Kolesarstvo
slice
Mohorič se je prekmalu veselil zmage, na koncu tretji
Peto etapo je dobil Pantano, 23. marec 2018 ob 20:39 Slovenski kolesar Matej Mohorič je bil na Dirki po Kataloniji po slabši predstavi v četrti etapi v peti, 212,9 kilometra dolgi etapi od Llivie do Vielhe Val d'Arana, spet odličen, zasedel je tretje ...
3
Veteran Valverde z etapno zmago do skupnega vodstva
9
22. marec 2018 ob 18:01 Alejandro Valverde je dobil četrto etapo Dirke po Kataloniji, ki se je končala z vzponom do zimskošportnega središča La Molina. Prevzel je tudi skupno vodstfvo.
De Gendt z etapno zmago do skupnega vodstva
5
21. marec 2018 ob 20:03 Belgijski kolesar Thomas De Gendt je dobil skrajšano 3. etapo Dirke po Kataloniji od Saint Cugata do Camprodona. Z etapno zmago se je tudi zavihtel na vrh skupnega seštevka dirke.
Valverde dobil etapo, Mohorič peti
8
20. marec 2018 ob 18:07 Alejandro Valverde je zmagovalec druge etape Dirke po Kataloniji s ciljem v Vallsu. Po 175 kilometrih dirkanja je odločil šprint večje skupine kolesarjev.
Alvaro Hodeg trka na vrata šprinterske elite
4
19. marec 2018 ob 17:19 Začela se je kolesarska Dirka po Kataloniji. Prvo etapo je odločil šprint glavnine, daleč najmočnejši pa je bil Kolumbijec Alvaro Hodeg. Matej Mohorič med deseterico!
Nibali do velike zmage tudi ob pomoči Mohoriča Vincenzo Nibali je slavil na prvi letošnji enodnevni kolesarski klasiki od Milana do San Rema in s tem prekinil 12-letni italijanski post. 33-letnik je v razburljivem finišu deževne dirke napadel na ...
13
Roglič na sklepnem kronometru deveti Poljak Michal Kwiatkowski (Sky) je skupni zmagovalec 53. kolesarske dirke od Tirenskega do Jadranskega morja.
13
Marcel Kittel ponovil akcijo iz druge etape Šesta etapa kolesarske dirke Tirreno-Adriatico je imela podoben razplet kot druga: Marcel Kittel je po šprintu ugnal Petra Sagana.
6
Soler v napetem zaključku do zmage na dirki Pariz-Nica Marc Soler je zmagovalec 76. izvedbe kolesarske dirke Pariz-Nica. Kolesar ekipe Movistar je v zadnji etapi v okolici Nice v skupni razvrstitvi za štiri sekunde ugnal Simona Yatesa.
12
Landa dobil četrto etapo, Roglič padel 8 km pred ciljem Na kolesarski dirki od Tirenskega do Jadranskega morja je na četrti etapi zmagal Mikel Landa. Skupno je v vodstvu domačin Damiano Caruso.
10
Primož Roglič visoko dvignil roki v Treviju Slovenski kolesar Primož Roglič je dobil tretjo etapo na dirki med Tirenskim in Jadranskim morjem, ki se je po 239 kilometrih končala z vzponom na Trevi.
61
Roglič je moral zamenjati kolo in loviti glavnino Nemec Marcel Kittel (Katjuša-Alpecin) je zmagovalec druge etape kolesarske dirke Tirreno–Adriatico, ki jo je po 167 kilometrih odločil šprint glavnine.
24
Sky že v odlični formi: Poels dobil kronometer, Froome in kolegi tretji Kolesarji ekipe Sky kljub obtožbam o dopingu še naprej zmagujejo. Wout Poels je dobil četrto etapo dirke Pariz—Nica, 18,4 kilometra dolg kronometer. Nizozemec je na progi od La Fouillousa do St.
10
Tretja etapa Hivertu, rumeno majico oblekel Sanchez Francoz Jonathan Hivert (Direct Energie) je zmagal na tretji etapi kolesarske dirke Pariz-Nica, potem ko je bil v troboju v ciljnem šprintu hitrejši od Španca Luisa Leona Sancheza in rojaka Remyja ...
1
Wiggins: Nisem prevarant. Nekdo me želi raztrgati. "Več pravic bi imel, če bi koga umoril, kot v tem procesu," je v prvem odzivu na novo dopinško afero dejal zmagovalec Dirke po Franciji leta 2012, Britanec sir Bradley Wiggins.
88

Izbor
Citat za prebrat
link
Peter Prevc
23. marec 2018 ob 23:42 Jezen sem in brez energije. 'Zafrknil' sem prvi skok malo, drugega še malo bolj. Je, kar je.
Več novic ...
Anketa: 17. marec 2018 ob 20:21

Kdo je najodgovornejši za slabe predstave Maribora na začetku spomladanskega dela sezone?

Trener Darko Milanič
Športni direktor Zlatko Zahović
Igralci
Arhiv
Kazalo