Športni SOS
slice
Zlatan Ibrahimović v klubu 500, na vrhu Josef Bican
566. del rubrike Športni SOS, 19. september 2018 ob 12:15 Le malo je nogometašev, ki se lahko pohvalijo z vsaj 500 zadetki, med te se je prejšnji konec tedna vpisal Zlatan Ibrahimović.
16
Visoka prednost v asih ne prinese vedno zmage
14. september 2018 ob 10:02 Čeprav je Karen Hačanov v New Yorku mimo Rafaela Nadala poslal kar 22 asov, hkrati pa Špancu ni dopustil niti enega, je na koncu obračuna tekmecu moral čestitati za zmago.
NZS ima težave s komunikacijo
13. september 2018 ob 10:44 Za slovensko nogometno reprezentanco niso najboljši dnevi, saj je z dvema porazoma začela Ligo narodov, še bolj pa skrbi neprepoznavna igra. Na MMC-ju je zaživel novi športni podkast SOS-odmev.
Športni SOS slavi 6. rojstni dan: Đoković kot feniks iz pepela
10. september 2018 ob 11:27 Zmagovalec New Yorka Novak Đoković je imel – vsaj na papirju – precej lahko pot do finala, saj v prvih šestih dvobojih ni igral niti z enim igralcem, ki bi bil med prvimi 20 nosilci.
Đokoviću do popolne zbirke manjka le še olimpijsko zlato
21. avgust 2018 ob 11:56 Novak Đoković je v Cincinnatiju osvojil še zadnji turnir serije 1.000, ki mu je manjkal v bogati karieri. Do popolne zbirke mu zdaj manjka le še zlata olimpijska medalja.
10 let, odkar Maribor v Evropi ni zadnji slovenski klub Nogometaši Maribora so daleč najuspešnejši slovenski nogometni klub v Evropi, prvič po 11 letih se je zgodilo, da vijolični niso zadnji slovenski klub v Evropskih tekmovanjih.
Đoković pred mejnikom 100.000 osvojenih točk Novak Đoković je v slabih desetih letih – odkar je ATP uvedel spremembo točkovanja – skupaj osvojil skoraj 100.000 točk. Na portalu Športni SOS tokrat govorimo o tenisu.
Največji skok in padec za Chelsea in Leicester Nogometaši Manchester Cityja so v zadnjih petih sezonah najuspešnejša ekipa v angleškem prvenstvu, saj so osvojili dva naslova in zbrali največ točk.
100 slovenskih medalj: Od Londona do Glasgowa Eden slovenskih vrhuncev združenih evropskih prvenstev v Glasgowu je bil nedvomno nastop Petra Johna Stevensa, ki je slovenskemu plavanju priskrbel jubilejno 100. medaljo.
Maribor sezono začel z desetko Nogometaši Maribora so udarno začeli novo državno prvenstvo, saj so na dveh gostujočih tekmah skupaj zabili kar deset zadetkov.
Ronaldo in Leonidas zabila po osem golov Miroslav Klose je najboljši strelec v zgodovini svetovnih prvenstev v nogometu, če pa upoštevamo samo tekme na izpadanje, sta na vrhu dva Brazilca.
Olimpija tretji prvak, ki je začel z dvema ničlama Nogometaši Olimpije so začetek sezone začeli s kronično neučinkovitostjo, saj so kar na štirih od petih tekem v vseh tekmovanjih ostali brez doseženega gola.
Fenomen Primoža Rogliča: Nova priložnost za vero v upanje " Res je, želel sem postati najboljši na svetu ," je v dokumentarcu rahlo sramežljivo priznal Primož Roglič in s tem razložil, zakaj svoje prihodnosti ni več videl v smučarskih skokih.
Najtežja pot do finala za Italijo, najlažja za Hrvaško Francija je na poti do finala svetovnega prvenstva igrala kar s petimi reprezentancami, ki so na Fifini lestvici uvrščeni med najboljših 15. Med svetovnim prvenstvom v nogometu na portalu Športni ...
Od 1 do 10: Od preobrata do Neymarjevega valjanja Do konca svetovnega prvenstva je le še osem tekem, v igri za naslov pa ostaja osem reprezentanc.

Izbor