Zimski športi
slice
Alpske discipline v novo sezono brez dolgov
Letos bo na voljo precej višji proračun, 24. maj 2018 ob 19:16 Predsednik panoge za alpsko smučanje Iztok Klančnik je sejo zbora panoge za alpsko smučanje na novo sklical za torek, 29. maja, že zdaj pa izpostavlja, da bo panoga po dolgem času v novo sezono ...
Kranjska Gora že zavzeto pripravlja teren za SP 2023
3
22. maj 2018 ob 16:38 Potem ko je bila Slovenija s Planico prejšnji teden na 51. kongresu Mednarodne smučarske zveze v četrtem poskusu imenovana za organizatorico svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju 2023, so ...
Kocijančič ostaja podpredsednik Mednarodne smučarske zveze
9
20. maj 2018 ob 12:39 Nekdanji predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Janez Kocijančič ostaja podpredsednik Mednarodne smučarske zveze Fis, so določili na seji predsedstva zveze po kongresu v grškem letovišču Costa ...
Zgradnja planiškega centra je dobila nov pomen
60
18. maj 2018 ob 06:53 V četrtem poskusu pridobitve svetovnega prvenstva v klasičnih smučarskih disciplinah je bila na kongresu Mednarodne smučarske zveze Planica končno uspešna.
Kocijančič še naprej v svetu FIS-a, šesti mandat za Kasperja
15
18. maj 2018 ob 17:08 Janez Kocijančič je bil ob koncu 51. kongresa Mednarodne smučarske zveze v Atenah znova izvoljen v predsedstvo oziroma svet FIS-a, kjer je že od leta 1981.
Petra Majdič Fantastičen rezultat, končno! Mislim, da je bilo že vnaprej jasno: ali se zdaj zmaga ali pa ne poskuša več.
2
V četrtem poskusu le uspelo: Planici svetovno prvenstvo 2023 Planica je na kongresu Mednarodne smučarske zveze v Grčiji dobila organizacijo svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju leta 2023. Edini protikandidat je bil Trondheim.
82
Planica v boj za nordijsko prvenstvo leta 2023 Ta teden v Grčiji poteka 51. kongres Mednarodne smučarske zveze (FIS), na katerem sodeluje približno tisoč delegatov iz več kot 80 držav, med njimi je tudi Slovenija.
47
Alpinci z istimi vodji, a s precej višjim proračunom Odsotnost Ilke Štuhec v zadnji zimi in olimpijske igre brez medalje v slovenskem alpskem smučanju ob koncu štiriletnega obdobja, ko se vsi dogovori sklepajo na novo, niso pustili kakšnih posledic.
37
Za Jermana (še) ni mesta v slovenskem smučanju Alpski odbor Smučarske zveze Slovenije (SZS) potrjuje sestavo trenerskih ekip za prihodnjo sezono.
27
Skladne ideje med pogovorom Petra Prevca in Bertonclja Novi glavni trener slovenskih skakalcev Gorazd Bertoncelj je z vsemi člani A-ekipe in mladinske reprezentance opravil pogovore. Z najboljšim, Petrom Prevcem, sta sedela več kot tri ure.
51
Potrjene sestave reprezentanc smučarskih skakalcev Na redni seji zbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo so bili predstavljeni načrti ekip in potrjene sestave reprezentanc za sezono 2018/2019.
18
Peter Prevc zadovoljen z novim načinom dela Smučarji skakalci so zakorakali že v tretji teden priprav na novo sezono, katere vrhunec bo svetovno prvenstvo v Seefeldu.
31
Novi trener Hakola ne računa več na veterana Ahonena Po odhodu Andreasa Mitterja z mesta glavnega trenerja bo finske skakalce vodil domači strokovnjak Lauri Hakola, ki je bil do zdaj pomočnik Avstrijca.
5
Okrepitev v ekipi Ilke Štuhec: prihaja serviser Sopotnik Ekipi najboljše slovenske alpske smučarke Ilke Štuhec se bo v prihodnji sezoni pridružil serviser Aleš Sopotnik. Gre za izkušenega serviserja, ki ima več kot 20-letne izkušnje.
33

Izbor
Citat za prebrat
link
Cristiano Ronaldo
6
27. maj 2018 ob 18:49 Spregovoril sem ob neprimernem trenutku, toda nekaj se bo vseeno moralo zgoditi. Res nisem izbral pravega časa, a bil sem vsaj iskren.
Več novic ...
Anketa: 25. maj 2018 ob 10:15

Kateri slovenski nogometaš ima najboljšo klubsko kariero?

Srečko Katanec
Brane Oblak
Jan Oblak
Zlatko Zahovič
Arhiv

Kolumna o Janu Oblaku.

Kazalo