Prevozna sredstva
slice
Bi odstopili svoj sedež na letalu nekomu drugemu? O tem bo najprej razmislil računalnik.
Na podlagi algoritmov bo ocenjeno, kateri potniki bi bili najverjetneje pripravljeni odložiti svoj odhod, 18. februar 2018 ob 19:48 Nova spletna platforma bo letalskim družbam omogočila prepoznavanje potnikov, ki bi bili najverjetneje pripravljeni odstopiti sedež nekomu drugemu.
31
Video: Od Tokia do Pariza v dveh urah? Da, z nogami trdno na tleh.
15
15. februar 2018 ob 12:47 Japonsko podjetje si je izmislilo prav posebno potovanje, ki to sploh ni - kandidatom ponuja virtualni polet iz Tokia do Pariza, ki traja le dve uri, po "pristanku" pa si gostje lahko ogledajo mesto ...
Po treh dneh prva odpoved na redni liniji Maribor-Antwerpen
27
15. februar 2018 ob 11:58 Belgijska letalska družba VLM Airlines je četrti dan od vzpostavitve redne letalske povezave med Antwerpnom, Münchnom in Mariborom prvič odpovedala polet. Zanj namreč ni bilo prijavljenih potnikov.
Prvi vlak naj bi iz Ljubljane proti Trstu in Benetkam oddrdral septembra
46
13. februar 2018 ob 18:50 Septembra se potnikom vendarle obeta nova železniška povezava, ki se napoveduje že nekaj časa. Vlak bi po načrtih vozil iz Ljubljane mimo Trsta in njegovega letališča do Benetk.
Adria bo konec aprila začela leteti tudi v sejemsko mesto Düsseldorf
21
6. februar 2018 ob 17:00 Letalska družba Adria Airways odpira novo letalsko linijo z mednarodnim letališčem v Düsseldorfu.
Ljubljana dobiva neposredno letalsko povezavo z Berlinom Letalski prevoznik Easyjet, ki z ljubljanskega letališča že leti v London, bo z 9. avgustom od tam vzpostavil še neposredno letalsko povezavo z Berlinom.
27
Na krov Ryanaira zastonj le še z ročno torbico Irska nizkocenovna letalska družba Ryanair bo ročno prtljago, ki jo bodo lahko potniki vzeli na krov brezplačno, omejila na en majhen kos.
35
"Sporazum o investiciji v mariborsko letališče je mrtva črka na papirju." Pristojno ministrstvo opozarja lastnika mariborskega letališča, družbo SHS Aviation, in kitajsko državno gradbeno podjetje, ki želita v letališče vložiti 660 milijonov evrov, naj ne pozabita, da je ...
25
Iz Maribora kmalu nad oblaki do Münchna in Antwerpna Belgijsko-slovenska letalska družba VLM Airlines bo z 12. februarjem vzpostavila letalsko povezavo Maribora z Münchnom in Antwerpnom.
17
S katerimi letalskimi družbami je najbolj varno potovati? Letalske družbe British Airways, Emirates, Etihad Airways, Finnair, KLM, Lufthansa in Qantas so tudi letos med najvarnejšimi letalskimi družbami po izboru portala airlineratings.com.
32
Maribor: Maister pokvarjen že po enem dnevu vožnje Potem ko je v petek po mariborskih ulicah zapeljal Maister, malo električno vozilo, ki brezplačno vozi po središču štajerske prestolnice, se je vozilo že drugi dan pokvarilo.
61
Avstrijski prevoznik Niki bo v četrtek prenehal leteti Avstrijski Niki bo s četrtkom ustavil vse letalske prevoze, uprava družbe pa je že vložila predlog za začetek postopka plačilne nesposobnosti.
5
Predbožični letališki kaos: piloti Ryanaira napovedali stavko Če ste nameravali za božične praznike leteti z Ryanairom, se morda pripravite na kar nekaj nevšečnosti. Piloti in kabinsko osebje tega irskega nizkocenovnika so namreč napovedali stavko.
16
Se bliža nova doba nadzvočnih potniških letal? Letalska industrija očitno resno pogleduje proti nadzvočni tehnologiji na potniškem področju. Letalska družba Japan Airlines bo vložila v zagonsko podjetje, ki razvija nadzvočno potniško letalo.
27
Slovenske železnice imajo nov vozni red Slovenske železnice z današnjim dnem vozijo po novem voznem redu. Spremembe se nanašajo tako na notranji kot mednarodni potniški promet.
56

Izbor
Anketa: 31. oktober 2016 ob 15:45

Slovenija si želi postati kulinarična destinacija. Koga oz. kaj bi turistom izpostavili vi?

Ano Roš (Hiša Franko).
Tomaža Kavčiča (Zemono).
Janeza Bratovža (JB).
Igorja Jagodica (Strelec).
Brata Denk (Hiša Denk in Mak).
Kako domačo gostilno.
Nič od tega, Slovenija ne more postati kulinarična destinacija.
Arhiv
Kazalo