Sporočila za javnost
slice
Uspeh slovenskih orlov poskrbel za odlično gledanost
Vsaj minuto kateregakoli od številnih športnih prenosov si je minuli vikend na TV SLO 2 ogledalo kar 1.175.400 različnih gledalcev., 22. januar 2018 ob 15:01 Slovenija je na svetovnem prvenstvu v poletih v Oberstdorfu osvojila srebrno medaljo. Jernej Damjan, Anže Semenič, Domen Prevc in Peter Prevc so zaostali le za Norvežani.
Zimski Vse je mogoče
22. januar 2018 ob 12:54 V letošnjem letu bo TV Slovenija predvajala štiri tematsko obarvane oddaje Vse je mogoče.
Osebnost Primorske za leto 2017 je letalec Benjamin Ličer
20. januar 2018 ob 23:05 Radio Koper, Televizija Koper in dnevnik Primorske novice so v sežanskem Kosovelovem domu že trinajstič zapored razglasili osebnost Primorske. To je pilot Benjamin Ličer.
Izvrstna gledanost prvih treh tekem slovenske reprezentance na EP v rokometu
18. januar 2018 ob 14:39 Slovenska rokometna reprezentanca si je z včerajšnjo zmago nad reprezentanco Črne gore zagotovila nastop v drugem delu tekmovanja, ki bo v Varaždinu.
Družbeni fenomeni
16. januar 2018 ob 14:38 Naša družba se neprestano spreminja in nas postavlja pred nove izzive. Se zavedamo njene posebnosti, se sprašujemo o posameznih fenomenih?
Novi sezoni oddaj Avtomobilnost in Bleščica Na 2. program TV Slovenija se z zimsko-pomladno sezono v stari termin, ob četrtkih zvečer, že 18. januarja vrača oddaja Avtomobilnost.
Odgovorna urednica Informativnega programa TV Slovenija razrešena s funkcije Danes, 11. 1. 2018, je bil Jadranki Rebernik vročen sklep o razrešitvi s funkcije odgovorne urednice UPE Informativni program Televizije Slovenija.
Kdo bo postal osebnost Primorske 2017 Radio Koper, Televizija Koper in časnik Primorske novice bodo v soboto, 20. januarja 2018, ob 20. uri že trinajstič zapored razglasili Osebnost Primorske.
Klemen Slakonja na odru SiTi teatra z Big Bandom RTV Slovenija Big Band RTV Slovenija bo v petek, 19. januarja 2018 , v sklopu abonmajskega cikla v SiTi Teatru nastopil skupaj z dramskim igralcem, pevcem, televizijskim voditeljem ter izvrstnim imitatorjem ...
Leto 2018 – praznično leto RTV Slovenija Letošnje leto je za RTV Slovenija zelo posebno, saj javni zavod praznuje številne obletnice: 90 let Radia Slovenija, 60 let TV Slovenija, 60 let radijskega programa v madžarskem jeziku, 60 let ...
Iščemo iskrive, nasmejane in drzne družine, ki pojejo Zagotovo ste slišali za deset simpatičnih družin, ki so se od oktobra do decembra lani vsak teden predstavile v oddaji Slovenski pozdrav.
Najboljši primorski športniki 2017 so Špela Ponomarenko Janić in Anja Osterman, Aleksej Nikolić in ND Gorica Na letošnjem skupnem nagrajevanju najboljših primorskih športnikov sta v ženski konkurenci slavili kajakašici na mirnih vodah Špela Ponomarenko Janić in Anja Osterman, pri moških je naslov pripadel ...
Virtuoz slovenske košarke, Goran Dragić, je ime leta 2017 Neustavljivi košarkarski as Goran Dragić, kapetan slovenske košarkarske reprezentance, ki jo je popeljal do zmage na Evropskem prvenstvu v košarki, in najboljši igralec EP v Carigradu, je postal ime ...
EHF - Evropsko prvenstvo v rokometu na RTV Slovenija Med 12. in 28. januarjem 2018 bo na Hrvaškem potekalo trinajsto evropsko prvenstvo v rokometu, ki ga bodo gledalci, poslušalci in uporabniki spletne strani lahko spremljali na kanalih RTV Slovenija.
Kdo bo postal ime leta 2017 na Valu 202 Pozitivne ideje, dobre zgodbe in čisto posebne stvari so pustile sledi v odtisu leta 2017.

RTV SLO v družbenih medijih
Facebook Twitter audioboo
Kazalo