Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Novice

Novice

Kurz in Conte poudarila nujnost krepitve nadzora na mejah EU-ja
Avstrijski kancler Sebastian Kurz in italijanski premier Giuseppe Conte sta se na srečanju strinjala o migracijski politiki v EU-ju. Podpirata krepitev nadzora na zunanjih mejah Unije.
17

Novice

Randolph’s swan song, but the future looks bright
"This was probably my last time playing for the national team," said the naturalized member of the Slovenian basketball team Anthony Randolph after losing against Turkey.

Novice

V DUTB-ju preiskava sporne prodaje nekaterih zemljišč
Posli Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB) naj bi bili pod drobnogledom kriminalistov, ki preiskujejo prodaje nekaterih zemljišč.
26

Novice

Ko starši nimajo nič proti prižganemu televizorju
Tako kot se otroci veselijo počitkov po obveznostih, se mi veselimo, da jim v teh odmorih lahko ponudimo kakovostno oskrbo možgančkov in dušic.

Novice

Mariborsko višje sodišče: Šiško ostaja v priporu
Pred dnevi je zunajobravnavni senat okrožnega sodišča za vodjo samooklicane Štajerske varde Andreja Šiška odredil pripor, odločitev senata pa je zdaj potrdilo še mariborsko višje sodišče, kar ...
51

Novice

Prijeli tri Romune, ki so iz bankomatov kradli denar
Celjski kriminalisti so po seriji napadov na bankomate v ponedeljek prijeli tri državljane Romunije, stare od 29 do 33 let.
9

Novice

Nowitzki: Dončić is better than I was at 19
Dirk Nowitzki added fuel to Dončićmania fire when he said that he had never seen a basketball player who, at his age and height, would have such court vision and passing as Luka Dončić has.

Novice

Urša Menart
Med mladimi se pogosto pojavi vprašanje, kaj naj sploh tukaj počnem, če pa je drugje lahko bolje. Tudi starejšim se včasih zdi čudno, da še vedno obstajajo mladi, ki si želijo ostati v Sloveniji.
1

Novice

Deklina zgodba na TV Slovenija
Na TV SLO 1 v soboto, 18. avgusta, ob 22.45 prihaja večkrat nagrajena ameriška serija Deklina zgodba, posneta po knjižni predlogi Margaret Atwood iz leta 1985.

Novice

Violeta Bulc: Prioriteta EU-ja je premik tovora s cest na železnice
Gostja v MMC-jevi spletni klepetalnici je bila evropska komisarka za promet Violeta Bulc.
17

Novice

18. september: Slovo legendarnega kitarista Jimija Hendrixa
Leta 1970 je v Londonu umrl ameriški pevec in najpomembnejši rockkitarist 20. stoletja Jimi Hendrix, s pravim imenom James Marshall Hendrix. Star je bil komaj 27 let.

Novice

17. september: Slovenski košarkarji postali evropski prvaki
Na današnji dan leta 2017 je moška košarkarska reprezentanca dosegla zgodovinski uspeh: na evropskem prvenstvu v košarki je po zmagi nad Srbijo osvojila naslov evropskega prvaka.

Novice

16. september: Tragična smrt Roka Petroviča
Leta 1993 je umrl nepozabni alpski smučar Rok Petrovič. Usodno je bilo potapljanje pri Veli Luki na Korčuli. Petrovič se je rodil 5. februarja 1966.

Novice

Preiskava nakazil armenskemu zdravilcu se nadaljuje
Ljubljanski kriminalisti so v poznih nočnih urah končali hišne preiskave, povezane z domnevno spornimi nakazili zavoda za šolstvo tujemu zdravilcu za študije, ki naj jih on ne bi napisal.
17

Novice

Dušan Jelinčič
Kjer je kruh trd, je čut za pravičnost močnejši. Upor je človekova nuja. (...) Zavest upora je zavest dostojanstva.

Novice

Janja Garnbret
Želim si seveda ponoviti vse naslove, še enkrat.
3

Novice

Zaradi plačila zdravilcu preiskave na več šolskih institucijah
Kriminalisti so na sedmih lokacijah - tudi na ministrstvu za delo - izvajali hišne preiskave, preiskovali so tudi nekdanjo državno sekretarko na ministrstvu za šolstvo Andrejo Barle Lakota, zdaj ...
51

Novice

Italijana v kombiju tihotapila 107 pasjih mladičev
Murskosoboški policisti so v petek preverjali tovorno vozilo, vozil ga je 45-letni Italijan, skupaj s 40-letnim sopotnikom.
15

Novice

Prijeli 19-letnika, ki je z orožjem grozil taksistom
Policisti policijske postaje Ljubljana Šiška so odvzeli prostost 19-letnemu Ljubljančanu, ki je osumljen storitve treh ropov nad vozniki taksislužbe, ki jih je izvedel s pomočjo groženj z nožem in ...
8

Novice

Izjava RTV Slovenija glede incidenta v Kopru
V vodstvu RTV Slovenija in Informativnem programu Televizije Slovenija ostro nasprotujemo današnjemu postopanju predstavnika Finančne uprave Republike Slovenija (FURS) proti novinarski ekipi ...
Izjava dneva
link
Zdenka Čebašek-Tratnik
3
19. september 2018 ob 14:47 Demenca mora biti skrb vseh nas. Če bomo dolgo živeli, se bomo vsi srečali z njo. Predsednica Zdravniške zbornice Slovenije o razsežnostih demence.
Več novic ...
Kazalo