Zadnjih 20 novic - Novice

Novice

741 tednov z The Dark Side of The Moon
The Dark Side of The Moon. Zakaj danes…ker je leta 1988 na današnji dan končal svojo neverjetno 741 tednov!!

Novice

Kultni Nevermind
Leta 1991, na današnji dan je izšel eden izmed naj-kultnejših albumov 90', Nirvanin Nevermind.

Novice

Nasvet za izlet: Lovrenška jezera
Tudi jesenski dnevi nudijo veliko možnosti za lepe pohodne izlete. En od takih je tudi obisk Lovrenških jezer, ki vam jih predstavimo v tokratni rubriki Nasvet za izlet okoli 17. h 25!

Novice

Cecil Womack / Iron Butterfly / Jackie Wilson
V današnjem Timelesu Cecil Womack, zasedba Iron Butterfly in Jackie Wilson.

Novice

Prihaja Evropska noč raziskovalcev
Brez znanosti tudi napredka naše družbe ne bi bilo, pravzaprav je eno z drugim neločljivo povezano.

Novice

Sigala, Meghan Trainor, Ella Eyre & French Montana - Just Got Paid
Ta teden izide debitantska plošča priljubljenega Dj-a in producenta z imenom Sigala, ki je do sedaj v obliki singlov nanizal vrsto klubskih uspešnic kot so: Easy Love, Sweet Lovin in Give Me Your ...

Novice

Izluščeno: Dan brez avtomobila
Smo v Evropskem tednu mobilnosti, ki nas spodbuja k razmisleku, kako najti okolju čim prijaznejše načine prevoza in spodbuja souporabo prevoznih sredstev.

Novice

Alice Merton - Why So Serious
Alice Merton, ki je s svojim ritmičnim pop-rock hitom No Roots prinesla nekaj osvežujočega vzdušja v dobo, kjer prevladuje elektronska glasba, bo v začetku novega leta izdala drugi album z naslovom ...

Novice

New PM attending his first EU Summit
Slovenia's new Prime Minister Marjan Šarec went on his first trip abroad to attend an informal EU summit in Salzburg, Austria.

Novice

Violeta Bulc zavrača kritike v povezavi z arbitražno razsodbo
Evropska komisarka Violeta Bulc je v Bruslju odločno zavrnila kritike v povezavi z arbitražno razsodbo.
39

Novice

Ljubljana’s renovated Sugar Factory to open within two years
The Urban Municipality of Ljubljana and the Environment Ministry have signed an agreement to co-finance the Sugar Factory (“Cukrarna”) Gallery project.

Novice

Tusk: Nekatere britanske predloge treba preoblikovati
Predlog Velike Britanije o irskem vprašanju in nadaljnjem gospodarskem sodelovanju po odhodu Velike Britanije iz EU-ja je treba preoblikovati in se o njem pogajati naprej, je pred neformalnim vrhom ...
9

Novice

Arbeiten an der zweiten Röhre des Karawankentunnels beginnen
Obwohl es in Slowenien aufgrund von Beschwerden von nicht berücksichtigten Bietern zu Verzögerungen kommt, haben die Bauarbeiten an der zweiten Röhre des Karawankentunnels auf der österreichischen ...

Novice

Nasvet za izlet: Festival kranjske klobase
Oboževalci kranjske klobase boste to soboto najverjetneje izkoristili za izlet na Gorenjsko. Ob Zbiljskem jezeru se obeta festival te kulinarične znamenitosti Slovenije.

Novice

V kobariškem TIK-u bo v petek verjetno opozorilna stavka
V kobariški družbi TIK, ki izdeluje različne igle in druge medicinske pripomočke za enkratno uporabo in zaposluje več kot 150 ljudi, napovedujejo stavko zaradi prenizkih plač.

Novice

Cakićev odvetnik za razveljavitev obsodbe, tožilstvo za višjo kazen
Na Višjem sodišču v Ljubljani je potekala pritožbena seja za Stefana Cakića, ki je bil spoznan za krivega uboja igralca Gašperja Tiča v stanju zmanjšane prištevnosti in mu je bilo prisojenih osem ...

Novice

Za 13 projektov LAS Istre 1,2 milijona evrov iz evropskih skladov
Lokalna akcijska skupina LAS Istre, ki združuje štiri obalne občine, ima od aprila letos novega vodilnega partnerja, Središče Rotunda.

Novice

V Črni vasi eksplodiralo vozilo, na Brezovici sumljiv predmet
Ljubljanski policisti so bili okoli 9.30 obveščeni, da je bil najden sumljiv predmet z znaki eksplozivne naprave ob cesti na Brezovici pri Ljubljani.
5

Novice

Tomaž Gantar si candida a sindaco di Pirano
Vice Presidente del Partito dei pensionati, Desus, ex Ministro della Sanità, deputato alla Camera e già in passato sindaco del Comune di Pirano, Tomaž Gantar, ha presentato la sua candidatura alla ...

Novice

Zdenka Čebašek-Tratnik
Demenca mora biti skrb vseh nas. Če bomo dolgo živeli, se bomo vsi srečali z njo. Predsednica Zdravniške zbornice Slovenije o razsežnostih demence.
3
Izjava dneva
link
Zdenka Čebašek-Tratnik
3
19. september 2018 ob 14:47 Demenca mora biti skrb vseh nas. Če bomo dolgo živeli, se bomo vsi srečali z njo. Predsednica Zdravniške zbornice Slovenije o razsežnostih demence.
Več novic ...
Kazalo