Najbolj komentirane novice zadnjih dveh dni

Šport

Čaroben večer v Ljudskem vrtu: Maribor šampion v Ligi prvakov!
Nogometašem Maribora je (spet) uspel veliki met, saj so se po zmagi nad Hapoelom iz Beršebe z 1:0 še tretjič v klubski zgodovini (1999, 2014) uvrstili v elitno Ligo prvakov.
700

Novice

Magna Steyr: V primeru pritožb ne bi dosegli rokov, projekt ogrožen
Pritožba na izdano okoljevarstveno soglasje za projekt Magne v Hočah bi ogrozila časovni razpored in s tem celoten projekt, so povedali v Magni in na gospodarskem ministrstvu.
414

Novice

Magna Steyr je dobila gradbeno dovoljenje na Madžarskem. Se poslavlja od Slovenije?
Avtomobilskemu velikanu Magni Steyr zmanjkuje časa, če želi v Sloveniji postaviti obrat in jeseni 2018 začeti proizvodnjo, je iz dobro obveščenih virov izvedel Radio Slovenija.
275

Novice

Bodo pritožbe na okoljevarstveno soglasje pregnale Magno na Madžarsko?
Med 12 stranskimi udeleženci v postopku izdaje okoljevarstvenega soglasja so pritožbo kot zelo verjetno napovedali v organizaciji Umanotera.
269

Novice

Češka: Na Japonskem rojeni vodja nacionalistov je pred volitvami vse bolj priljubljen
Dva meseca pred češkimi parlamentarnimi volitvami je javnomnenjska raziskava pokazala, da je Tomio Okamura najbolj priljubljen med voditelji 16 čeških strank in gibanj, med katerimi bodo volivci ...
191

Novice

Po terorističnih napadih SDS poziva k okrepitvi varnosti in meja
SDS je v luči nedavnih terorističnih napadov vlado vnovič pozval, naj ustrezno ukrepa ter zavaruje meje in varnost državljanov.
186

Novice

Trump bo povečal število ameriških vojakov v Afganistanu
Ameriški predsednik Donald Trump se je med predvolilno kampanjo zavzemal za umik ameriških sil iz Afganistana, a je po pogovorih z vojaškim vodstvom spremenil mnenje, tako da bo število ameriških ...
181

Novice

Uspela prva tožba posojilojemalca v švicarskih frankih
Okrožno sodišče v Ljubljani je ugotovilo, da je pogodba med posojilojemalcem in banko Unicredit Slovenija o dolgoročnem deviznem kreditu v švicarskih frankih nična.
154

Novice

Trump znova obljubil zid na meji z Mehiko
Ameriški predsednik Donald Trump je na shodu " Naredimo Ameriko spet veliko" v Phoenixu obljubil, da bo za gradnjo zidu na meji z Mehiko tudi ustavil delo vlade, če bo to potrebno, in spet okrcal ...
136

Novice

Madrid: Dva osumljenca v zapor, tretji v pripor, četrtega so izpustili
Teroristična celica je načrtovala veliko obsežnejši napad z eksplozivnimi telesi, glavni načrtovalec napadov pa je bil ubiti imam, sta na zaslišanju v Madridu dejala dva od četverice osumljencev, ki ...
133

Novice

Španija: Policija po večdnevnem iskanju ubila voznika kombija
Španska policija je potrdila, da je blizu kraja Subirats zahodno od Barcelone ubila 22-letnega Younesa Abouyaaqouba, voznika kombija, ki je ubil 14 ljudi.
132

Novice

Bavčar z zahtevo po izločitvi sodnikov pridobil dodaten čas na prostosti
Nekdanji predsednik uprave Istrabenza Igor Bavčar, ki je bil obsojen na pet let zaporne kazni, si je z zahtevo po izločitvi sodnikov iz odločanja o odlogu zaporne kazni pridobil še nekaj časa na ...
120

Šport

Večina vijoličastih junakov si želi Real ali PSG, Handanović pa srečanje z Buffonom
Sredi julija niti največji optimisti niso računali na preboj Maribora v Ligo prvakov. Milivoje Novaković je končal kariero, režiser igre Dare Vršič pa ni podaljšal pogodbe.
119

Novice

Cerar za Guardian potrdil britanske strahove: EU bo pokopal upanje Londona
Predsednik vlade Miro Cerar je v pogovoru za britanski časnik Guardian razkril, v kako neugodnem položaju je Velika Britanija pri pogajanjih o brexitu.
114

Novice

Spominska maša v Rovtah
V Rovtah v občini Logatec sta bili spominska maša za spravo in slovesnost ob 75. obletnici ustanovitve vaških straž, ki jo je pripravila Nova slovenska zaveza.
126

Šport

V Ljudskem vrtu čakajo na evropske velikane
Nogometaši Maribora so z uvrstitvijo v Ligo prvakov dobili zajeten kupček denarja in z nestrpnostjo pričakujejo četrtkov žreb. Poglejmo trenutne postavitve po bobnih.
93

Novice

Po trku ameriškega rušilca in tankerja pogrešanih 10 mornarjev
V trku ameriškega rušilca in tankerja blizu obale Singapurja je bilo ranjenih pet ameriških mornarjev, deset jih pogrešajo.
92

Novice

Brglez: Silam, ki stremijo k razčlovečenju posameznika, se moramo brezpogojno upreti
Predsednik državnega zbora Milan Brglez je v poslanici pred evropskim dnevom spomina na žrtve vseh totalitarnih in avtoritarnih režimov, ki bo v sredo, poudaril, da mora biti spomin na žrtve kot ...
88

Novice

Bo 160 milijonov evrov izgube bolnišnic plačala država?
Bolnišnice so pridelale za 160 milijonov evrov izgube, ki jih bo morda pokril proračun.
87

Šport

Slovenci v boj s Hrvati v razprodanih Stožicah
Slovenska košarkarska reprezentanca bo v četrtek na pripravljalni tekmi pred prvenstvom stare celine v razprodanih Stožicah gostila izbrano vrsto Hrvaške.
85
Izjava dneva
link
Darko Milanič
2
23. avgust 2017 ob 12:04 Zelo sem zadovoljen, da so vzklikali moje ime, kot sem tudi zadovoljen, da so tudi druga, ki jih že dolgo niso. Moral sem res veliko narediti, da sem to slišal, a nikoli ni prepozno.
Več novic ...
Kazalo