Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Novice

Novice

EU zaščitil podjetja pred posledicami sankcij ZDA proti Iranu
Zunanji ministri Evropske unije (EU) so v Bruslju potrdili ukrep za zaščito evropskih podjetij, ki poslujejo z Iranom, pred posledicami ameriških sankcij proti tej državi.
11

Novice

Kamnik – the capital of small brewers
Slovenia has a wide selection of different sorts of high-quality wine, and recently, thanks to small brewers, the variety of different types of beer is a lot more diverse as well.

Novice

Claus Rasmussen
Vlekel sem se, plazil in hodil po vodi, čez skale, da so otroci ostali varno na nosilih.
1

Novice

Zadnji žvižg za najbolj iskane evropske zločince
Europol je ob zaključku svetovnega prvenstva organiziral nagradno igro v stilu zbiranja sličic nogometašev, s katero skuša javnosti predstaviti, kateri evropski zločinci na begu so trenutno najbolj ...
36

Novice

Britanski vladi, oslabljeni po odmevnih odstopih, teče voda v grlo
Odstopa britanskega zunanjega ministra Borisa Johnsona in ministra za brexit Davida Davisa sta jasen kazalnik, da britanska vlada ni nikoli zares strnila vrste glede brexita, temveč je bil ta vedno ...
46

Novice

28-letnik umrl v prometni nesreči
Po navedbah PU Ljubljana se je okoli 7. ure zjutraj zgodila prometna nesreča v Zgornjem Logu pri Litiji, v kateri je umrl 28-letni voznik osebnega vozila.

Novice

Šola, kdo bo tebe ljubil?
Ko sem pred več kot tremi desetletji na koncu junija otrokom razdelila spričevala, jih peljala še na sladoled in jim zaželela prijetne počitnice, sem tudi za sabo zaprla šolska vrata in se posvetila ...
66

Novice

Slovenski turizem podira rekorde, ujemite svojo priložnost za naložbo
Leto 2017 je bilo rekordno za slovenski turizem – zabeležili smo 12,6 milijona prenočitev turistov ali 13 % več kot v letu 2016.

Novice

"Resničnost je še bolj divja od znanstvene fantastike"
Prvič v zgodovini se mozaik odgovora na vprašanje, ali smo v vesolju sami, na znanstveni način zelo hitro sestavlja, pravi dobitnik Zoisovega priznanja za dosežke v astrofiziki Tomaž Zwitter.
334

Novice

Bruselj opozoril Airbnb, naj igra po pravilih EU-ja
Evropska komisija in organi za varstvo potrošnikov Evropske unije zahtevajo od podjetja Airbnb, da svoje pogoje poslovanja uskladi s pravili EU-ja o varstvu potrošnikov in pregledno navaja cene.
9

Novice

16. julij: Vse najboljše, leteči Kranjec!
Leta 1981 se je rodil slovenski smučarski skakalec Robert Kranjec, ki je v sezoni 2011/12 postal svetovni prvak v poletih, odlično sezono pa je kronal z zmago na velikanki v Planici.

Novice

Kylian Mbappe
Ponosni smo, da smo poskrbeli za veselje Francozov. To je bila naša naloga, da smo jim pomagali, da za nekaj časa pozabijo na vse težave.
2

Novice

#MMCdebata: "Poslance na minimalce, dokler ne izvolijo vlade"
"S takšnim volilnim sistemom ne bomo imeli nikoli stabilne vlade, ker lahko stranka z dvema poslancema ruši vlado in ima enako moč kot tista, ki je prejela večino."
77

Novice

Strela udarila na blejsko plažo, trije poškodovani
Na javni plaži blejskega jezera v Mlinem je v neurju udarila strela in pri tem poškodovala tri ljudi, sporočajo policisti. Po udaru je bila na kraju dogodka nudena prva pomoč trem ljudem.

Novice

Lea Sirk je velika zmagovalka 38. Melodij morja in sonca
Poletni amfiteater Avditorija Portorož je v soboto, 14. julija, zvečer gostil 38. festival Melodije morja in sonca.

Novice

Pogrešanega Dubrovničana našli mrtvega v Blejskem jezeru
Policisti so preklicali iskanje 31-letnega hrvaškega državljana Renata Babića iz Dubrovnika. Pogrešanega so našli mrtvega v Blejskem jezeru.

Novice

15. julij: Čivkamo že od leta 2006
Leta 2006 je bilo ustanovljeno družbeno omrežje Twitter (ali slovensko Čivkač), ki svojim uporabnikom omogoča, da med seboj izmenjujejo kratka sporočila.

Novice

Evropska komisija Junckerjeve težave z ravnotežjem pojasnjuje z "akutnim krčem"
Potem ko se je predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker na slovesnosti ob vrhu Nata v Bruslju spotikal in imel težave z ravnotežjem, so pri Evropski komisiji zanikali, da je bil alkoholiziran.
128

Novice

Naša dva odstotka
Scenarij je bil relativno dobro začrtan. Ideja je bila, da zasedanje voditeljev Nata ne bi postal Trumpov šov. Ni uspelo. Trump je jasen in glasen, mediji pa smo lačni vsake grožnje, opazke.
63

Novice

Andrea Massi
Ne vem. Spoštujem Tinino svobodo. Kar koli bom rekel, bi lahko vplivalo nanjo. Zdi se mi pošteno do nje, da ne dajem izjav na to temo.
9
Izjava dneva
link
Kylian Mbappe
2
16. julij 2018 ob 00:01 Ponosni smo, da smo poskrbeli za veselje Francozov. To je bila naša naloga, da smo jim pomagali, da za nekaj časa pozabijo na vse težave.
Več novic ...
Kazalo