Odbojka
slice
Vinčić: Imamo zagotovila, da se bomo lahko uvrstili v Ligo narodov
Odbojkarji se pripravljajo na prvo svetovno prvenstvo, 19. julij 2018 ob 09:42 Najboljši slovenski odbojkarji, ki so v ponedeljek začeli priprave na svetovno prvenstvo v Italiji in Bolgariji, še vedno upajo, da bodo nekoč zaigrali v svetovni ligi oziroma na novoustanovljeni ...
8
Rekordno število prijav za ljubljanski spektakel na mivki
1
18. julij 2018 ob 16:40 Ljubljana bo na peščenih igriščih na Kongresnem trgu in v Športnem parku Ludus od 3. do 5. avgusta gostila prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki.
Urnaut: Še vedno bi raje igral svetovno ligo kot pa počival
17
17. julij 2018 ob 10:17 "Čeprav smo imeli zaradi tega daljše počitnice, smo še vedno jezni. A tudi dodatno motivirani," je glede svetovne lige dejal Tine Urnaut, kapetan slovenskih odbojkarjev, ki se pripravljajo na SP.
Slovenske odbojkarice začenjajo boj za evropsko prvenstvo
3
10. julij 2018 ob 17:26 Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance Alessandro Chiappini je objavil seznam igralk, ki bodo v ponedeljek, 16. julija, začele priprave na kvalifikacije za evropsko prvenstvo.
Kovaču ni všeč, da je prišlo do nekaterih odpovedi
12
5. julij 2018 ob 13:10 Slovenska odbojkarska reprezentanca bo 16. julija začela priprave na svetovno prvenstvo, ki ga bosta septembra gostili Italija in Bolgarija.
Neugoden žreb za Novo KBM Branik Znani so tekmeci slovenskih ekip v evropskih odbojkarskih pokalih. Državni prvak ACH Volley se je neposredno uvrstil v Ligo prvakov in bo tekmece dobil na žrebu, ki bo 4. novembra.
4
Odbojka na mivki: Veliko zanimanje za svetovno serijo v Ljubljani Prvi avgustovski konec tedna bo Ljubljana gostila turnir svetovne serije v odbojki na mivki, ki bo štel tudi za točke v boju za nastop na olimpijskih igrah.
Kovač objavil spisek 21 odbojkarjev za svetovno prvenstvo Selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance Slobodan Kovač je objavil seznam 21 igralcev, na katere računa na septembrskem svetovnem prvenstvu, ki ga bosta gostili Italija in Bolgarija.
6
Slovenski odbojkarji v Mariboru klonili pred Nizozemci Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v šestem, zadnjem krogu zlate Evropske lige doživela peti poraz. V Mariboru je z 1:3 (-19, -23, 23, -14) izgubila z Nizozemsko.
5
Slovenski odbojkarji v napetem petem nizu do prve zmage Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v 5. krogu zlate evropske lige v Mariboru premagala Ukrajino s 3:2 in osvojila prvo zmago v skupini B. Ukrajini je preprečila, da bi ohranila možnosti za ...
7
Odbojkarji ostali brez teoretičnih možnosti za zaključni turnir Slovenska odbojkarska reprezentanca je v zlati evropski ligi še četrtič izgubila, še drugič so bili od nje boljši Turki.
10
Turki nadigrali slovenske odbojkarje v Mariboru Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je izgubila tudi tretjo tekmo skupine B zlate evropske lige. Na prvi domači tekmi v Mariboru so izbrance Sama Miklavca premagali Turki s 3:0 (21, 20, 16).
3
ACH neposredno v Ligo prvakov Evropska odbojkarska zveza je spremenila format Lige prvakov, odbojkarji ACH-ja bodo tako naslednjo sezono neposredno igrali v glavnem delu tekmovanja.
5
Tudi povprečni Ukrajinci prevelik zalogaj za Slovenijo Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je izgubila tudi drugo tekmo skupine B zlate Evropske lige. Po porazu na Nizozemskem je bila neuspešna tudi na gostovanju pri povprečni Ukrajini (0:3).
17
Poraz slovenskih odbojkarjev na Nizozemskem Pomlajena slovenska odbojkarska reprezentanca, v kateri ni najboljših igralcev, je s porazom začela evropsko ligo. Na gostovanju pri Nizozemski v Doetinchemu je izgubila z 1:3.
7

Izbor
Citat za prebrat
link
Neymar Jr.
11
20. julij 2018 ob 09:38 Ostajam. Ostajam v Parizu, kjer imam pogodbo s PSG-jem. Šel sem tja zaradi izziva, da osvojim in dosežem nove stvari. Nič se ni spremenilo v moji glavi.
Več novic ...
Anketa: 16. julij 2018 ob 14:37

Kdo je bil za Vas najboljši nogometaš mundiala?

Luka Modrić.
Eden Hazard.
Antoine Griezmann.
Kylian Mbappé.
Arhiv
Kazalo