SP v odbojki 2018
slice
Na EP in kvalifikacije za OI s Kovačem ali brez?
Igralce je ocenil komentator Vala 202 Boštjan Reberšak, 24. september 2018 ob 11:53 Med najboljšo šesterico SP-ja so svetovne velesile, medtem ko je Slovenija končala na 9. mestu.
58
Kovač jezen kot ris: Najraje bi se pobral s klopi in odšel
72
23. september 2018 ob 22:32 "V tem trenutku res ne vem, ali sem še pripravljen voditi to ekipo, ki je razvajena, ko ji ne gre," je po porazu
Za konec prvenstva klonili pred Avstralci
104
23. september 2018 ob 23:08 Slovenska odbojkarska reprezentanca je proti Avstraliji v Bologni odigrala svojo zadnjo tekmo na letošnjem svetovnem prvenstvu. S 3:2 je morala priznati premoč.
Slobodan Kovač kritičen: Meni je vse skupaj bilo videti mrtvo
41
23. september 2018 ob 10:28 Slovenski odbojkarji so bili odločeni, da Brazilcem otežijo ali celo onemogočijo napredovanje v 3. del SP-ja, a se je načrt podrl že v prvem nizu, ko so naredili deset napak.
Favorizirana Brazilija zatrla apetite Slovencev
185
22. september 2018 ob 23:15 Slovenski odbojkarji so na svetovnem prvenstvu v Bologni klonili pred Brazilijo s 3:0 v nizih in izgubili tudi teoretične možnosti za preboj med najboljših šest.
Priložnost generacije, da odbojkarji posežejo po zvezdah Slovenija je prvič na letošnjem svetovnem prvenstvu navdušila, prikazala vrhunsko igro in premagala Belgijo s 3:0 v nizih.
85
Slovenci ostajajo "strup" za Belgijce Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je odlično začela drugi del svetovnega prvenstva v Italiji, saj je s 3:0 v nizih premagala Belgijo, že drugič na prvenstvu.
88
Odbojkarskih štiri v vrsto V Bologni, Milanu, Sofiji in Varni se začenja drugi del svetovnega odbojkarskega prvenstva.
31
Slobodan Kovač: "To je priložnost generacije!" Slovenska odbojkarska reprezentanca bo v petek ob 20.30 odigrala prvo tekmo drugega dela svetovnega prvenstva. Tekmec bo Belgija, ki jo je v prvem delu prvenstva premagala s 3:2.
33
Odbojkar Poglajen dober prijatelj Olimpijinega Vombergarja Argentinski odbojkarji so se uvrstili v drugi del svetovnega prvenstva, eden ključnih mož vrste Julia Velasca pa je Cristian Poglajen, ki ima slovenske korenine.
25
Urnaut: "Tekme z Italijo mi je bolj žal kot z Argentino" Padec koncentracije, igranje z ročno zavoro, slab sprejem, svoje so dodali še sodniki, vse to so razlogi, da je Slovenija po fantastičnem začetku tekme z Italijo sklenila uvodni skupinski del SP-ja ...
30
Po odličnem uvodu popoln mrk Slovencev Slovenski odbojkarji so zadnjo tekmo prvega dela na svetovnem prvenstvu proti Italijanom začeli odlično, dobili so prvi niz, a sledila je popolna prevlada gostiteljev, v razprodani dvorani Nelsona ...
93
Skoraj na vsakem dvoboju DP-ja takšno vzdušje kot na tekmah Italije 19. svetovno prvenstvo v odbojki je prvo, ki ga gostita dve državi, sicer pa ga Italija kot prva država organizira že tretjič. Ob Italiji je tokrat v vlogi gostiteljice še Bolgarija.
2
Odlično ozračje na zadnji tekmi dodatna energija tudi za Slovence Po prvem porazu na svetovnem prvenstvu so slovenski odbojkarji hitro misli usmerili proti dvoboju z Italijo, ki jih v Firencah čaka v torek ob 21.15.
19
Razigrani Argentinci v odločilnem nizu boljši od Slovencev Slovenski odbojkarji so na svetovnem prvenstvu v Firencah doživeli prvi poraz. Argentina, ki je sedma na svetovni lestvici, se je po zaostanku z 1:2 v nizih vrnila in dobila odločilni niz s 15:13.
160

Kazalo