Zimski športi
slice
Zajc razvedril slovenske obraze, zgodovinska ruska zmaga
Do točk še dva Slovenca, 18. november 2018 ob 16:48 Prva posamična tekma sezone smučarjev skakalcev v Wisli se je končala s presenetljivo zmago Rusa Jevgenija Klimova in velikim uspehom Timija Zajca, ki je osvojil peto mesto.
160
Hirscher in Kristoffersen v svoji ligi, Hadalin 18.
66
18. november 2018 ob 14:09 Marcel Hirscher je zmagovalec uvodne tekme svetovnega pokala alpskih smučarjev, slaloma v Leviju. V finalu je odgovoril na izziv velikega tekmeca Henrika Kristoffersena in zmagal za devet stotink.
Poljaki poskrbeli za veselico v Wisli; Slovenija sedma
190
17. november 2018 ob 17:49 Slovenski smučarski skakalci so na uvodni tekmi nove sezone svetovnega pokala v Wisli osvojili sedmo mesto. Domače navijače je z zmago razveselila Poljska, ki je slavila pred Nemčijo in Avstrijo.
Stoch komaj ujel petdeseterico, Mogel in Damjan prekratka
145
16. november 2018 ob 19:16 Zmagovalec poletne velike nagrade Rus Jevgenij Klimov je dobil kvalifikacije pred nedeljsko tekmo skakalcev v Wisli, Slovenci pa so bili neprepričljivi. Še najboljši, 13., je bil Anže Lanišek.
Shiffrinova povečala zbirko jelenov, Hrovatova 12.
75
17. november 2018 ob 14:31 V ženskem slalomu vse po starem: Mikaela Shiffrin je v Leviju slavila že 44. zmago v svetovnem pokalu, 33. slalomsko. Slovensko presenečenje je Meta Hrovat.
Ljubenska najstnika po uspešnem poletju optimistično zreta v zimo Gorazd Bertoncelj je med sedmerico za prvo tekmo 40. sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih uvrstil dva najstnika, oba člana kluba z Ljubnega, Timija Zajca in Žaka Mogla.
13
Ana Bucik: Čim prej spet občutiti radost zmagovalnega odra! Trenerji morajo včasih tudi jeziti svoje varovance, tako bi vsaj lahko sodili po besedah Ane Bucik: " Včasih Denisa Šteharnika ne maramo, ker nam postavi točno tisto, kar ve, da te bo vrglo iz ritma."
46
Bertoncljevi cilji natančno opredeljeni s številkami V 40. sezono svetovnega pokala v smučarskih skokih slovenska reprezentanca vstopa z novim glavnim trenerjem, Gorazdom Bertoncljem, ki ima natančno definirane cilje za poolimpijsko zimo.
35
Skakalna "mrzlica" pred vrati: konec tedna prvi test v Wisli V petek se v Wisli na Poljskem s kvalifikacijami začenja nova sezona svetovnega pokala smučarjev skakalcev. Nastopilo bo sedem Slovencev.
34
Uradno: Franci Petek naslednja štiri leta "šef" smučarjev Kot je bilo napovedano in pričakovano, je bil Franci Petek imenovan za polni štiriletni mandat na položaj direktorja Smučarske zveze Slovenije (SZS).
15
Na Pokljuki nestrpno pričakujejo ohladitev Svetovni pokal v biatlonu se bo to sezono začel na začetku decembra na Pokljuki, kjer nespečnost organizatorjem povzroča topel november, a je vremenska napoved spodbudna.
6
50 let od prvega poleta pod Poncami: vstopnice za Planico že v prodaji Smučarska zveza Slovenije je na ljubljanskem Nebotičniku pripravila prireditev, s katero se je slovesno začela predprodaja vstopnic za finale svetovnega pokala v smučarskih poletih v Planici.
18
Bertoncelj določil šesterico za Wislo, eno mesto še odprto Trener Gorazd Bertoncelj je že izbral šest reprezentantov za uvodno postojanko nove sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih prihodnji teden v Wisli.
28
Vodstvo tekačev že gradi temelje za SP v Planici 2023 Slovenski smučarji tekači opravljajo še zadnje priprave pred novo sezono, ki se bo začela 24. novembra v Ruki, vrhunec pa bo svetovno prvenstvo v Seefeldu.
10
Franci Petek bo na čelu smučarjev naslednja štiri leta Nekdanji skakalni as Franci Petek bo prihodnji teden imenovan za polni štiriletni mandat na položaj direktorja Smučarske zveze Slovenije (SZS).
18

Izbor
Citat za prebrat
link
Kevin Durant
7
18. november 2018 ob 07:04 Res mi je všeč. Njegova igra je definirana, vidi se, da je že igral profesionalno košarko. Dallas ima v svojih vrstah moža, ki bo vodil klub v prihodnosti. On in Dennis Smith se dobro ujemata.
Več novic ...
Anketa: 16. november 2018 ob 22:36

Ste na tekmi med Slovenijo in Norveško opazili napredek v igri slovenske nogometne reprezentance?

da
ne
Arhiv
Kazalo