Zimski športi
slice
Žan Kranjec spet nastopa v prvi jakostni skupini
Prenos na TV Slovenija 2 in naši spletni strani, 17. december 2017 ob 08:32 V Alta Badii se bo ob 9.30 začel moški veleslalom za svetovni pokal. V prvi jakostni skupini bo znova nastopil Žan Kranjec.
6
Slovenski skakalci v finalu Engelberga izgubljali
167
16. december 2017 ob 17:41 Slovenski skakalci se drugič v sezoni svetovnega pokala niso prebili med 15. V Engelbergu je bil še najboljši Peter Prevc, 16. Z minimalno prednostjo je zmagal Norvežan Anders Fannemel.
Video: Svindal pometel s tekmeci, polom Slovencev
111
16. december 2017 ob 13:43 Smukaško tekmo za svetovni pokal v Val Gardeni je suvereno dobil Norvežan Aksel Lund Svindal, ki je bil pravzaprav razred zase. Le še Kjetil Jansrud mu je bil dostojen tekmec.
J. T. Boe suvereno do nove zmage, Fak spet trinajsti
7
16. december 2017 ob 15:18 Norvežan Johannes Thignes Boe je v Annecyju blestel tudi na zasledovalni tekmi biatloncev in zmagal petič v novi sezoni svetovnega pokala. Jakov Fak je osvojil 13. mesto.
Video: Vonnova v Val d'Iseru do 78. zmage v karieri
38
16. december 2017 ob 13:01 Američanka Lindsey Vonn je velika zmagovalka superveleslaloma za svetovni pokal v Val d'Iseru. Prvič po 13 letih in pol na štartu superveleslaloma ni bilo slovenske smučarke.
Skozi "sito" Engelberga vseh sedem Slovencev Slovenski smučarji skakalci so bili uspešni v kvalifikacijah Engelberga, saj se je vseh sedem uvrstilo na sobotno tekmo za svetovni pokal. Najboljši je bil Anže Semenič na osmem mestu.
34
J. T. Boe dobil šprint, Fak z zgrešenim strelom 13. Johannes Thignes Boe je zmagovalec šprinterske biatlonske tekme za svetovni pokal v Annecyju. Jakov Fak je osvojil 13. mesto.
12
Gloria Kotnik v Cortini do dosežka kariere Na drugem letošnjem paralelnem veleslalomu svetovnega pokala v deskanju je presenetila Gloria Kotnik, ki se je prvič v karieri uvrstila v četrtfinale in osvojila osmo mesto.
11
Ferstl po poti Wasmeierja, Kline med 15 najboljših Nemec Josef Ferstl je v Val Gardeni izkoristil vremenske razmere in se v superveleslalomu veselil prve zmage v svetovnem pokalu.
35
Filip Flisar po novem padcu: Spremlja me nesreča Filip Flisar je v Montafonu dobro nastopal, a se je spet zapletel v padec, zaradi katerega je svoje nastope končal v četrtfinalu.
23
Kuzmina zmagovalka šprinta, dosežek kariere Erženove Štiridnevni tekmovalni program svetovnega pokala v Annecyju se je začel s šprintom biatlonk, na katerem je bila najhitrejša Slovakinja Anastasiya Kuzmina.
14
Mayer najhitrejši, slovenski smukači precej zaostali za najboljšimi Na treningu smuka v Val Gardeni je bil najhitrejši avstrijski alpski smučar Matthias Mayer. Od Slovencev je bil najboljši Boštjan Kline, ki je zasedel 39. mesto.
9
V Val d'Iseru niti ene slovenske smučarke Konec tedna na tekmah svetovnega pokala v Val d'Iseru ne bo nobene slovenske smučarke, ki se bodo v karavano vrnile v torek v Courchevelu. Edina kandidatka za "hitri" konec tedna v Val d'Iseru, kjer ...
11
Domen Prevc: Ne vidim razloga, zakaj v Engelbergu ne bi šlo Kje je Domen Prevc, so spraševali ljubitelji smučarskih skokov?
41
Nič kaj spodbuden začetek slovenskih deskarjev Uvodna tekma svetovnega pokala deskarjev na snegu v Carezzi Slovencem ne bo ostala v lepem spominu, saj se niti enemu ni uspelo prebiti skozi kvalifikacije paralelnega veleslaloma.
8

Citat za prebrat
link
Anže Kopitar
19
16. december 2017 ob 09:08 Škoda. Mogoče je malce lažje sprejeti to odločitev, ker smo že bili v Sočiju, ampak vseeno. Olimpijske igre so olimpijske igrem, tako da škoda, da ne bom mogel iti.
Več novic ...
Anketa: 4. december 2017 ob 09:55

Ali podpirate imenovanje Tomaža Kavčiča za selektorja slovenske nogometne reprezentance?

Da
Ne
Arhiv
Kazalo