Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
Led na vozilu na avtocesti kot smrtonosni projektil "Led je prebil vetrobransko steklo s takšno močjo, da so ostanki pristali na zadnjih sedežih. Voznica je bila poškodovana in odpeljana v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec," je zapis iz ene izmed ...
Najprej za Putinovo druščino, nato tudi za navadne smrtnike Podjetje Aurus Motors je za prihodnji dve leti razprodalo proizvodnjo luksuzne limuzine, v kateri se vozi tudi ruski predsednik Putin.
Opel napoveduje novo ofenzivo Eno leto po predstavitvi načrta Pace Opel napoveduje novo modelno ofenzivo, ki se bo začela z novo električno corso in priključno hibridnim grandlandom X. Novi električni malček, ki se bo ...
Platišča, kot jih še niste videli Kalifornijski proizvajalec platišč HRE je v sodelovanju s podjetjem GE Additive predstavil prvo platišče iz titana, izdelano s tehniko tridimenzionalnega tiskanja.
Cesta na Ljubelj privlačna za voznike Ljubelj se je že od nekdaj uvrščal med najpomembnejše gorske prelaze.
Ne potrebujemo šestih voznih pasov, da bi v službo prispeli prej Voznike, ki se vsakodnevno iz Dolenjske in Štajerske zjutraj vozijo v službo v Ljubljano in popoldne nazaj, smo pozvali, da sodelujejo v velikem eksperimentu.
Rojena je tudi nova limuzinska corolla Po predstavitvi kombilimuzinske in privlačne karavanske različice nove corolle je Toyota na Kitajskem razkrila še limuzinsko izvedbo tega modela. Na voljo bo skoraj po vsem svetu.
Avtomobilnost 127: Z ekipnim duhom do krajšega potovalnega časa V 127. Avtomobilnosti smo dokazali, da ekipni duh lahko skrajša potovalni čas.
Prvo natisnjeno električno kolo na svetu s še večjo zmogljivostjo Slovaško podjetje Kinazo Design je prvo na svetu v Volkswagnovi tovarni s 3D-tiskalnikom izdelalo električno kolo Kinazo e1, ki vzdrži do 100 kilometrov in je dražje od avtomobila.
Se bo skupina FCA odpovedala Fiatu? Delničar skupine FCA je v pismu predlagal prodajo nedobičkonosnega Fiata ter osamosvojitev znamk Alfa Romeo in Maserati.
Novi M z vrha ponudbe za vse okuse BMW je pokazal fotografije nove najbolj športne osmice. Zdaj vemo, da bo na voljo tudi v kabrioletski izvedbi ter v različici gran coupé.
Avtomobilski kult, ki ima številne pripadnike tudi v Sloveniji Pred več kot 40 leti je Anton Konrad z majhno skupino Volkswagnovih zanesenjakov kljub nasprotovanju takratnega vodstva na skrivaj izdelal avto, ki je kratico GTI za večno postavil med avtomobilske ...
Nov, najcenejši seat Seat je predstavil svoje novo najcenejše vozilo, ki pa ni avtomobil, temveč električni skiro. Zanj bo treba odšteti okoli 600 evrov.
Volkswagen s konceptom napovedal nov poltovornjak Volkswagen je na mednarodnem avtomobilskem salonu v Sao Paulu predstavil koncept poltovornjaka, ki bi lahko poleg brazilskega osvajal tudi druge svetovne trge.
Pazite, da se ob menjavi gum ne poškoduje ali odlomi tipalo zračnega tlaka Ob menjavi gum preverite stanje sistema za nadzor zračnega tlaka v gumah.
Nova mazda3 je pred vrati Mazda bo konec novembra na avtomobilskem salonu v Los Angelesu predstavila novo generacijo modela mazda3, ki bo takoj nastopil v kombilimuzinski in limuzinski različici.
Kako varen in udoben je prevoz otrok v šolo? V uredništvu Avtomobilnosti si prizadevamo za varnost najmlajših.
Avtomobilnost 126: Športni dan V 126. Avtomobilnosti smo imeli športni dan. Najprej smo se vrnili v čas telefonov na vrvice in vrtečih številčnic, v čas, ko se je rodil prvi Volkswagnov GTI.
Renault z največjim akumulatorskim skladiščem električne energije v Evropi Skupina Renault uvaja program Advanced Battery Storage, v okviru katerega bo do leta 2020 zgradila največji stacionarni sistem za shranjevanje energije z uporabo akumulatorjev električnih vozil v ...
Sodelujte v raziskavi in preizkusite svoje vozniške sposobnosti Gledalci in bralci Avtomobilnosti lahko sodelujete v novem projektu, ki bo pomagal raziskovalcem pri načrtovanju transporta in pripadajoče infrastrukture ter načrtovanju algoritmov za avtonomna ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
ANKETA - platišča

Ali za zimo na vozilu uporabljate jeklena ali lita platišča?

Jeklena.
Lita.
Arhiv
Videonovice
Perpetum Jazzile napolnil Stožice 00:05:07, 19.11.2018
Iluzija lepote 00:09:28, 19.11.2018
Modni komentar: Gacho in LJFW 00:04:22, 19.11.2018
Žrebanje Lota 00:07:12, 18.11.2018
Rush Hour s Timom Urbanyo 01:19:27, 17.11.2018
Kdo bi vedel, zabavni kviz 01:10:23, 16.11.2018
Ambienti 00:25:54, 16.11.2018
Ideja za izlet: London 00:10:07, 16.11.2018
Jezikovni kotiček: Tujke 00:21:45, 16.11.2018
Nasveti za dom: Nega obutve 00:10:59, 16.11.2018
Povezave
Kazalo