnih nadur. Morda je bolje, da delate, kot da bi zapravljali čas za tuhtanje. V ljubezni je zatišje.

ON:
Dokaj dobro veste, kaj si želite, lahko pa se še vedno posvetujete, posebno glede nepremičnine. Zaupali vam bodo tudi nekaj novih nalog, ob katerih se boste dobro odrezali. Ne pozabite popestriti svoje družabno življenje.

  link

ONA:
Tokrat boste imeli glavno besedo, posebno če imate v mislih skorajšnje potovanje. Pričakujte nova poznanstva in zanimiva druženja. Tudi v večeru, ki bo izredno prijeten in vznemirljiv.

ON:
Dolgo se obotavljate glede krajšega potovanja, nenehno se sprašujete, ali se boste počutili res dobro. Razlogov za tak pritisk ni, saj se najboljše stvari po navadi zgodijo nepričakovano in spontano!

 
     
link

ONA:
Pazite, kaj boste izrekli v družbi osebe, ki ji očitno ne morete povsem zaupati, ko se ukvarjate z skupnimi zasebnimi zadevami. Zmedeni boste, hkrati sumničavi in morda tudi ljubosumni. To zagotovo ni pravi trenutek za akcijo!

ON:
Naenkrat vas bo razjezilo to, da za vas ni dovolj posluha. Svojih napak kot po navadi ne prepoznate, zato lahko nastane veliko nesporazumov. Posebno pazite z mlajšo znanko, saj bi jo morali bolje spoznati.

  link

ONA:
Ljubezenske zvezde obetajo vznemirjenje, posebno če ste že nekaj časa samski ali ne preživite dovolj časa z ljubljeno osebo. Na poti bo prijetno, posebno v nenavadni okolici.

ON:
Ne glede na to, da je že konec tedna, se lahko tudi danes ukvarjate z več posli in usposobite za nekaj, kar vam bo lahko koristilo v prihodnosti. Dragi osebi namenite več nežnosti in pozornosti.

  link

ONA:
Skrivate čustva, vendar v resnici izredno dolgo razmišljate o tem, kaj bi morali storiti. Popoldne se družite in odpravite na pot z nekom, ki vam je podoben. Poiščite rešitev, časa in energije za to bo več kot dovolj.

ON:
Ob spremembi Luninega položaja ste nekako negotovi. Ne strahujte pred napačnimi potezami. Ne pozabite, da nekatera vrata niso zaklenjena, temveč le priprta. Dovolj je le, da jih nekoliko porinete naprej!

  link

ONA:
Navdajala vas bo želja, da bi kaj spremenili, in to boste tudi hitro uresničili. Če ne že v prijetnem popoldnevu, potem zagotovo v večeru, ki ga boste preživeli nekoliko drugače kot po navadi, a vsekakor zanimivo.

ON:
Zvezde vas povezujejo s pravimi sogovorniki, zato boste dokaj sproščeni. Nekdo vam povsem ugaja, tako za druženje kot glede morebitnega skupnega sodelovanja.

 
     
link

ONA:
Pričakovali ste več od sobote, ki vas glede novih priložnosti ne navdušuje preveč. Pripravljeni ste na nove srčne strasti, čeprav bo vse pravzaprav odvisno od vaše pobude, kar vas v resnici že utruja.

ON:
Spet vas muči glavobol, predvsem ker ste pod pritiskom in se ne morete hitro odločiti. Poskrbite za dvigovanje odpornosti, nikar se ne zapirajte po nepotrebnem.

  link

ONA:
Ne skrivate tega, da vam misli prepogosto uhajajo k zabavnejšim rečem, in želite si več osvajanja, spogledovanja in zabave. Poskusite združiti prijetno s koristnim ter se ob srečanju dogovorite tudi glede urejanja praktičnih zadev.

ON:
Niste preveč navdušeni nad možnostjo za potovanje, saj so stroški preveliki ali pa bi preprosto porabili preveč moči. V ljubezni je danes najbolje, da ne kuhate mule, zato povabite k sebi osebo, ki vam veliko pomeni.

  link

ONA:
Misli vam uhajajo daleč, svetuje se vam, da se čim prej oglasite nekomu od prijateljev, ki lahko razvozla nekaj nenavadnega ali težavnega. Pazite na nekoliko šibkejše zdravje.

ON:
Nekega povabila ne morete sprejeti, ker se vam po drugi strani obeta nekaj novega pri poslih. Popoldne se boste spomnili pravega načina, da zadeve nekako uskladite in uredite.

 

ONA:
Pri poslih in glede študija ste dokaj dobro obveščeni, vsaj tokrat ne boste več pod vplivom določenih predsodkov. Na obzorju se pojavljajo ljubezenske novosti. Odzivajte se na podlagi prvega občutka.

ON:
Jutro bo prijetno, popoldne in večer pa dokaj nenavadna. Nekajkrat boste spremenili odločitev, nazadnje pa vas bo prepričala oseba, ki vam je značajsko podobna, morda prav tako riba, rak ali škorpijon.

link
Kazalo