SP v odbojki 2018 - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
SP v odbojki 2018 - Arhiv
Slovenski odbojkarji po sistemski napaki z 9. na 12. mesto Svetovno prvenstvo v odbojki, ki se je končalo 30. septembra, je dobilo epilog, po katerem Slovenija na turnirju ni osvojila 9. mesta, ampak dvanajstega.
Poljaki proti Brazilcem suvereno ubranili naslov svetovnih prvakov Finale 19. svetovnega odbojkarskega prvenstva se je končal presenetljivo hitro in gladko.
Brazilci petič zapored v finalu svetovnega prvenstva Brazilija se je petič zapored uvrstila v finale svetovnega prvenstva v odbojki, potem ko je v Torinu s 3:0 (22, 21, 22), odpravila Srbijo. Tekmec v finalu bo Poljska.
Italijanskih sanj konec že po prvem nizu Na svetovnem odbojkarskem prvenstvu ni več neporaženih ekip: ZDA so po devetih zmagah prvič klonile, s 3:0 jih je premagala Brazilija, ki je tako zasedla prvo mesto v skupini I.
Odločitev o selektorju Kovaču v prihodnjih tednih Predsednik odbojkarske zveze Metod Ropret je povedal, da besede, ki jih je takoj po SP-ju izrekel selektor Slobodan Kovač, ne obetajo nadaljnjega sodelovanja.
Deveta zaporedna zmaga ameriških odbojkarjev Poljska odbojkarska reprezentanca je v tretjem delu svetovnega prvenstva v Italiji in Bolgariji v skupini J v Torinu premagala Srbijo s 3:0. V skupini I je Rusija doživela drugi poraz.
Na EP in kvalifikacije za OI s Kovačem ali brez? Med najboljšo šesterico SP-ja so svetovne velesile, medtem ko je Slovenija končala na 9. mestu.
Kovač jezen kot ris: Najraje bi se pobral s klopi in odšel "V tem trenutku res ne vem, ali sem še pripravljen voditi to ekipo, ki je razvajena, ko ji ne gre," je po porazu
Za konec prvenstva klonili pred Avstralci Slovenska odbojkarska reprezentanca je proti Avstraliji v Bologni odigrala svojo zadnjo tekmo na letošnjem svetovnem prvenstvu. S 3:2 je morala priznati premoč.
Slobodan Kovač kritičen: Meni je vse skupaj bilo videti mrtvo Slovenski odbojkarji so bili odločeni, da Brazilcem otežijo ali celo onemogočijo napredovanje v 3. del SP-ja, a se je načrt podrl že v prvem nizu, ko so naredili deset napak.
Favorizirana Brazilija zatrla apetite Slovencev Slovenski odbojkarji so na svetovnem prvenstvu v Bologni klonili pred Brazilijo s 3:0 v nizih in izgubili tudi teoretične možnosti za preboj med najboljših šest.
Priložnost generacije, da odbojkarji posežejo po zvezdah Slovenija je prvič na letošnjem svetovnem prvenstvu navdušila, prikazala vrhunsko igro in premagala Belgijo s 3:0 v nizih.
Slovenci ostajajo "strup" za Belgijce Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je odlično začela drugi del svetovnega prvenstva v Italiji, saj je s 3:0 v nizih premagala Belgijo, že drugič na prvenstvu.
Odbojkarskih štiri v vrsto V Bologni, Milanu, Sofiji in Varni se začenja drugi del svetovnega odbojkarskega prvenstva.
Slobodan Kovač: "To je priložnost generacije!" Slovenska odbojkarska reprezentanca bo v petek ob 20.30 odigrala prvo tekmo drugega dela svetovnega prvenstva. Tekmec bo Belgija, ki jo je v prvem delu prvenstva premagala s 3:2.
Odbojkar Poglajen dober prijatelj Olimpijinega Vombergarja Argentinski odbojkarji so se uvrstili v drugi del svetovnega prvenstva, eden ključnih mož vrste Julia Velasca pa je Cristian Poglajen, ki ima slovenske korenine.
Urnaut: "Tekme z Italijo mi je bolj žal kot z Argentino" Padec koncentracije, igranje z ročno zavoro, slab sprejem, svoje so dodali še sodniki, vse to so razlogi, da je Slovenija po fantastičnem začetku tekme z Italijo sklenila uvodni skupinski del SP-ja ...
Po odličnem uvodu popoln mrk Slovencev Slovenski odbojkarji so zadnjo tekmo prvega dela na svetovnem prvenstvu proti Italijanom začeli odlično, dobili so prvi niz, a sledila je popolna prevlada gostiteljev, v razprodani dvorani Nelsona ...
Skoraj na vsakem dvoboju DP-ja takšno vzdušje kot na tekmah Italije 19. svetovno prvenstvo v odbojki je prvo, ki ga gostita dve državi, sicer pa ga Italija kot prva država organizira že tretjič. Ob Italiji je tokrat v vlogi gostiteljice še Bolgarija.
Odlično ozračje na zadnji tekmi dodatna energija tudi za Slovence Po prvem porazu na svetovnem prvenstvu so slovenski odbojkarji hitro misli usmerili proti dvoboju z Italijo, ki jih v Firencah čaka v torek ob 21.15.
1 2 3
Kazalo