Odbojka
slice
Španci najslabši na papirju, a ne gre jih podcenjevati
Na začetku prvenstva so vsi ambiciozni, 23. avgust 2017 ob 18:24 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v četrtek v Krakovu začela braniti senzacionalno srebro s prejšnjega evropskega prvenstva v Bolgariji.
2
Tine Urnaut: Za dopust se zmenite s Stojčevom
21
23. avgust 2017 ob 12:50 " Vemo, da lahko premagamo vrhunske ekipe. Toda - kar si naredil včeraj, danes ne pomeni nič ," se kapetan odbojkarjev Tine Urnaut zaveda, da se na vsakem prvenstvu zgodba začne znova.
Slovenija na EP-ju lahko "premaga vsakogar"
18
22. avgust 2017 ob 13:05 V četrtek se bo na Poljskem začelo 30. evropsko odbojkarsko prvenstvo. Na njem bo sodelovalo 16 reprezentanc, ki bodo razdeljene v štiri skupine, med njimi bodo tudi Slovenci.
Odbojkarice morale priznati premoč Bolgarkam
4
22. avgust 2017 ob 17:32 Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v Rotterdamu z 1:3 v nizih izgubila uvodno tekmo dodatnih kvalifikacij za svetovno prvenstvo proti Bolgariji.
Odbojkarice v Rotterdamu za vozovnico na svetovno prvenstvo
17
21. avgust 2017 ob 14:30 Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se bo od torka do nedelje v Rotterdamu borila za nastop na svetovnem prvenstvu. Na Japonsko vodita prvi dve mesti.
Preveč slovenskih napak v ključnih trenutkih Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je izgubila zadnje pripravljalno srečanje pred evropskim prvenstvom na Poljskem. Srbi so v Beogradu še drugil ugnali Slovence, tokrat s 3:0 (22, 25, 23).
16
Štirinajsta nosilca boljša od dvojice Zemljak/Pokeršnik Odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta na evropskem prvenstvu v Latviji izgubila v prvem krogu izločilnih bojev. Po napetem obračunu je bila uspešnejša dvojica Schümann/Thole.
2
Srbi v Beogradu po dveh urah ugnali Slovence Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Beogradu na predzadnjem pripravljalnem srečanju pred nastopom na evropskem prvenstvu na Poljskem po dveh urah boja morala priznati premoč Srbom, ki so ...
7
Slovenke po prepričljivi zmagi nad Azerbajdžanom po uvrstitev na SP Slovenske odbojkarice so pred odhodom na turnir zadnjega kroga kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018 s 3:0 (21, 21, 15) odpravile Azerbajdžanke.
5
Zemljak in Pokeršnik med 24 dvojicami v Evropi Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta se v Latviji uvrstila v drugi del evropskega prvenstva v odbojki na mivki.
2
Na evropsko prvenstvo brez Klemna Čebulja Za slovensko reprezentanco je dober mesec priprav, ki jih bodo sklenili v Srbiji. Počasi se oblikuje ekipa, ki bo nastopila na evropskem prvenstvu na Poljskem.
17
Zemljak in Pokeršnik namučila olimpijska podprvaka Slovenska odbojkarja na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak sta evropsko prvenstvo v latvijski Jurmali začela s porazoma.
6
Odbojkarice nemočne proti Belgijkam Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala na drugi pripravljalni tekmi pred zadnjim krogom kvalifikacij za svetovno prvenstvo priznati premoč Belgiji.
1
Slovenci so se Italijanom oddolžili za poraz Slovenski odbojkarji so po torkovem porazu tokrat dobili pripravljalno tekmo proti Italiji. V Cavaleseju so bili boljši z 1:3 (-22, 23, -20, -22).
15
Slovenski odbojkarji nemočni proti olimpijskim podprvakom Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala v Caveleseju priznati premoč gostiteljem pripravljalne tekme za evropsko prvenstvo. Italijani so bili boljši s 3:0 (22, 15, 15).
19

Citat za prebrat
link
Matjaž Kek
20
23. avgust 2017 ob 11:56 Zdaj nas čaka evropska liga, v kateri pa bomo s takim igralskim kadrom težko igrali. Manjka nam igralec, dva, da bi bili konkurenčni.
Več novic ...
Anketa: 23. avgust 2017 ob 10:24

Kako se bodo odrezali slovenski košarkarji na evropskem prvenstvu?

Izpadli bodo že v skupinskem delu
Uvrstili se bodo v osmino finala
Uvrstili se bodo v četrtfinale
Borili se bodo za medalje
Arhiv
Kazalo