Kolesarstvo
slice
Udaren uvod Toura: Roglič sanja o rumeni majici
Prenosi na TV SLO 2 in MMC-ju, 28. junij 2017 ob 11:43 S slovenskega stališča bo udaren že sobotni začetek kolesarske Dirke po Franciji, saj je Primož Roglič na stavnicah drugi favorit uvodne etape, 14-kilo- metrskega kronometra v Düsseldorfu.
33
Grega Bole o razpletu DP-ja: Sramota za naš šport!
20
28. junij 2017 ob 10:37 Po štirih letih gre Grega Bole spet na Dirko po Franciji: " Ko sem dirko spremljal po televiziji, moram priznati, da sem jo pogrešal."
Navidezna dirka; Sestavite ekipo in tekmujte na Touru!
12
28. junij 2017 ob 09:23 V soboto se bo začela 104. kolesarska Dirka po Franciji, z njo pa tudi Navidezna dirka, nagradna igra, v kateri se lahko preizkusite v vlogi direktorja moštva.
V soboto štart Toura in Navidezne dirke
34
27. junij 2017 ob 13:11 Vroče poletje bo popestr ila tudi najprestižnejša kolesarska dirka na svetu Tour de France. Vseh 21 etap bo v prenosu na TV SLO 2 in MMC-ju.
Hvastija o trasi Toura: Prefrigan poskus kastracije Frooma
29
27. junij 2017 ob 06:31 " Če je 'načet' Sky zagotovilo za bolj napeto Dirko po Franciji, potem naj se predstava začne ," se tega, da ekipa Sky oz.
Bole, Božič, Brajkovič in Roglič slovenski predstavniki na Touru Na štartu Dirke po Franciji v Düsseldorfu bodo v soboto štirje slovenski kolesarji. Bahrain Merida je potrdila Grego Boleta, Boruta Božiča in Janija Brajkoviča, LottoNl-Jumbo pa Primoža Ro gliča.
13
Froome za velikega favorita šteje Richieja Porta " Richie Porte je tisti, ki ga bo letos treba premagati ," pred Dirko po Franciji razmišlja Chris Froome, ki kljub nekaterim pomislekom pravi, da je dobro pripravljen na slovito dirko.
9
Tudi Cavendish na Tour; Astana z dvema kapetanoma Mark Cavendish, ki je nastopil na letošnji Dirki po Sloveniji, je v deveterici, ki jo je ekipa Dimension Data sestavila za letošnjo Dirko po Franciji.
6
Mezgec na klancih trpel, v šprintu pa prvič postal državni prvak Luka Mezgec je postal državni prvak v cestni vožnji v Kranju. Potrdil je sijajno formo z Dirke po Sloveniji in se v eselil prvega naslova po 145,5 km.
14
Raam: Strasser "lovi" Robiča, Marko Baloh peti Avstrijski ultramaratonski kolesar Christoph Strasser je zanesljivo zmagal na dirki čez Ameriko Raam. Za 4.940 km dolgo avanturo je potreboval 8 dni, 9 ur in 34 minut.
11
Nebeška deveterica, ki ima v mislih en sam cilj: slavje v Parizu Ekipa Sky je objavila seznam kolesarjev, ki bodo nastopili na letošnji Dirki po Franciji. V ekipi ni prostora za Wouta Poelsa, prav tako ne za Peta Kennaugha.
36
Z izjemo Špilaka za naslov vsi najboljši slovenski kolesarji Tudi zadnji junijski konec tedna bo kolesarsko obarvan, saj bo Kranj oziroma tamkajšnji kolesarski klub, ki letos praznuje 60. obletnico, v nedeljo gostil cestno dirko za državno prvenstvo.
19
Od Slovencev za Tour potrjena le Roglič in Bole Na (še nepopolnem) seznamu kolesarjev, ki bodo nastopili na letošnji Dirki po Franciji, sta za zdaj od Slovencev le Primož Roglič in Grega Bole.
25
Zanimanje za slovensko pentljo naraslo tudi za petnajstkrat Dolgoletni direktor Bogdan Fink je kolesarsko Dirko po Slovenijo ocenil kot zelo pozitivno, veseli ga predvsem zanimanje ljudi iz tujine.
29
Bennett izpulil Mezgecu rdečo majico, Cavendish drugi Na zadnji etapi kolesarske Dirke po Sloveniji med Rogaško Slatino in Novim mestom je tako kot v četrtek v Kočevju v skupinskem šprintu zmagal Irec Sam Bennett. Skupni zmagovalec je Rafal Majka.
55

Citat za prebrat
link
Žiga Lipušček
3
28. junij 2017 ob 18:52 To številko je nosil moj zelo dober prijatelj, ki je bil na žalost udeležen v tisti hudi prometni nesreči in ga danes ni več. V spomin nanj bom sedaj nosil to številko.
Več novic ...
Anketa: 26. junij 2017 ob 09:37

Kdo bo zmagovalec teniškega turnirja v Wimbledonu?

Andy Murray
Novak Đoković
Roger Federer
Rafael Nadal
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo