Zimski športi
slice
Ilka Štuhec na polnih obratih končuje priprave v Čilu
Serviser Aleš Sopotnik je velika okrepitev, 13. september 2018 ob 08:05 Ilka Štuhec se v Južni Ameriki pripravlja na "maksimalnih obratih", pravi njen trener Grega Koštomaj, ki upa, da bodo kljub pomanjkanju snega uspešno opravili zadnji teden treninga v Čilu.
14
Po 543 dneh prva tekma in zmaga Ilke Štuhec
23
12. september 2018 ob 07:50 Svetovna smukaška prvakinja Ilka Štuhec, ki se na novo sezono pripravlja v Čilu, je k treningom dodala tudi nekaj tekmovalnega naboja in že takoj je zmagala na superveleslalomu za južnoameriški pokal.
Ema Klinec zmagovalka tekme z eno serijo, moška tekma odpadla
4
9. september 2018 ob 12:30 Ema Klinec je zmagala na nedeljski tekmi poletne velike nagrade v Čajkovskem v Rusiji, slovenski uspeh pa je dopolnila Jerneja Brecl s šestim mestom.
Pokljuki zadoščenje in organizacija biatlonskega SP-ja
6
9. september 2018 ob 12:45 Pokljuka je dobila zadoščenje in je tudi uradno izbrana za organizacijo svetovnega prvenstva v biatlonu leta 2021, so potrdili na kongresu Mednarodne biatlonske zveze v Poreču.
Slovenski skakalci drugi v Čajkovskem
6
8. september 2018 ob 14:10 Slovenska mešana skakalna ekipa je v Čajkovskem v Rusiji na tekmi poletne velike nagrade zasedla drugo mesto.
Bartol se bo na skakalnice vrnil decembra Smučarski skakalec Tilen Bartol je po torkovi artroskopiji kolena že v domači oskrbi. Po napovedih zdravnikov bo 21-letni član slovenske A-reprezentance prve skoke opravil decembra.
9
Kosi najboljši Slovenec na južnoameriškem pokalu Slovenski smučarji v hitrih disciplinah so na pripravah v Čilu v zadnjih dveh dnevih nastopili na tekmah južnoameriškega pokala. V ospredju je bil Klemen Kosi.
17
Nove težave v skakalni ekipi – na operacijo tudi Bartol Slovenski smučarski skakalec Tilen Bartol po vnovičnem pregledu z magnetno resonanco in posvetu z doktorjem Matejem Drobničem v torek odhaja na artroskopijo kolena.
12
Kristoffersen: Z Marcelom sva precej dobra prijatelja Norveški smučarski as Henrik Kristoffersen je bil na obisku v Sloveniji. Njegov prihod je bil povezan z dobrodelnim projektom, saj je v Slovenijo prišel na pobudo Anžeta Kopitarja.
9
Še ena zmaga Kobajašija, Tepeš peti Na drugi tekmi poletne velike nagrade v smučarskih skokih v Hakubi je bil pod žarometi Jurij Tepeš peti. Tako kot v petek je zmagal domačin Rjoju Kobajaši (134,5 in 131,5 metra).
8
Kristoffersen zamuja s pripravami na sezono Norveški alpski smučar Henrik Kristoffersen zaradi zlomljenega palca še vedno ni začel priprav na snegu.
2
Med okrnjeno konkurenco v Hakubi brez slovenskega presežka Na tekmi poletne velike nagrade v Hakubi na Japonskem so nastopili štirje Slovenci. Jaka Hvala je zasedel deveto, Jurij Tepeš 14., Tomaž Naglič 16., Robert Kranjec pa 24. mesto.
16
S Klinetom v Čile tudi 50 parov smuči Pred slovenskimi alpskimi smučarji v hitrih disciplinah je najpomembnejši del priprav na novo tekmovalno sezono, saj se odpravljajo na južno poloblo.
31
Prevc: Poletno sezono sem dal na stran, zimske pa res ne želim Najboljši slovenski smučarski skakalec zadnjih let Peter Prevc je trenutno v fazi rehabilitacije po drugi operaciji gležnja v slabih treh mesecih. Poudarja, da bo zdaj bolj previden.
49
Špela Rogelj postavila rekord skakalnice v Frenštatu Japonska skakalka Sara Takanaši je zmagala tudi na drugi tekmi velike nagrade v Frenštatu in tako v poletnem delu sezone ostaja še nepremagana. Špela Rogelj je zasedla sedmo mesto.
4

Izbor
Citat za prebrat
link
Mitja Viler
30
19. september 2018 ob 13:10 Štiglec in Šušnjara zaradi petelinjenja in medsebojnega obračunavanja dobita tri tekme prepovedi. Douglas Costa pa zaradi vrhunca nečloveških ravnanj (z nizkotnim pljuvanjem vred) le eno tekmo več.
Več novic ...
Anketa: 18. september 2018 ob 11:46

Kdo bo osvojil nogometno Ligo prvakov?

Real Madrid.
Manchester City.
Liverpool.
Barcelona.
Juventus.
Bayern.
Atletico Madrid.
Manchester United.
Nekdo izven favorizirane osmerice.
Arhiv
Kazalo