Kolesarstvo
slice
Tour 2018: vzpon na Alpe d'Huez in štirje dnevi v Pirenejih
Znana trasa Dirke po Franciji 2018, 17. oktober 2017 ob 14:00 V Parizu so predstavili traso za Dirko po Franciji 2018. Poznavalci menijo, da s traso želijo otežiti življenje serijskemu zmagovalcu Chrisu Froomu in njegovi ekipi Sky.
9
Tour: Od kock klasike Pariz-Roubaix do vzpona na Alpe d'Huez
7
16. oktober 2017 ob 10:45 Prireditelji kolesarske Dirke po Franciji bodo v torek uradno razkrili traso Tour de Francea 2018, v javnost pa je že prišlo nekaj podrobnosti.
Alpe d'Huez naslednje leto spet v koledarju Dirke po Franciji
11
9. oktober 2017 ob 17:02 17. oktobra bo znano, kakšna bo trasa 105. Dirke po Franciji, nekateri francoski mediji pa že pišejo, da bodo kolesarji spet vozili na mitski klanec Alpe d'Huez.
Zlato kolo spet Rogliču in Batageljevi
7
8. oktober 2017 ob 18:28 Gašper Katrašnik je tako kot lani dobil kolesarsko dirko v Podsmreki, s katero se tradicionalno končuje kolesarska sezona.
"Morski pes" še drugič osvojil Lombardijo
7
7. oktober 2017 ob 18:21 Italijanski kolesar Vincenzo Nibali je še drugič v zadnjih treh letih postal zmagovalec zadnje večje preizkušnje v sezoni, Dirke po Lombardiji, ki se je začela v Bergamu in po 247 kilometrih končala ...
Kump v prihodnji sezoni moštveni kolega Tratnika Marko Kump se po dveh letih v svetovni seriji pri Lampre-Meridi in UAE Emiratesu seli v profesionalno kontinentalno serijo, kjer bo nosil dres poljske ekipe CCC Sprandi Polkowice.
4
Odločitev italijanskega vrhovnega sodišča: Pantanija niso umorili Italijansko vrhovno sodišče je sklenilo, da nekdanjega izjemnega kolesarja Marca Pantanija niso umorili.
12
Tokrat za Slovence usoden Lososov grič Vse do zadnjih 500 metrov nedeljskega spektakla v središču Bergna, ki je odlično gostil tekmovanje kolesarjev, se Slovaka Petra Sagana prav veliko ni videlo.
14
Sagan tretji zaporedni naslov posvetil Scarponiju in ženi V Bergnu se je s cestno dirko končalo 90. svetovno prvenstvo v kolesarstvu. Zmagal je Peter Sagan, ki je dobil ciljni šprint in poskrbel za zgodovinski dosežek.
95
Hauptman: Enostavno nismo bili na nivoju Za selektorjem slovenske članske kolesarske reprezentance Andrejem Hauptmanom je prvi nastop na svetovnem prvenstvu.
19
Pintarjeva in Batageljeva postavili nov mejnik v Bergnu Nizozemske kolesarke na svetovnem prvenstvu v Bergnu na cestni dirki niso dovolile presenečenja, saj je mavrično majico osvojila Chantal Blaak.
1
Na nedeljski dirki naj bi se število prebivalcev Bergna podvojilo Če vam je prav ali ne, Norveška je zares izjemna dežela - gledano z mojimi očmi predvsem zaradi naklonjenosti, ki jo imajo tu do športa, saj se dobesedno na vsakem koraku vidi, da je vsak, ki ga ...
16
Zlato za Cosnefroya, Pogačar naredil, kar je lahko Na cestni dirki mlajših članov za medalje svetovnega prvenstva je zmagal francoski kolesar Benoit Cosnefroy. Drugi je bil Nemec Lennard Kämna, tretji Danec Martin Sendgaard.
8
Zlato leto slovenskega kolesarstva Čeprav se ob postavitvah zvezd na nebu navaden smrtnik lahko le igra z ugibanjem, kaj njihova mesta pomenijo, pa se v zadnjih dnevih očitno postavijo tako, da so naklonjene slovenskemu športniku.
23
Lappartient novi predsednik Mednarodne kolesarske zveze Francoz David Lappartient je novi predsednik Mednarodne kolesarske zveze, na tem mestu bo nasledil Britanca Briana Cooksona, ki je na vročem stolčku sedel od leta 2013.
1

Citat za prebrat
link
Lindsey Vonn
1
23. oktober 2017 ob 09:42 Hudo mi je ob novici, da si je Ilka poškodovala kolenske vezi. To se je zgodilo tudi meni pred zadnjimi olimpijskimi igrami. Želim ti vse dobro, Ilka, dobro okrevaj.
Več novic ...
Anketa: 9. oktober 2017 ob 17:49

Kdo naj bo novi selektor slovenske nogometne reprezentance?

Darko Milanič
Matjaž Kek
Tomaž Kavčič
kakšen tuji strokovnjak
Arhiv
Kazalo