Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
Vabimo vas, da preverite, kako varen voznik ste Izpolnite prijavnico in se udeležite preizkusa vožnje na simulatorju vožnje. Želimo namreč ugotoviti, kakšne so vozne navade različnih skupin voznikov. Vozne navade voznikov so lahko zelo drugačne.
Avtomobilnost 114: novodobna mobilnost s hibridnimi kolesi V današnji Avtomobilnosti bomo govorili o hibridnih vozilih, takšnih, ki kombinirajo moč naših nog z elektromotorjem, a nikakor ne zaradi potuhe.
Limuzinski razred A premierno v Pekingu Mercedes je v Pekingu predstavil limuzinsko izvedbo novega razreda z oznako razred A L sedan, ki bo namenjena kitajskemu trgu in bo tam tudi nastajala.
Pol ure polnjenja za 400 kilometrov dosega Električne polnilnice z zmogljivostjo 150 kilovatov bodo Audijevemu športnemu terencu v zelo kratkem času omogočile spoštovanja vreden doseg.
Zaradi nestrokovne vgradnje stekla je avtomobil lahko nevaren Avtomobilsko steklo ima vse pomembnejšo varnostno funkcijo.
V Nemčiji aretirali Porschejevega inženirja V zvezi z afero Dieselgate so v Nemčiji aretirali šefa razvoja pogonskih sklopov pri Porscheju, Joerga Kernerja.
Maserati levante diesel: šarmer na velikih kolesih Verjetno se je zdelo prav tako nedopustno, ko je Maserati v šestdesetih letih prejšnjega stoletja ponudil prvega quattroporteja - da bi znamka GT-jev in elegantnih kabrioletov izdelovala limuzine, ...
Vnukinja Steva McQueena za Avtomobilnost o vrnitvi legende Ford je ob petdeseti obletnici legendarnega filma Bullitt, v katerem je eno svojih najbolj ikoničnih vlog odigral Steve McQueen, hollywoodski igralec, ki je bil znan tudi po svojem navdušenju nad ...
Najbolj kitajski maybach do zdaj Mercedes bo čez nekaj dni v Pekingu uradno pokazal koncept prestižnega športnega terenca, ki bo nosil značko njegove najbolj ekskluzivne linije Maybach.
Pametno polnjenje za električne smarte Za polnjenje na javnih polnilnicah ne bodo več potrebne kartice ali aplikacije. Avtomobili bodo sami komunicirali z električnim omrežjem, ki jih bo prepoznalo in samodejno začelo polnjenje.
Avtomobilnost 113: Kaj s poškodbami po zimskih mesecih? V 113. avtomobilnosti smo popravili morebitne zimske poškodbe laka na karoseriji in po potrebi celo popravili poškodovano steklo.
Jean Todt: Za večjo varnost potrebujemo znane Slovence Na povabilo ministra za infrastrukturo Petra Gašperšiča je bil v Sloveniji posebni odposlanec Združenih narodov za varnost v prometu in predsednik Mednarodne avtomobilistične zveze Jean Todt.
Nostalgični električar Kupe nostalgičnega videza z električnim srcem je nastal na Češkem. Z enim polnjenjem lahko prevozi 300 kilometrov.
Slovo trivratnih avtomobilov Trivratni avtomobili se počasi poslavljajo. Peugeot bo v kratkem ustavil proizvodnjo trivratne različice modela 208, ki bo z novo generacijo na voljo le s petimi vrati.
Kako umiriti voznike, ki mislijo, da so nesmrtni? Vsakih 30 minut po cestah po svetu ugasne 71 življenj. V celem letošnjem letu pa za polovico prebivalstva Slovenije. Vožnja je še vedno zelo nevarno početje.
Novo električno razkošje Pininfarina Automobili je nova znamka, pod katero bodo nastajali do okolja prijazni luksuzni avtomobili.
Gasilci iz razbitega avtomobila reševali Ceneta Prevca Smučarski skakalec Cene Prevc se je znašel v nenavadni vlogi, saj je doživel hudo prometno nesrečo, med katero je popolnoma razbil svoj avtomobil, da so ga morali iz njega izrezati gasilci.
Mercedes za boj s Teslo razvija električni razred S Mercedes razvija električno limuzino velikosti svojega zastavonoše razreda S. Ta se bo na trgu potegovala za zahtevnejše kupce električnih avtomobilov ob boku Teslinim modelom S. Velika limuzina z ...
Toyota hilux 2,4 D-4D avt.: več kot delovni stroj Eni si jih zgolj želijo, eni se jih bojijo, kdor pa si ga kupi, verjetno z njim dobro shaja. Vsak dan. In ne samo v Namibiji, Keniji, sredi Avstralije ali na vrhu Tibeta.
Avtomobilnost 112: Kako povečati varnost v prometu V 112. Avtomobilnosti smo govorili o marketingu. Kaj nas bolj zadene, krvavi šok ali smeh?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Koliko avtomobilov imate v gospodinjstvu?

Koliko avtomobilov šteje vaše gospodinjstvo?

Nimamo avtomobila.
Enega.
Dva.
Tri.
Več kot tri.
Arhiv
Povezave
Kazalo