Oglasno sporočilo
slice
Z ostrim humorjem in brez zaves: odprti in varčni Nizozemci
Izgubimo se v cvetju in bodimo svobodni kot Amsterdam – z vodnikom Turistične agencije Palma, 19. marec 2018 ob 09:14 Vzemi piškot ali dva, saj si prišel na obisk, ne na požrtijo Že ime Nizozemska pove, da gre za nižinsko in odprto deželo.
Varuh zdravja: športni klub brez vstopnin in članarine
19. februar 2018 ob 10:54 V spletni telovadnici Varuh zdravja je iz dneva v dan živahneje. Ob vadbah v živo in posnetih treningih pridno telovadimo mladi in stari, izkušeni rekreativci in začetniki.
Na Obalo na dopust ali pa kar živeti tja
19. marec 2018 ob 08:37 S prvim soncem po dolgi zimi se v misli prikradejo morje, vonj po soli, klici galebov ter dolgi dnevi, ki jih preživljamo na Obali.
Strešnik Bobrovec - Brezčasni klasik za vse tipe gradnje
22. marec 2018 ob 11:57 Tondach strešnik Bobrovec prepriča z enostavno in nadomestljivo lepoto. Njegova tradicionalna zaobljena oblika spominja na strešnik, ki smo ga kot otroci najpogosteje narisali na streho svojih hišk.
Se vedno pripnete, tudi na najkrajših vožnjah?
15. marec 2018 ob 11:35 Večina voznikov in sopotnikov pozitivno ocenjuje uporabo varnostnega pasu, vendar pogosto, predvsem na vsakodnevnih in krajših vožnjah, podcenjujejo tveganje in možne posledice trka in ga zato na ...
Dobro premoženjsko zavarovanje prihrani skrbi Dom je mesto, kjer se počutimo najbolj varne, kljub temu pa se ne moremo izogniti nekaterim neljubim dogodkom, ki so izven našega nadzora.
Svetovni dan potrošnikov: Vas zanima, kje lahko varno nakupujete na spletu? Vsak dan se povečuje število potrošnikov, ki kupujejo na spletu, saj lahko na ta način nakupe opravijo kar iz domače dnevne sobe. Ste med njimi? Pa veste, katerim spletnim trgovcem lahko zaupate?
Zakaj je lokalno pridelano meso bolj kakovostno Slovenski kmetje , ki se ukvarjajo s pridelavo mesa, so podvrženi strogim kontrolam, ki ne zagotavljajo le kakovostnega mesa, ampak tudi spoštljivo ravnanje z živalmi na kmetiji.
Španija - za vse čute in okuse Temperamenti Španci, njihova fiesta in siesta Temperamentne in odprte Špance najbolj razživi debata v družbi prijateljev, ob kozarčku piva ali vina.
Kako urediti prijetno mansardo? Ste eden izmed tistih, ki si bodo v naslednjih mesecih urejali mansardo? Za vas smo zbrali nekaj nasvetov kako si urediti prijeto, svetlo in zračno mansardo, kjer se boste prijetno počutili.
Sicilija, mediteranski kulturni lonec Sicilija je kot ženska, ki jo težko osvojiš in razumeš, a je ne moreš nehati ljubiti: potep z vodnico Turistične agencije Palma
Čokoladna pravljica, fer tudi do okolja in pridelovalcev Izbrane vrste čokolad HOFERjevih blagovnih znamk so narejene v lastni tovarni čokolade v avstrijskem mestu Sattledt, kjer so v več kot tri desetletja dolgi tradiciji izoblikovali širok nabor okusov.
Kmalu bo čas za uživanje na prostem S pomladjo se nezadržno približujejo toplejši dnevi z njimi pa čas bivanja na prostem in ureditve balkonov, teras, letnih kuhinj in vrtov.
Kaj pomeni, če vozite ta avto? Vozite Octavio? Kaj pa vaš sosed? Sodelavka? Svak? Gotovo poznate vsaj enega Slovenca s tem avtom!
Rok uporabe: "osebna izkaznica", ki omogoča sledljivost vse do kmetije Ste vedeli, da rok uporabe pri mleku in mlečnih izdelkih igra podobno vlogo kot osebna izkaznica pri ljudeh?

Kazalo