Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
Seatov skrivnostni SUV po imenu dobil tudi obraz Po številnih napovedih in javnem zbiranju predlogov za izbiro imena je Seat končno razkril svoje veliko športno terensko vozilo tarraco. Ta ne more skriti podobnosti z volkswagnom tiguanom allspaceom
Prodor kitajskih avtomobilov v Evropo bo hiter Vodilni Volkswagna in Jaguarja Land Roverja (JLR) napovedujejo skorajšnji prodor kitajskih avtomobilov v evropske prodajne salone. Kitajska že nekaj let velja za največji avtomobilski trg na svetu.
Peugeotov nostalgični kupe, ki vozi sam Peugeot bo čez dva tedna na avtomobilskem salonu v Parizu predstavil zanimiv koncept e-legend.
Avtomobilnost 120: Kako se bomo vozili v prihodnje V 120. Avtomobilnosti smo vam predstavili širšo sliko Mercedesove elektromobilnosti, pa forda focusa, ki moderno tehnologijo prinaša tistim z manjšimi proračuni.
Testirajte avto, ki ga vozite le z eno stopalko Že takoj na začetku nove sezone za vas pripravljamo poseben preizkus. Z vami želimo preizkusiti nov način vožnje – e-stopalko.
Audi s križancem e-tron v napad na Teslo in Mercedes Bili smo na premieri Audijevega električnega križanca e-tron.
Odvadili smo se hoditi peš Vsako osmo potovanje z avtomobilom je krajše od 500 metrov. V duhu Evropskega tedna mobilnosti zato v Avtomobilnosti poudarjamo pomen hoje. Še posebej pri otrocih.
Volvov tovornjak, ki ne potrebuje kabine Le nekaj dni po predstavitvi drznega avtonomnega koncepta 360c je Volvo pokazal še samovozni tovornjak, imenovan vera.
Bodo električni avtomobili dražji od konvencionalnih? V prihodnjih letih lahko pričakujemo predstavitve večjega števila novih električnih in hibridnih avtomobilov, ki bodo pripomogli k čistejšemu zraku, a vse ni tako preprosto.
To je BMW prihodnosti Po številnih napovedih je BMW končno v celoti pokazal koncept vision iNEXT, ki napoveduje, kakšni bodo njihovi prihodnji modeli.
Zbogom, trivratni proceed Kijina trivratna kombilimuzina s kupejevsko noto se po dveh generacijah poslavlja. S tretjo prihaja bolj uporaben petvratni shooting brake.
WLTP - kratica, ki je avtomobilske proizvajalce postavila pred velike izzive Izpusti škodljivega ogljikovega dioksida, ki so posledica delovanja dizelskih in bencinskih motorjev na notranje zgorevanje, so po pravilu v praksi veliko večji od podatkov, ki so jih do zdaj ...
Poslavlja se avtomobilska ikona - Volkswagnov hrošč Volkswagen je sporočil, da bo prihodnje leto ustavil proizvodnjo legendarnega hrošča, ki je motoriziral Nemčijo in nato postal prava avtomobilska ikona.
Obseden s tehnologijo Mercedes je pokazal novo generacijo športnega terenskega vozila z oznako GLE. Ta v primerjavi s predhodnikom poleg nove oblike prinaša večjo medosno razdaljo in kopico tehnoloških sladkorčkov.
Na sodišču o tem, ali je Winterkorn vedel za dieselgate Sodnik, ki je vodil zaslišanje o Volkswagnovem prirejanjem podatkov o izpustih motorjev na notranje izgorevanje, meni, da se je direktor Volkswagnove skupine Martin Winterkorn prepočasi odzval na ...
Daimlerjeva dvoživka za avtonomno prihodnost Daimler razvija avtonomno električno vozilo, ki se lahko prelevi iz potniškega kombija v dostavnik in obratno.
Vietnamski Vinfast pokazal svoja prva modela Vietnamski avtomobilski proizvajalec Vinfast je razkril podobo svoji prvih dveh modelov.
Skupina FCA porabila 30 milijonov dolarjev za razvoj avtonomne vožnje Skupina FCA (Fiat Chrysler Automobiles) pospešeno vlaga v razvoj tehnologij za avtonomno vožnjo.
Vožnja po levi strani je izziv, vendar obvladljiv Vožnja po levi strani je lahko za voznike, ki tega niso vajeni, stresna.
BMW pokazal prototipna X3 M in X4 M BMW je v sklopu dirke DTM na Nürburgringu pokazal prototipa novih modelov X3 M in X4 M ter obljubil, da bosta postavila nova merila v svojem razredu.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
ANKETA - mobilnost

Ali se do bližnje trgovine po manjši nakup odpeljete z avtomobilom?

Da.
Ne.
Nimam avtomobila.
Arhiv
Povezave
Kazalo