Družabna kronika
slice
Luka Dončić z zlatom obiskal bolnega dedka: "On je pravi borec in šampion!"
Veliko pozornosti je vzbudilo tudi njegovo plavolasko dekle Anamarija, 20. september 2017 ob 10:37 Luka Dončić se je po vrnitvi iz Carigrada v Sloveniji zadržal manj kot 24 ur, a je kljub temu našel čas, da je v bolnišnici obiskal dedka in mu na prsi položil svojo zlato medaljo, ki jo je po ...
20
"Na koncu je cela Slovenija verjela in skupaj smo osvojili to zlato medaljo"
55
19. september 2017 ob 09:19 "Bilo je noro," je strnila 19-dnevno pravljico, ki jo je spisala slovenska košarkarska reprezentanca, babica enega izmed osrednjih junakov evropskega prvenstva v Carigradu Luke Dončića.
Reportaža iz Carigrada: Skok na letalo, do Turčije po zlato in domov
21
18. september 2017 ob 20:15 Pogosto pravimo, da dan nima dovolj ur, da bi postorili vse, kar želimo. Toda ta nedelja je Slovencem pokazala, koliko vsega - dogajanja in čustev - se lahko stlači v borih 24 ur.
Foto in video - Iz tisočerih grl v Carigradu: "Mi, Slovenci!"
125
18. september 2017 ob 01:10 Vredno je bilo spremljati vsako akcijo, si gristi ustnice, kričati, ploskati in se kdaj tudi jeziti. Slovenski navijači so na evropskem prvenstvu v košarki spisali pravljico, kot je ne pomnimo.
Foto: "Z našimi košarkarji je dihala čisto cela Slovenija!"
21
17. september 2017 ob 22:55 6.000 navijačev je za košarkarje stiskalo pesti v Carigradu, pestro navijaško dogajanje pa je bilo tudi po celotni Ljubljani - največji prenos je bil na Kongresnem trgu, evforiji pa so se pridružili ...
Foto: Srce Luke Dončića bije za Slovenijo - in za lepo Anamarijo Ko je sodnik zapiskal konec polfinalne tekme Slovenija - Španija, je Luka Dončić stekel v objem dveh dolgolask na tribuni - mame Mirjam Poterbin in svojega dekleta Anamarije Goltes.
56
Tekma na Twitterju: Naši junaki paello* zmazali za malico! Zgodovinski uspeh slovenske košarke! Prek velike, a proti nam popolnoma nemočne Španije smo se uvrstili v finale evropskega prvenstva! In kako je tekmo doživljal Twitter?
37
Junaki, naj vam nocoj tekne paella*! Slovenska košarkarska reprezentanca je na pragu zgodovinskega uspeha, preboja v finale evropskega prvenstva. Za Dragića, Dončića in druge bodo stiskali pesti Slovenci doma in v Turčiji.
38
Navijači: "Gorana je treba poslušati, prihajamo v Carigrad!" Zvečer bo vsa Slovenija dihala s košarkarji, najbolj zagreti so se odpravili kar v Carigrad.
36
Igre mest: Maribor v igri za zmago Ekipa Štajerske vijolice si je v tekmi s predstavniki Srbije, Makedonije in Madžarske priborila vstopnico v finale Iger mest, ki so naslednica ikoničnih Iger brez meja.
7
Maja Zupan: do krone najlepše v državi brez vzpona na Triglav Dijakinja gimnazije in veterinarske šole na biotehniškem izobraževalnem centru v Ljubljani Maja Zupan je na prestolu mis Slovenije nasledila svojo soimenjakinjo Majo Taradi, za katero pravi, da je ...
55
Majo kot nova mis Slovenije nasledila še ena Maja Maja Taradi se je poslovila od krone najlepše v deželi na sončni strani Alp. 27. mis Slovenije pa je spet postala Maja - Maja Zupan iz Britofa pri Kranju.
28
Maribor - slovenski upi na novodobnih Igrah brez meja Mednarodni športno-zabavni projekt Igre mest je zaživel v zadnjih avgustovskih dneh v Biogradu na Moru. Slovenske barve pa so že peto leto branili Mariborčani.
3
Foto: 15 tekmovalk, ki se bodo pomerile za naziv mis Slovenije Maja Taradi se bo kmalu poslovila od krone najlepše v deželi na sončni strani Alp. 15 tekmovalk se bo v soboto na Gospodarskem razstavišču pomerilo za laskavi naziv mis Slovenije.
41
"Pozor, pripravljeni?" Tu so Igre mest - evolucija ideje Iger brez meja Ime Denis Pettiaux še danes marsikomu prikliče spomin na legendarnega sodnika v televizijskem tekmovanju Igre brez meja.
10

Kazalo