Zimski športi
slice
Stabilnejša zima brez velikih nihanj glavna želja Domna Prevca
Pri Slatnarju dobi to, kar želi, 23. oktober 2017 ob 08:55 V lanski zimi najboljši slovenski smučarski skakalec Domen Prevc pravi, da novo sezono pričakuje fizično in psihično močnejši, kot je bil lani.
4
Ilka Štuhec po hudi poškodbi, kot kaže, že končala sezono!
123
22. oktober 2017 ob 23:31 Veliki upi Ilke Štuhec za letošnjo olimpijsko sezono so se, kot kaže, bridko končali med dopoldanskim treningom slaloma v Pitztalu, saj si je pri padcu strgala sprednje križne vezi v levem kolenu.
Gisinova strgala notranjo križno vez
5
21. oktober 2017 ob 11:20 Švicarska alpska smučarka Michelle Gisin se je poškodovala na treningu veleslaloma v Söldnu, prizorišču uvodne tekme letošnje sezone.
Domnu Prevcu nagrada za najboljšega novinca
8
20. oktober 2017 ob 12:07 Avstrijski smučarski skakalec Stefan Kraft je bil v Klingenthalu razglašen za najboljšega nordijskega smučarja v lanski sezoni.
Flisar gre po zmage, da bo vsa družina sita za božič
32
19. oktober 2017 ob 06:22 Mučne ure je pod žgočim soncem prebil Filip Flisar na stadionu, da bi se čim bolje pripravil na sezono, v kateri bo šel takoj na zmage, saj ni več "dizel", in kot pravi, raje 'kresne kot dvotakter'.
Uvod nove sezone v Söldnu brez Ilke Štuhec Najboljša slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec ne bo nastopila na prvi tekmi nove sezone, tradicionalnem veleslalomu, ki bo 28. oktobra na ledeniku Rettenbach nad Söldnom.
25
Vsi smučarski skakalci bodo morali v kvalifikacije V novi sezoni bodo vsi smučarski skakalci morali v kvalifikacije, je novosti v svetovnem pokalu potrdil tekmovalni direktor Walter Hofer.
8
Neprijetna poškodba Hayböcka Dvakratni avstrijski državni prvak v smučarskih skokih Michael Hayböck se je pet tednov pred začetkom nove, olimpijske sezone svetovnega pokala na pripravah na Cipru poškodoval.
7
Zmage prinesle obveznosti, o katerih se ji prej sanjalo ni "Ura za 3.000 evrov? Ta, ki jo imam, je vredna malo več, ampak sem jo dobila v dar," odgovarja Ilka Štuhec na vprašanje, ali si lahko zdaj, ko je v svetovnem vrhu, privošči kaj luksuznega, na primer ...
32
Poziv k prepovedi udeležbe ruskih športnikov tudi na ZOI Izvršni direktor Inštituta nacionalnih protidopinških agencij (iNado) je Mednarodni olimpijski komite (MOK) pozval, naj ruskim športnikom prepove nastope na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu, ...
35
Hirscher po zlomu gležnja že na smučeh Šestkratni zmagovalec skupnega seštevka v alpskem smučanju Avstrijec Marcel Hirscher je v sredo na ledeniku na Kitzsteinhornu opravil prvi snežni trening.
9
Zlata lisica ostaja v koledarju alpskih smučark Potem ko je Mednarodna smučarska zveza (FIS) junija v svojem predlogu črtala Maribor kot prizorišče tekem svetovnega pokala alpskih smučark od sezone 2020/21 naprej, je diplomatski pritisk ...
9
En primer dopinga v Vancouvru 2010, identiteta športnika še ni znana Mednarodni olimpijski komite je sporočil, da so pri ponovnem testiranju vzorcev, odvzetih na zimskih olimpijskih igrah v Vancouvru 2010, našli sumljiv vzorec.
5
Državna prvaka Timi Zajc in Ema Klinec, Peter Prevc deveti Timi Zajc (Ljubno BTC) in Ema Klinec (Alpina) sta v Kranju na skakalnici pod Šmarjetno goro osvojila naslova poletnih državnih prvakov v smučarskih skokih.
16
Kline popravil veleslalom, v smuku pa je že zelo hiter " V tej sezoni bom poskusil več dodati že na treningih pred smukaškimi tekmami, da me ne bodo potem presenetili večja hitrost in daljši skoki ," Boštjan Kline razkriva eno od skrivnosti, ki morda ...
10

Citat za prebrat
link
Lindsey Vonn
1
23. oktober 2017 ob 09:42 Hudo mi je ob novici, da si je Ilka poškodovala kolenske vezi. To se je zgodilo tudi meni pred zadnjimi olimpijskimi igrami. Želim ti vse dobro, Ilka, dobro okrevaj.
Več novic ...
Anketa: 9. oktober 2017 ob 17:49

Kdo naj bo novi selektor slovenske nogometne reprezentance?

Darko Milanič
Matjaž Kek
Tomaž Kavčič
kakšen tuji strokovnjak
Arhiv
Kazalo