Rokomet
slice
Slovenci na krilih Ocvirka strli Izrael
V nedeljo s Srbijo za prvo mesto, 20. julij 2018 ob 22:03 Slovenska rokometna reprezentanca do 20 let je na evropskem prvenstvu v Celju še drugič zmagala, potem ko je z 28:24 ugnala Izrael.
1
Mladeniči uspešno začeli domače evropsko prvenstvo
4
19. julij 2018 ob 22:28 Mladinska reprezentanca je evropsko prvenstvo v Celju začela odlično. S 27:19 je premagala Norveško in se lahko mirno pripravlja na drugo tekmo proti Izraelu.
Gorenje vrzel po odhodu Grebenca zapolnilo s Špelićem
19. julij 2018 ob 15:51 Rokometaši velenjskega Gorenja so se okrepili s Hrvatom Nikolo Špelićem, ki je s črno-rumenimi sklenil enoletno sodelovanje.
Medved okrepil Mariborčane
6
18. julij 2018 ob 11:53 Vodstvu rokometnega kluba Branik iz Maribora je v svoje vrste uspelo zvabiti slovenskega reprezentanta ter zdaj že nekdanjega kapetana velenjskega Gorenja, Nika Medveda.
Mladi Slovenci v Celju merijo na polfinale
2
17. julij 2018 ob 21:48 V Celju se v četrtek začenja evropsko rokometno prvenstvo do 20 let, na katerem bo nastopila tudi Slovenija. Slovenci se bodo v prvem krogu ob 19.30 v dvorani Golovec pomerili z Norveško.
Draško Nenadić novo ime med Celjani Vrste Celja Pivovarne Laško je okrepil levi zunanji igralec Draško Nenadić. Srbski rokometaš je podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto.
2
Grebenc se iz Velenja seli na Dansko Čeprav ga je z Gorenjem vezala še enoletna pogodba, je slovenski reprezentant Jan Grebenc iz Velenja prestopil k danskemu Skjernu.
14
Vujović trener niškega Železničarja Slovenski rokometni selektor Veselin Vujović je novi trener Železničarja iz Niša. Novico je srbski klub že potrdil.
6
Celjani s PSG-jem, Krimovke z evropskimi prvakinjami Rokometašice Krima Mercatorja bodo v Lige prvakinj igrale skupaj z Györom, Thüringerjem in kvalifikantom, medtem ko bodo Celjani igrali v skupini s PSG-jem in Pick Szegedom.
17
Velenjčane okrepil tudi Andraž Kete Rokometaši Gorenja iz Velenja pospešeno sestavljajo ekipo za novo sezono. Novi član kluba rumeno-črnih je postal Andraž Kete, ki bo zapolnil vrzel na mestu organizatorja igre.
5
IHF na žrebu izrazil željo po enotnem nastopu obeh Korej Na žrebu predtekmovalnih skupin svetovnega prvenstva v rokometu, ki bo na začetku prihodnjega leta na Danskem in v Nemčiji, so v Københavnu določili predtekmovalne skupine.
4
Evropsko prvenstvo v rokometu drugič v Sloveniji Na kongresu Evropske rokometne zveze (EHF) v Glasgowu so potrdili skupno kandidaturo Slovenije, Makedonije in Črne gore za organizacijo ženskega evropskega prvenstva leta 2022.
4
Gorenje za tolažbo v Pokalu EHF Rokometaši Gorenja v prihodnji sezoni ne bodo igrali v Ligi prvakov, so določili na zasedanju izvršnega odbora Evropske rokometne zveze v Glasgowu.
6
Slovenska rokometna zveza v boj za "pravičnejši rokomet" Predsedstvo Rokometne zveze Slovenije (RZS) je na zadnji seji potrdilo predlog sprememb v rokometu, ki jih bo krovna slovenska organizacija skupaj s preostalimi zvezami poskušala doseči pri Evropski ...
6
Prestop Mačkovška v Veszprem drugi najvišji v celjski zgodovini Slovenski rokometni reprezentant Borut Mačkovšek se iz Celja Pivovarne Laško seli v Veszprem na Madžarskem.
17

Izbor
Citat za prebrat
link
Neymar Jr.
11
20. julij 2018 ob 09:38 Ostajam. Ostajam v Parizu, kjer imam pogodbo s PSG-jem. Šel sem tja zaradi izziva, da osvojim in dosežem nove stvari. Nič se ni spremenilo v moji glavi.
Več novic ...
Anketa: 16. julij 2018 ob 14:37

Kdo je bil za Vas najboljši nogometaš mundiala?

Luka Modrić.
Eden Hazard.
Antoine Griezmann.
Kylian Mbappé.
Arhiv
Kazalo