Preostali športi
slice
Janja Garnbret: Vse skupaj se kar prehitro dogaja
Čudni občutki, ko se je v superfinalu pomerila s prijateljico, 21. avgust 2017 ob 16:45 Iz Münchna se je vrnila zelo uspešna slovenska odprava, ki je na evropskem prvenstvu in hkrati finalni tekmi svetovnega pokala v balvanskem plezanju osvojila pet odličij.
5
V Indianapolisu močna generacija slovenskih plavalcev
2
21. avgust 2017 ob 14:39 V sredo se bo v Indianapolisu začelo šesto mladinsko svetovno prvenstvo. Slovenija bo v konkurenci 700 tekmovalcev iz 93 držav zastopana z osmerico.
Komplet slovenskih medalj v Münchnu
27
19. avgust 2017 ob 20:09 V Münchnu se je končalo evropsko prvenstvo v balvanskem plezanju. Janja Garnbret je postala evropska podprvakinja, Anže Peharc pa je osvojil bronasto medaljo.
Vrnitev legende, Kasparov po 12 letih spet za šahovnico
13
15. avgust 2017 ob 15:58 Ruski šahovski velemojster Gari Kasparov se je po 12 letih vrnil v svet šaha, na mednarodnem turnirju v St. Louisu v ZDA je remiziral proti rojaku Sergeju Karjakinu.
Prvi major za Justina Thomasa
5
14. avgust 2017 ob 08:44 Ameriški golfist Justin Thomas je zmagovalec zadnjega letošnjega majorja, 24-letnik je bil najboljši na igrišču Quail Hollow v Charlottu.
Pleše med smetano ironmana na Havajih Najboljši slovenski triatlonec v ironmanu David Pleše si je zagotovil dovolj točk za nastop na oktobrskem svetovnem prvenstvu na Havajih.
5
Zemljak in Pokeršnik na evropsko prvenstvo po presenečenje Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik bosta prihodnji teden kot prva Slovenca nastopila na evropskem prvenstvu v odbojki na mivki.
4
Če izklopiš možgane, si v petnajstih minutah na tleh Slovenija ima v jadralnem letalstvu, tem psihično zelo napornem športu, kjer je treba sprejeti veliko odločitev, spet tekmovalca v evropskem vrhu – Boris Žorž se je z EP-ja na Češkem vrnil s srebrom.
8
Žorž srebrn na evropskem prvenstvu na Češkem Velik uspeh slovenskega jadralnega letalstva: Boris Žorž je na evropskem prvenstvu v razredu klub v Moravski Trebovi osvojil srebrno medaljo.
4
Steph Curry uspešno prestal krst v golfu Eden najboljših košarkarjev Steph Curry prvič sodeluje na profesionalnem turnirju za golf, uvodni krog v Haywardu je končal s 74 udarci, kar je le štiri nad parom igrišča.
8
Vladimir Kličko obesil rokavice na klin Nekdanji svetovni boksarski prvak v težki kategoriji Vladimir Kličko je sporočil, da je končal svojo kariero. Tako povratnega dvoboja z Britancem Anthonyjem Joshuo ne bo.
16
Rajmondu Debevcu do brona zmanjkal vsega en krog Slovenski strelec Rajmond Debevec je na evropskem prvenstvu v Bakuju s standardno puško v trojnem položaju osvojil četrto mesto. 54-letnik je zbral 576 krogov, do odličja ga je ločil en sam krog.
6
Adrian še vedno čaka na prvo posamično zlato Ameriški plavalec Nathan Adrian je na svetovnem prvenstvu v Budimpešti osvojil tri zlate medalje, skupaj jih ima kar osem, a še vedno čaka na prvo v posamični disciplini.
1
Olimpijske igre 2024 v Parizu, leta 2028 v Los Angelesu Poletne olimpijske igre leta 2024 bo gostil Pariz, Los Angeles pa bo najboljše športnike privabil štiri leta pozneje, torej leta 2028.
26
Ameriški plavalci zadnji dan osvojili še štiri zlate medalje Ameriški plavalci so zadnji dan svetovnega prvenstva v vodnih športih le še potrdili primat prve plavalne velesile, saj so osvojili še štiri zlate medalje.
2

Citat za prebrat
link
Matjaž Kek
20
23. avgust 2017 ob 11:56 Zdaj nas čaka evropska liga, v kateri pa bomo s takim igralskim kadrom težko igrali. Manjka nam igralec, dva, da bi bili konkurenčni.
Več novic ...
Anketa: 23. avgust 2017 ob 10:24

Kako se bodo odrezali slovenski košarkarji na evropskem prvenstvu?

Izpadli bodo že v skupinskem delu
Uvrstili se bodo v osmino finala
Uvrstili se bodo v četrtfinale
Borili se bodo za medalje
Arhiv
Kazalo