Oglasno sporočilo
slice
Posvetimo pozornost pešcem v prometu
4. oktober 2017 ob 11:01 Hoja in biti pešec v prometu je sigurno ena izmed osnovnih vlog udeležbe v prometu. Praktično, ko zapustimo svoj dom, vstopimo v javni prostor in promet kot pešci.
Eleganca v oblinah
22. oktober 2017 ob 09:37 Ni vsaka ženska ujetnica velikosti 38. A tudi tiste, ki nosijo oblačila večjih številk, so rade modne in zapeljive. Lahko so modne navdušenke in navdih drugim.
Spletna telovadnica, dobrodošla zdrava spodbuda
17. oktober 2017 ob 12:19 Svoja vrata je odprla največja slovenska spletna telovadnica Varuh zdravja. Na www.varuhzdravja.si
Kaj nam zaščitni znak »izbrana kakovost – Slovenija« jamči pri nakupu mleka?
15. oktober 2017 ob 12:34 Se še spomnite, kako ste vsak večer malo po šesti uri hodili k sosedovemu kmetu po mleko , ki vas je čakalo na pragu ali v veži njegove domače hiše.
Kako uporabljati brezstično kartico?
12. oktober 2017 ob 17:22 Več kot polovica Slovencev (51 %) kartice uporablja vsaj trikrat tedensko, 64 odstotkov pa s kartico opravi vsaj polovico nakupov, pravi raziskava Masterindex družbe Mastercard®.
Trije koraki za več vitalnosti Zaradi hitrega tempa življenja vse pogosteje zapostavljamo svoje dobro počutje in posledično zdravje.
Sparova zaveza zdravemu V Sparu so začeli z zmanjševanjem dodanega sladkorja in soli v prehranskih izdelkih lastne trgovske znamke.
Sparova zaveza: Manj sladkorja. Manj soli. Brez soli in sladkorja si danes mnogi sploh ne znamo predstavljati življenja. Vendar pa sladkamo in solimo preveč, veliko preveč.
Naučite se JOGE – pomaga! Konec poletja in dopustov naj ne pomenita tudi konec sproščenih dni, miru in zadovovoljstva. Sproščenosti in obnavljanja energije se lahko naučimo tudi v vsakdanjem življenju – z vadbo joge.
Rešite se bolečih in neprijetnih hemoroidov za vedno – brez bolečih in nevarnih posegov! Grda resnica o bolečinah pri odstranjevanju hemoroidov ... Katero veliko odkritje naravno pozdravi hemoroide? Imate težave s hemeroidi? Vas je sram govoriti o svojem problemu? Težko sedite?
Vse je v tehniki Majhen je ravno pravšnji! V primeru prostorninsko najmanjšega TSI motorja s prostornino slabega litra to še kako velja!
5 razlogov, zakaj piti mleko Mnogi strokovnjaki vključujejo mleko in mlečne izdelke v t.i. »popolna« oziroma »funkcionalna« živila.
Svetovna novost iz Slovenije Z novim univerzalnim kuhinjskim aparatom Bosch OptiMUM, proizvedenim v tovarni BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, boste popolnoma opremljeni za vsako kuharsko zamisel, ki se vam bo porodila.
Manj dodanega sladkorja in soli v prehranskih izdelkih Strokovnjaki za prehrano in zdravniki že več let opozarjajo na problematiko preveč zaužitega sladkorja in soli v zahodnem svetu. Slovenija pri tem ni izjema.
Jesenska kuharija z okusno zelenjavo avtohtonih sort Izbira vrtnin SPAR Kot nekoč je zdaj bogatejša za ptujsko rdečo čebulo in belokranjko, zelje emona, prihaja pa tudi odlična avtohtona slovenska sorta krompirja bistra.

Kazalo