Košarka
slice
Seznam Kokoškova brez Omića, Begića in tudi Klobučarja
Priprave se bodo začele 19. julija, 29. junij 2017 ob 13:18 Selektor slovenske košarkarske reprezentance Igor Kokoškov je skrčil seznam kandidatov za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu z 29 na 19. Po pridobitvi državljanstva Anthonyja Randolpha na ...
101
Mladenič, ki je bil še boljši od samega Michaela Jordana
42
29. junij 2017 ob 09:21 Težko verjeti gornjemu naslovu, kajne? A vendarle je mladenič iz Washingtona, z dresom bližnje univerze Maryland na sebi, počel nekaj, kar v poznejših letih ni uspelo nikomur.
Čakarun iz Španije v Koper k Sixt Primorski
21
28. junij 2017 ob 15:30 Pred začetkom nove sezone se je košarkarski prvoligaš iz Kopra Sixt Primorska dodatno okrepil pod obročem. Triletno pogodbo s koprskimi tigri je namreč podpisal hrvaški krilni center Marijan Čakarun.
Paul združil moči s Hardnom v Houstonu
44
28. junij 2017 ob 18:16 Zvezdnik Houstona James Harden se je zelo zavzel za prihod sijajnega organizatorja igre Chrisa Paula. LA Clippersi in Rocketsi so se dogovorili za menjavo igralcev.
Ob odhodu Möderndorferja dolg Olimpije nekaj manj kot milijon
79
28. junij 2017 ob 14:25 Jani Möderndorfer je uradno odstopil z mesta predsednika košarkarjev Olimpije, funkcijo pa bo po skupščini, ki bo v torek, prevzel Tomaž Berločnik, predsednik uprave Petrola.
Od koprskih igrišč do največjega svetovnega odra 20-letnega izjemno nadarjenega koprskega košarkarja Vlatka Čančarja je na naboru Lige NBA kot 49. izbralo moštvo Denver Nuggets. V prihodnji sezoni bo verjetno še igral v Srbiji. 23.
25
Union Olimpija se je okrepila s centrom Radulovićem Union Olimpija je podpisala enoletno pogodbo s centrom Bojanom Radulovićem. 25-letnik, ki ima slovensko in srbsko državljanstvo, je v lanski sezoni nastopal za Sixt Primorsko.
47
Cleveland si želi Georgea, pa tudi Anthonyja in Wada V Clevelandu so ugotovili, da z obstoječo zasedbo košarkarjev ne morejo biti konkurenčni prvaku Lige NBA Golden Statu, zato se že pojavljajo govorice o sestavi zvezdniške ekipe za prihodnjo sezono.
69
Španske košarkarice tretjič evropske prvakinje Košarkarice Španije so v finalu evropskega prvenstva v Pragi premagale Francozinje z 71:55 in si zagoto vile tretji naslov najboljših na stari celini.
8
Nesterović: Z Randolphom imamo ekipo za naskok na vrh Evrope Generalni sekretar KZS-ja Rašo Nesterović je prepričan, da z Anthonyjem Randolphom košarkarska reprezentanca postaja resen kandidat za najvišja mesta na evropskem prvenstvu.
126
49. izbor ni spodbuden za minutažo v NBA-ju, ni pa nemogoče zablesteti Izbor Slovenca na NBA-naboru ni ravno vsak dan, tudi ne več tako rekoč vsakoletni dogodek kot nekoč.
13
Za (košarkarsko) Slovenijo odslej tudi Anthony Randolph Igralec madridskega Reala Anthony Randolph je novi član slovenske košarkarske reprezentance. Selektorju Igorju Kokoškovu bo na voljo že na evropskem prvenstvu.
154
Devet pripravljalnih tekem za slovenske košarkarje Slovenska košarkarska reprezentanca bo pred evropskim prvenstvom na Finskem (in v Turčiji) odigrala devet pripravljalnih tekem.
20
Američani malce prikrojili resnico o Petroviću in Divcu Nogometni incidenti, spor med Draženom Petrovićem in Vladetom Divcem ter odhod Jureta Zdovca iz reprezentance je le nekaj dogodkov z začetka 90. let, ki so prepletli šport in politiko.
35
Erjon Kastrati se vrača v Olimpijo Union Olimpija se je pred novo sezono okrepila s krilnim košarkarjem Erjonom Kastratijem, ki je zadnjo sezono igral za Krko. 22-letni Kastrati je košarko začel igrati v domači Prištini.
30

Citat za prebrat
link
Žiga Lipušček
3
28. junij 2017 ob 18:52 To številko je nosil moj zelo dober prijatelj, ki je bil na žalost udeležen v tisti hudi prometni nesreči in ga danes ni več. V spomin nanj bom sedaj nosil to številko.
Več novic ...
Anketa: 26. junij 2017 ob 09:37

Kdo bo zmagovalec teniškega turnirja v Wimbledonu?

Andy Murray
Novak Đoković
Roger Federer
Rafael Nadal
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo