Oglasno sporočilo
slice
Kupite takoj, plačajte pa po delih
19. november 2018 ob 08:49 Dober občutek je, če stvari, ki si jih želite, postanejo vaše takrat, ko si jih zaželite. Z obročno kartico iz Abanke
Trgujte s ceno zlata na spletu
16. november 2018 ob 11:46 Ena izmed najbolj sodobnih dejavnosti trgovanja je trgovanje s ceno zlata na svetovni borzi prek spleta.
Nepremičnine za nove poslovne priložnosti v tujini
19. november 2018 ob 08:24 Za podjetja, ki načrtujejo širjenje njihovih poslovnih dejavnosti v tujino, je ustrezen izbor nepremičnin za investicijo izjemnega pomena.
ŠIPK ≠ šibek
20. november 2018 ob 14:41 Pridobivanje novih kompetenc in praktičnih znanj v sodobnem času postaja vse bolj pomembno, poudarek je na timskem delu, razvoju in inovativnih rešitvah.
Življenje je lepo. Obarvajte ga v rumeno!
15. november 2018 ob 15:22 Jesensko vzdušje in dolgi večeri, ki nakazujejo, da se leto počasi končuje, so odlična priložnost za druženje s prijatelji.
Boste prebrali? Danes vas čaka 35.000 odločitev. Katera bo naslednja? Naj vam pomagamo: svetujemo, da berete naprej. Ste tudi vi prepričani, da se moški in ženske odločamo na različne načine? Seveda, boste rekli, ženske se vendar bolj zanašajo na intuicijo in moški na razum. To pa ne drži čisto!
Tudi vaš televizor lahko postane pametni televizor Tehnologija je eno izmed področij, ki se v svetu najhitreje spreminjajo, s tem pa postajajo drugačne tudi naše želje in potrebe.
HI-FI salon Canyon Audio – predstavitev HOLBO gramofona V Ljubljani je svoja vrata odprl nov HI-FI salon Canyon Audio. Salon predstavlja najnovejši tehnološko dovršen HOLBO high end gramofon na zračnih ležajih.
Ne podcenjujte vpliva alkohola! Za volan sedite samo trezni. Danes se začenja nacionalna preventivna akcija Alkohol, droge in druge psiho-aktivne snovi v prometu, ki jo vodi in koordinira Javna agencija RS za varnost prometa (AVP).
Vse za dom! Sejma Ambient Ljubljana in Dom plus Z eno vstopnico na dva sejma! V tretje gre rado! Sejem pohištva in notranje opreme Ambient Ljubljana tudi letos spremlja še Dom plus
Zaposleni, ki se izobražujejo, so pri delu bolj zadovoljni in učinkoviti Zaposleni in delodajalci, izkoristite sredstva, ki jih Evropska unija in Republika Slovenija namenjata za svetovanje za izobraževanje! Izkoristite brezplačno svetovanje za zaposlene!
Luka Dončić, Tadej Toš, Enis Bešlagić v kampanji za Poli hammy Ob Poli smo zrastle že številne generacije. Njena izredna kakovost priča o tem, da je po 44 letih še vedno trdno z nami. In da si upa iti še dlje.
Tuš deluje trajnostno tudi pri nakupovalnih vrečkah Aktivna vpletenost v varovanje okolja je v Skupini Tuš zapisana v dolgoročni strategiji podjetja.
Fasada ni le strošek, je vaša investicija Vgradnja toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL je naložba, ki vam zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito vašega objekta.
Že pogrešate poletje? Jesenska potovanja so prav tako nepozabna Slovo poletja prinese obujanje spominov na (nepozabne) počitnice in pripravo novih načrtov za nove potovalne podvige. Jesen je kot naročena za raziskovanje novih krajev in dogodivščin.

Kazalo