Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
Dogovor veter v jadra avtomobilski industriji Japonski proizvajalci vozil se nadejajo večje prodaje vozil v Evropi, potem ko so pri EU-ju najavili ukinitev carin na avtomobile in rezervne dele.
Po kitajskih prihajajo avtomobili iz Vietnama Novo vietnamsko podjetje, imenovano VinFast, bo na trg poslalo športnega terenca in limuzino, ki sta ju razvili ekipi oblikovalcev in inženirjev iz Pininfarine.
Potovanje ponoči na dopust je lahko nevarno Mnogi se na dopust, da bi se izognili gnečam na cesti, odpravljajo ponoči, ko se, statistično gledano, zgodi največ hudih nesreč. V oddaji Avtomobilnost so ponudili nekaj nasvetov za varno pot.
Singer v Goodwoodu s sanjskim 911 Konec preteklega leta je kalifornijski butični predelovalec Singer pokazal prve skice projekta DLS, ki je napovedoval izdelavo prefinjenega modela na osnovi porscheja 911 964. Osem mesecev po prvih ...
V Goodwoodu prvič tudi dirkalnik brez voznika Na ekskluzivni prireditvi Goodwood Festival of Speed sta letos prvič nastopila tudi dva avtonomna avtomobila. Poleg samovoznega mustanga je bilo mogoče videti dirkalnik brez voznika roborace.
Renault proizvodnjo clia iz Francije dodatno seli v Revoz Renault bo pospešil proizvodnjo električnih modelov. Ta teden so napovedali, da se v tovarni v Flinsu bližini Pariza pripravljajo na to, da bodo podvojili proizvodnjo električnega modela zoe.
Slovo najcenejšega avtomobila na svetu Tata nano, najcenejši avtomobil na svetu, ni dosegel pričakovanj, zato ga bodo Indijci ukinili . Indijski velikan Tata Motors je leta 2008 predstavil avtomobil, ki je veljal za najcenejšega na svetu.
Avtomobilski proizvajalci trud in denar namesto v razvoj vlagajo v birokracijo Po referendumu, na katerem so Britanci izglasovali izstop iz Evropske unije, je avtomobilske proizvajalce, ki avtomobile izdelujejo na Otoku in jih izvažajo v EU, zajela panika.
To je Volkswagnov najmanjši križanec Volkswagen je pokazal še delno zakrit model T-cross in razkril nekaj tehničnih podatkov. Sprva bo na voljo s tremi bencinskimi in enim dizelskim motorjem, pogon bo speljan le na sprednji kolesi.
Nezemljan na cesti Bolgarski proizvajalec Alieno je pokazal električni hiperšportnik z neverjetnimi zmogljivostmi. V štirih različicah naj bi zmogel od 2.610 do 5.221 "konjev".
Enzov spomin na najstarejšega sina Ferrari letos praznuje 50. rojstni dan Dina, hčerinske znamke, ki jo je leta 1968 zasnoval kot cenovno ugodnejšo alternativo avtomobilom znamke Ferrari z motorji V6 in V8, a je ni nikoli priznal za ...
Porschejev električni "karavan" pride leta 2021 Po poročanju Automobile Magazin a naj bi bil Porschejev serijski električni "karavan" E cross turismo nared leta 2021.
Stadion, ki ga osvetljujejo Nissanove baterije Eno od glavnih vprašanj, ki se nam poraja ob prehodu na elektromobilnost, je, kaj se in kaj se bo dogajalo z baterijami, ki niso več primerne za uporabo v vozilih? Vsaj en odgovor nam ponuja Nissan.
Delitev oz. souporaba avtomobilov je beseda prihodnosti Delitev oziroma souporabo avtomobilov ( car sharing ) so v zahodnoevropskih mestih sprejeli kot alternativo lastnini nad osebnim vozilom, ker nimajo stroškov, kot so registracija, vzdrževanje, ...
Nova octavia bo imela drugačen obraz Škoda že testira četrto generacijo octavie. Čeprav uradno ni še znano, kako bo videti, o tem že kapljajo prvi podatki.
Prve "žrtve" novega meritvenega postopka Z novim globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (WLTP) bodo nekateri avtomobili izgubili nekaj moči. Športni Golf R bo ostal brez 10 konjičev.
Gremo na plažo! Fiat je ob obletnici rojstva in preporoda svojega priljubljenega malčka predstavil poletno obarvano omejeno serijo spiaggina 58. V Elkannovem ateljeju Garage Italia pa so šli se dlje in izdelali ...
Zakaj je tako veliko vpoklicev vozil v servisne delavnice? Vpoklici avtomobilov v servisne delavnice so praktično del avtomobilskega vsakdana, le da vesti o vpoklicih vedno ne zaidejo v javnost.
Volkswagnov najmanjši terenski križanec se počasi razkriva Volkswagen bo letos jeseni predstavil najmanjši model iz svoje terenske linije. S prvo skico in videom nam počasi razkriva, kako bo videti.
Divja mačka je dobila rdeče oči Potem ko je Dodge upokojil divji chllenger SRT demon, je predstavil novega mišičnjaka, ki prav tako zmore več kot 800 "konjev".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
ANKETA - telefoniranje

Bi podprli izrek kazenskih točk za nepravilno telefoniranje med vožnjo?

Da.
Ne.
Arhiv
Povezave
Kazalo