Aktualno
link
Šiško, Popovič, Makovec Brenčičeva, Krausova in Likovičeva niso razočarani nad svojimi izidi na predsedniških volitvah. Jih pa Šiško ne priznava, saj meni, da kampanja ni bila poštena in enakovredna.
Slovenija
link
DZ: Logarjeva preiskovalna komisija zaslišuje Antona Ropa
7
23. oktober 2017 ob 10:08 Pred preiskovalno bančno komisijo DZ-ja, ki jo vodi Anže Logar (SDS) priča nekdanji predsednik vlade Anton Rop. Zaslišali bodo tudi Boruta Pahorja.
Več novic ...
Gospodarstvo
link
Todorić se bo vrnil na Hrvaško, ko zbere dokaze
34
22. oktober 2017 ob 13:26 Nekdanji predsednik uprave hrvaškega koncerna Agrokor Ivica Todorić je na svojem blogu zapisal, da se bo na Hrvaško vrnil, kakor hitro bo zbral relevantne dokaze.
Več novic ...
Znanost in tehnologija
link
Posamezne delfine lahko razločimo po njihovih obrazih
5
21. oktober 2017 ob 19:55 Raziskovalci, na čelu s predsednikom slovenskega društva Morigenos, so odkrili novo metodo identifikacije delfinov, ki so jo predstavili tudi v priznani znanstveni reviji.
Več novic ...
Črna kronika
link
Foto: Koča na Korošici pogorela, mamo s sinovoma prepeljali v bolnišnico
20
21. oktober 2017 ob 18:47 V času požara v planinski koči na Korošici so bili v njej trije tuji državljani, in sicer 41-letna državljanka Poljske, stanujoča v Zadru na Hrvaškem, in njena dva mladoletna sinova, ki so ...
Več novic ...
Svet
link
Katalonski minister: "Kako lahko EU živi s tem, kar se dogaja v Kataloniji?"
2
23. oktober 2017 ob 10:01 Katalonski voditelj Carles Puigdemont bo po glasovanju španskega senata o 155. členu ustave ostal brez vseh pooblastil in bo tudi nehal prejemati plačo.
Več novic ...
Evropska unija
link
Članice EU-ja začenjajo notranje pogovore o odnosih z Veliko Britanijo
6
20. oktober 2017 ob 15:12 Predsednik Evropskega sveta Donald Tusk je dejal, da so voditelji članic Evropske unije dobili "zeleno luč" za začetek notranjih pogovorov o prihodnjih odnosih z Veliko Britanijo.
Več novic ...
Zdravje
Okolje
link
Vremenoslovci opozarjajo na močno burjo na Primorskem
22. oktober 2017 ob 17:52 Slovenijo je že dopoldne zajel dež, vremenoslovci pa zdaj opozarjajo še na močan veter - predvsem na Primorskem lahko burja doseže hitrost od 100 do 120 kilometrov na uro.
Več novic ...
Slovenci v sosednjih državah
Lokalne novice
link
Neurje na Obali: Velik del Izole pod vodo, zgorel del kampusa
10
23. oktober 2017 ob 09:56 Močno neurje in dež sta v nedeljo zvečer povzročila velike težave na Obali. Najhuje je bilo v Izoli, ki je bila več ur pod vodo.
Več novic ...
Kazalo