Referendum 2017 - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Referendum 2017 - Arhiv
Pred nedeljskim referendumom velja volilni molk Opolnoči je začel veljati volilni molk pred nedeljskim referendumom o zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške povezave Divača-Koper.
Zaposleni v Luki Koper ne podpirajo zakona o drugem tiru Zaposleni v Luki Koper so glede referenduma o zakonu o drugem tiru želeli ostati nevtralni, a so po izjavi ministra za infrastrukturo Gašperšiča spremenili stališče, je navedel predsednik sveta ...
Zaposleni v Luki Koper ne podpirajo zakona o drugem tiru Zaposleni v Luki Koper so za drugi tir, vendar proti zakonu o drugem tiru.
Levica: Zakon ni podlaga za gradnjo drugega tira V Levici so volivce pred nedeljskim referendumom o zakonu o drugem tiru še enkrat pozvali, naj zakon zavrnejo, saj ta ni podlaga za gradnjo projekta.
Predčasno glasoval manj kot odstotek volivcev, zamude pri dostavi obvestil Po podatkih občinskih komisij se je predčasnega glasovanja na referendumu o zakonu o drugem tiru v treh dneh udeležilo 0,83 odstotka vseh volilnih upravičencev oziroma 14.201 volivec , so sporočili ...
Burno soočenje različnih pogledov na drugi tir Čez tri dni bomo glasovali o zakonu o gradnji in upravljanju drugega tira železniške proge Divača-Koper in o gospodarjenju z njim.
Argumenti vlade o 2. tiru na prirejenih izračunih Novih 9.450 zaposlitev je eden osrednjih argumentov vlade za gradnjo 2. tira. Vendar študija, na katero se sklicujejo, te številke ne omenja.
Kovačič pred iztekom kampanje opozarja na vrsto kršitev Pobudnik referenduma o zakonu o drugem tiru Vili Kovačič pričakuje, da se bo večina na referendumu izrekla proti zakonu, a bi lahko bila težava kvorum.
Izteka se predčasno glasovanje na referendumu o drugem tiru Izteka se predčasno glasovanje na referendumu o zakonu o drugem tiru. Na sedežih okrajnih volilnih komisij volivci lahko še do 19. ure predčasno oddajo svoj glas.
Le še danes mogoče zahtevati posebne oblike glasovanja Pred nedeljskim referendumom o zakonu o drugem tiru je še danes, v sredo, mogoče zahtevati nekatere posebne oblike glasovanja, kot so glasovanje na volišču, dostopnem za invalide, na domu ali zunaj ...
Na ogled trase drugega tira tudi pobudnik referenduma Kovačič Pobudnik referenduma o zakonu o drugem tiru Vili Kovačič se je z nekaterimi nasprotniki vladnega projekta podal na ogled trase, ki jo nasprotniki zakona vidijo kot optimalno.
Referendumski klepet: Piratska stranka V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Boštjan Tavčar iz Piratske stranke.
Referendumski klepet: Zeleni Slovenije V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice predstavnik stranke Zeleni Slovenije Markomitja Feguš.
Referendumski klepet: Zveza društev upokojencev Slovenije V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Andrej Cetinski, član Ekspertne skupine za gospodarstvo pri Zvezi društev upokojencev Slovenije (ZDUS).
Referendumski klepet: Socialni demokrati (SD) V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Patrick Vlačič, predsednik Sveta SD za infrastrukturo in nekdanji minister za promet.
Referendumski klepet: Zavezništvo socialno-liberalnih demokratov V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Marko Bandelli, član izvršnega odbora stranke Zavezništvo in predsednik strankinega odbora za infrastrukturo.
Referendumski klepet: Urad vlade RS za komuniciranje V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo Jure Leben.
Referendumski klepet: ŠUS - Štajerska uporniška skupina V okviru referendumske kampanje bo ob 14.00 gost MMC-jeve spletne klepetalnice predstavnik ŠUS - Štajerske uporniške skupine Ivan Bolfek.
Referendumski klepet: Strokovna skupina JD V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice predstavnik Strokovne skupine JD Julij Bertoncelj.
Referendumski klepet: SMC V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Igor Zorčič, poslanec SMC-ja v državnem zboru.
1 2 3 4
Kazalo