Oglasno sporočilo
slice
Naraščajoči trend: mobilno plačevanje
17. september 2018 ob 15:27 Dogaja se, da doma pozabimo denarnico, medtem ko je mobilni telefon naš stalni spremljevalec, ki ga imamo vedno pri sebi.
Pošteno plačilo je temelj vsakega delovnega razmerja
17. september 2018 ob 08:48 Delo nas lahko osebno izpopolnjuje in nam omogoča dosego lastnih ciljev, zadovoljstvo in motivacija pa se začneta z ustreznim plačilom.
Zanimive in ugodne nepremičnine za mlade družine
17. september 2018 ob 08:47 V zadnjem letu je po spremembah na nepremičninskem trgu na voljo vedno več nadstandardnih stanovanj, primanjkuje pa stanovanj za mlade družine. Stanovanj, katerih cene bi se gibale pod cenami t. i.
Kaj otroci radi berejo? Dobre revije!
13. september 2018 ob 08:25 Otroci bodo po revijah posegli prej kot po predpisanem »šolskem čtivu«. Zato jim ponudite takšne revije, ob katerih se bodo zabavali in mimogrede utrjevali šolsko snov.
Usoda F&B Acrobatics visi v zraku
10. september 2018 ob 15:57 Na družbenih omrežjih se je razširila novica, da je med Filipom in Blažem izbruhnil spor, ki ga slavna akrobata še podpihujeta s tem, da zanju povsem neznačilno ne dajeta izjav.
Domače zveni tako domače S sistematičnim razvojem programa Radi imamo domače je Mercator na policah svojih trgovin že doslej ponudil številne butične izdelke slovenskih domačij, prenekatero ime lokalne kmetije pa je tako ...
Iztekajo se roki za oddajo zavezujočih ponudb za atraktivne nepremičnine v centru Ljubljane Na Vilharjevi cesti, v neposredni bližini strogega centra Ljubljane, se nahaja atraktivno zemljišče skupne velikosti 10.244 m².
Razkošna nova štirisobna stanovanja ter novi poslovni prostori v Ljubljani Začinite svoj jesenski sodobni življenjski utrip v tehnološko dovršenih razkošnih štirisobnih stanovanjih v Ljubljani ob Dunajski cesti s panoramskim razgledom na okoliške Alpe ter Ljubljanski grad.
Ste željni vrhunskih TV-vsebin in programov HD? Dobite jih tukaj! Razmišljate, kako bi v svojo dnevno sobo vnesli še več veselja in zabave? Tekme UEFA Lige narodov in priljubljene risanke lahko pri Telemachu spremljate že v začetnem paketu.
Lip Bled. Ko dobiš več. Lesena okna Lip Bled Podjetje LIP BLED, katerega primarna dejavnost je izdelava notranjih vrat, se lahko pohvali s kolekcijo lesenih oken.
Presenečenje za HOFERjeve prvošolčke Za lažji vstop v šolo je HOFER vse otroke svojih zaposlenih, ki so letos prvič prestopili šolski prag, presenetil z darilno vrečko s šolskimi potrebščinami in sladkim presenečenjem.
Naredite nekaj novega (ali pa vsaj drugače)! Rutina vodi v dolgčas. Dolgočasiti pa si ne želi nihče. Sploh pa ne v času, ko imajo velik vpliv na posameznika družbena omrežja. V digitalnem svetu se zdi, da je lažje postati »idealen jaz«.
Eksotični Havana in Panama ali metropolitanska New York in Toronto? Poletje se izteka, vendar to ni ovira, da se ne bi še malo naužili sončnih dni in čudovitih plaž, ali pa se samo prepustili raziskovanju svetovnih velemest.
Tuš obdaril 22.000 prvošolčkov V Tušu se v svojih družbeno-odgovornih prizadevanjih še posebej usmerjajo k otrokom, najbolj poznan je njihov dobrodelni projekt Pričarajmo nasmeh, ki že 16 let riše nasmehe na obraze več kot 8.100 ...
Odprte prijave na “Training the Trainers” Prvi brezplačni izpopolnjevalni tečaj za profesorje na tematiko pomorskega okoljevarstva Training the Trainers je brezplačno usposabljanje v angleškem jeziku , namenjeno profesorjem italijanskih, ...

Kazalo