Zadnjih 20 novic - Novice

Novice

Nonono – Friends
Švedski alt-pop trio Nonono se vrača na glasbeno sceno z novim singlom Friends.

Novice

Tracey Thorn feat.: Corinne Bailey Rea – Sister
Tracey Thorn se je z nedavno izdajo albuma Record vrnila, kot se za večno inovativno umetnico spodobi.

Novice

Alice Merton - Lash Out
Lani je Alice Merton s singlom No Roots eksplozivno udarila na glasbene lestvice po vsem svetu.

Novice

Dobrodelna kampanja Otrokom sveta kliče na pomoč
V teh dneh po vsej Sloveniji poteka dobrodelna kampanja z nazivom Otrokom sveta, ki je namenjena zbiranju pomoči za begunske otroke na grškem otoku Lezbos.

Novice

Kodaline - Follow Your Fire
Irska Zasedba Kodaline je po lanskem singlu Brother izdala vznemirljivo skladbo Follow Your Fire , ki napoveduje nadaljevanje uspešnega drugega albuma Coming Up For Air.

Novice

Florence & The Machine - Sky Full Of Song
Angleška zasedba Florence & The Machine je s singlom Sky Full Of Song napovedala, da se izdaja četrtega albuma z delovnim naslovom High as Hope hitro približuje.

Novice

Oče Pretty Woman, gospod Orbison
Danes se v Timelessu spominjamo leta 1953 rojenega Roy Orbisona , ki je spisal Blue Bayo, Crying, You Got it in večno Pretty Woman.

Novice

Meridiani: "Giornata mondiale del libro"
Il libro, un oggetto semplice, che possiamo avere sempre in borsa o in tasca, ma se ci soffermiamo ad osservarlo solo un attimo in più è inevitabile cogliere tutto il fascino che emana per non ...

Novice

Artevisione Magazine
Puntata speciale dedicata alla primadonna del Dramma Italiano di Fiume Questa sera, alle ore 20.30 nuovo appuntamento con Artevisione, magazine culturale condotto in studio da Laura Vianello.Una ...

Kultura

Slovo Demetra Bitenca, slovenske igralske legende
Umrl je Demeter Bitenc, stalni spremljevalec slovenskega filma že od našega prvega celovečerca Na svoji zemlji naprej.
18

Novice

Se je v Portorožu zgodil mafijski strelski obračun?
Na centralni portoroški plaži je bilo danes ob dobrih dvajsetih stopinjah in sončnem vremenu zbranih veliko obiskovalcev. Mnogi so se nastavljali soncu, najbolj pogumni so tudi že zaplavali v morju.

Novice

Murska Sobota bekommt eine südliche Umfahrungsstraße
Der weniger entwickelte Nordosten des Landes, Prekmurje, soll noch in diesem Jahr eine Umfahrungsstraße um die Stadt Murska Sobota bekommen. Der Bau ist für August dieses Jahres geplant.

Novice

Video- in avdioznanost: Nobelovec slovenskih korenin, cepljenje in Hawkingova radiacija
Kako fizik in nobelovec Haldane doživlja Slovenijo? Kaj nam povedo jamski sedimenti? Lahko zaostritev zakonodaje o cepljenju prinese negativne učinke?
2

Novice

Štih: Virantova stranka je razpadla iz istega razloga kot SMC in kot bo Lista Marjana Šarca
Tomaž Štih je uporabnikom družbenih omrežij znan kot komentator, ki nastopa po imenu Libertarec, drugi pa ga poznajo tudi po političnem delovanju, saj je bil leta 2012 s takratno Državljansko listo ...
42

Novice

Vraničar Erman bei Frühjahrstagung in Washington
Sloweniens Finanzministerin Mateja Vraničar Erman nahm in Washington an der Frühjahrstagung des Internationalen Währungsfonds (IWF) und der Weltbank teil.

Novice

Earth day calls on ending plastic pollution
Today we celebrate Earth Day. The initiative goes back to 1970. Various organisations from the civil society are warning about the vulnerability of our planet.

Novice

Pestra noč za gasilce in reševalce zaradi požarov v stanovanjskih objektih
Gasilci so imeli v soboto in ponoči precej dela z gašenjem požarov v stanovanjskih hišah. Reševalci pa so oskrbeli več poškodovanih in enega človeka odpeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Novice

Program Varno na kolesu izboljšuje varnost cest in otrok
Mladi kolesarji so med ranljivejšimi skupinami v prometu. Da bi utrdili znanje o varnosti na cestah, že šesto leto poteka program Varno na kolesu.

Novice

Se je v Portorožu zgodil mafijski strelski obračun?
V sinočnjem incidentu na osrednji portoroški plaži, ko je neznanec začel nenadoma streljati na skupino mlajših moških in 38-letnika huje ranil, naj bi šlo po neuradnih virih za mafijski obračun.
47
Izjava dneva
link
Eva Marn
3
22. april 2018 ob 11:28 Očitno v svetu še vedno velja prepričanje, da lahko z nasilnimi sredstvi in vsemi temi orožji prinesemo mir. To se mi zdi res popolnoma absurdno.
Več novic ...
Kazalo