Odbojka
slice
Prvorazredni odbojkarji: "Slovenija se ne zaveda, kaj smo naredili"
Po enem mesecu spet v Sloveniji, 27. junij 2017 ob 18:49 "Ne zavedamo se, kaj smo naredili. Slovenija se ne zaveda, kaj smo naredili. Slovensko odbojko smo popeljali v svetovni vrh," je po prihodu v Slovenijo povedal kapetan odbojkarske reprezentance Tine ...
61
Nekoč nepredstavljivo, zdaj realnost – Slovenija med odbojkarsko elito
170
25. junij 2017 ob 11:21 Slovenska reprezentanca je v odbojkarskem raju. Po zmagi nad Japonsko s 3:0 v finalu drugega kakovostnega razreda se je prebila v najvišji rang svetovne lige med najboljših 12 na svetu.
Slovenija po sijajni predstavi le še korak od elite
139
24. junij 2017 ob 13:59 Slovenija je na zaključnem turnirju drugega razreda odbojkarske svetovne lige s 3:0 premagala Nizozemsko in je le še en korak oddaljena od elite. V nedeljo bo tekmec v finalu Japonska.
Odbojkarji pred polfinalom: Kakovost je na naši strani
10
23. junij 2017 ob 20:23 Slovenske odbojkarje v soboto ob 9.10 čaka polfinalni obračun za preboj v elitni razred svetovne lige. Nasprotnik je Nizozemska, ki so jo Slovenci premagali pred dvema letoma na evropskem prvenstvu.
Katar za zmago v nizu potreboval 45 točk
3
23. junij 2017 ob 11:00 Slovenski odbojkarji so v letošnji svetovni ligi za zmago v drugem nizu proti Egiptu potrebovali 39 točk, kar spada med zelo dolge nize.
Odbojkarji le še dve stopnici oddaljeni od prvega razreda Odbojkarji, ki so redni del drugega kakovostnega razreda svetovne lige končali na prvem mestu, se bodo v soboto v polfinalu sklepnega turnirja v Avstraliji pomerili z Nizozemsko.
8
Ugodne vesti za odbojkarje: spremembe v Svetovni ligi še nedorečene "Po zagotovilih vodstva zveze ta še ni prejela nobenih uradnih informacij in tudi kakršne koli odločitve do zdaj še niso bile sprejete," je po sestanku v Luksemburgu o morebitnih spremembah formata ...
10
Na igrišču na pragu elite, a na vidiku so zapleti Odbojkarji so končali predtekmovanje v prvi in drugi skupini svetovne lige.
18
Še ena zmaga za odbojkarje - v polfinalu proti Nizozemcem Slovenski odbojkarji so dobili zadnjo tekmo predtekmovanja druge svetovne lige. S 3:1 so bili boljši od Portugalcev. Njihov naslednji nasprotnik na poti v elitni razred bo Nizozemska.
47
Odbojkarji pripravljajo kovčke za Gold Coast Slovenski odbojkarji so na drugi tekmi turnirja v Kairu s 3:0 premagali Finsko in potrdili uvrstitev na sklepni turnir drugega razreda Svetovne lige, ki bo prihodnji konec tedna v Avstraliji.
48
Odbojkarji z eno nogo že v Avstraliji Slovenski odbojkarji so naredili še en korak k uvrstitvi na sklepni turnir drugega razreda Svetovne lige. Na prvi tekmi tretjega turnirja so v Kairu s 3:0 premagali gostitelje Egipčane.
66
Odbojkarji v Kairo po vstopnico za sklepni turnir Svetovne lige Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri začela tretji turnir Svetovne lige v Kairu, na katerem se bodo varovanci Slobodana Kovača pomerili z Egiptom, Finsko in Portugalsko.
9
Ruska ovira na poti ACH Volleyja do Lige prvakov Žreb je določil, da se bodo odbojkarji ACH Volleyja v 2. krogu kvalifikacij za Ligo prvakov pomerili z Mladostjo iz Brčkega.
5
Kovač kljub peti zmagi: "Imamo preveč slabih trenutkov" Slovenska odbojkarska reprezentanca je še korak bližje uvrstitvi na zaključni turnir drugega razreda svetovne lige.
122
"Samuraji" previsoka ovira za Slovence, ki so zapravili dve zaključni žogi Slovenski odbojkarji so prvič izgubili v letošnji Svetovni ligi. V Takasakiju so jih na drugi tekmi drugega turnirja gostitelji Japonci premagali s 3:2.
90

Citat za prebrat
link
Žiga Lipušček
3
28. junij 2017 ob 18:52 To številko je nosil moj zelo dober prijatelj, ki je bil na žalost udeležen v tisti hudi prometni nesreči in ga danes ni več. V spomin nanj bom sedaj nosil to številko.
Več novic ...
Anketa: 26. junij 2017 ob 09:37

Kdo bo zmagovalec teniškega turnirja v Wimbledonu?

Andy Murray
Novak Đoković
Roger Federer
Rafael Nadal
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo