Preostali športi
slice
Kysselefova druga v Osijeku, Bertoncelj četrti
Kysselefova v nedeljo še na parterju, 26. maj 2018 ob 19:28 Slovenska telovadka Tjaša Kysselef je na svetovnem pokalu v športni gimnastiki v Osijeku osvojila drugo mesto na preskoku, medtem ko je bil Sašo Bertoncelj četrti na konju z ročaji.
Mihael Žgank eksistencialno vprašanje rešuje v Turčiji
25. maj 2018 ob 06:29 Velika večina športnikov v svoji karieri tekmuje za eno samo državo, a pri tem seveda obstajajo izjeme. Eden izmed teh je judoist Mihael Žgank.
Mrakova in Macarolova znova evropski prvakinji
16
24. maj 2018 ob 13:02 Jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta na evropskem prvenstvu v Burgasu v Bolgariji dobili zlato medaljo v olimpijskem razredu 470 in ponovili uspeh iz leta 2015.
V Ligi NFL prepovedali klečanje med himno
20
24. maj 2018 ob 10:11 Vodstvo lige ameriškega nogometa NFL je sprejelo odločitev, da igralci med državno himno pred tekmami ne bodo smeli več klečati, kot so to počeli nekateri v znak protesta proti policijskemu nasilju ...
OKS bo mladim športnikom namenil med 40 in 80 evrov na mesec
4
22. maj 2018 ob 23:43 Olimpijski komite Slovenije je v Ljubljani pripravil četrto dobrodelno prireditev, katere izkupiček je namenjen Fundaciji za pomoč športnikom iz socialno šibkih okolij.
Posadka Mrak/Macarol na EP-ju s sedmega mesta skočila na prvo Jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta v morju pred Burgasom v Bolgariji z vrhunskim jadranjem prevzeli vodstvo v skupnem seštevku evropskega prvenstva v olimpijskem dvosedu 470. Organizatorji ...
1
Janja Garnbret še drugo leto dobila plezalni spektakel Najboljša slovenska plezalka Janja Garnbret je v središču Ljubljane dobila še drugo tekmo The Rock.
12
Marot odločil v Litiji - Dobovec drugič državni prvak Nogometaši Dobovca Pivovarne Kozel so na odločilni finalni tekmi zmagali v Litiji z 2:0. Junak je bil Aleš Marot, ki je dosegel oba zadetka v drugem polčasu.
3
Plezalna smetana v soboto na Kongresnem trgu in na MMC TV Po uspešni krstni izvedbi mednarodnega tekmovanja v balvanskem plezanju Triglav The Rock Ljubljana se bodo vrhunski športni plezalci v soboto vrnili na Kongresni trg.
7
Mojster balvanov, ki zlahka odpira kozarce s kumaricami Jernej Kruder je letos tako uspešen, da pravi, da si o tem še sanjati ni upal, njegov edinstveni šov v steni pa boste lahko spremljali to soboto sredi Ljubljane.
6
Na Šišapangmi pogrešajo najboljšega bolgarskega alpinista Na Šišapangmi že več kot teden dni pogrešajo najboljšega bolgarskega alpinista Bojana Petrova, medtem ko slovenski alpinist Luka Lindič čaka primerno vreme za vzpon na najnižji osemtisočak.
3
Foto: Sedem elegantnih jadrnic navdušilo gledalce v Portorožu V Portorožu se je v nedeljo končal jadralski spektakel, kot ga na slovenski obali ne pomnimo. Sedem elegantnih jadrnic razreda RC44
10
V Švico po zlato: "Gnida" ima dovolj drugih mest Sezono v spustu na divjih vodah konec maja začenjajo še spustaši, ki bodo v Muotathalu v Švici sezono odprli kar s svetovnim prvenstvom.
4
Trajković v Kazanu razveselil z bronom Slovenski tekvondoist Ivan Trajković je na evropskem prvenstvu olimpijskega sloga WTF v Kazanu osvojil bronasto kolajno.
1
Kruder in Vezonik tudi na Kitajskem skupaj na stopničkah Športna plezalca Jernej Kruder (2.) in Gregor Vezonik (3.) sta na tekmi svetovnega pokala v balvanskem plezanju v Tajanu (Taian) stopila na stopnice za zmagovalce.

Izbor
Izbor
Citat za prebrat
link
Cristiano Ronaldo
6
27. maj 2018 ob 18:49 Spregovoril sem ob neprimernem trenutku, toda nekaj se bo vseeno moralo zgoditi. Res nisem izbral pravega časa, a bil sem vsaj iskren.
Več novic ...
Anketa: 25. maj 2018 ob 10:15

Kateri slovenski nogometaš ima najboljšo klubsko kariero?

Srečko Katanec
Brane Oblak
Jan Oblak
Zlatko Zahovič
Arhiv

Kolumna o Janu Oblaku.

Kazalo