MMC Analiza
slice
MMCanaliza: "Nove stranke redko operirajo s podatki"
Pogovor z Majo Derčar in Juretom Brankovičem, 17. maj 2018 ob 11:24 "Če politik nekaj reče na javnem soočenju, je vsaka beseda takoj preverljiva po spletu in potem informacija takoj zaokroži po Facebooku in Twitterju. Politiki bi morali biti veliko bolj podkovani ...
25
MMCanaliza: Janus si ne zasluži, da o odstavitvi izve od novinarjev
151
26. marec 2018 ob 13:59 Po nedeljskem zaključku sezone je bilo v Planici pestro. Goran Janus je od novinarjev izvedel, da se piše odstavitvena izjava. Trenerja so napadli tudi skakalci.
MMCanaliza: "Oblika vode je ideološko in moralno najustreznejši film tega leta."
46
5. marec 2018 ob 12:05 Ana Jurc in Andrej Gustinčič sta komentirala odločitve Ameriške akademije filmskih umetnosti in znanosti, ki je letos največ zlatih kipcev namenila Obliki vode , nostalgični pravljici o ljubezni med ...
MMCanaliza: Slovenski rokometni epilog, ki pušča grenak priokus
48
25. januar 2018 ob 09:37 Slovenski rokometaši so na evropskem prvenstvu osvojili osmo mesto. Analizo njihovega nastopa na Hrvaškem je podal MMC-jev strokovni komentator Ognjen Backović.
MMCanaliza: Dance moramo prisiliti, da se z nami mučijo
55
18. januar 2018 ob 09:57 Slovenski rokometaši so se uvrstili v drugi del evropskega prvenstva in ohranili vse možnosti za preboj v polfinale.
Backović: Videoanalize ne more zahtevati športni direktor reprezentance Rokometna tekma med Slovenijo in Nemčijo, ki se je končala brez zmagovalca (25:25), še vedno buri duhove. V MMC-jevi analizi smo gostili nekdanjega slovenskega reprezentanta Ognjena Backovića.
115
Z Markom Snojem o besedi leta: "Jezik je najboljše ogledalo naše družbe" "Če izbiramo osebnost leta, športnika leta, vinsko kraljico in bob leta ... gotovo je prav, da se odločimo tudi za besedo leta," je prepričan jezikoslovec Marko Snoj.
Selektor je predolgo vztrajal brez nosilcev igre Preslaba obramba, skok in kratka klop so po mnenju košarkarskega novinarja MMC-ja Tilna Jamnika glavni razlogi za prvi poraz slovenskih košarkarjev po več kot dveh letih.
167
Lidija Jerkič: Sindikati lahko ponudimo pomoč, ne moremo pa ukrepati namesto posameznika Delavec ne more brez delodajalca in delodajalec ne brez delavca, zato moramo tako sindikati kot predstavniki delodajalcev najti skupne točke, v katerih smo skupno lahko koristni ljudem, je poudarila ...
27
Andraž Zorko v drugem krogu napoveduje razmerje 63:37 "Vse se je preselilo v digitalno okolje, ki je cenejše, lahko pa tudi učinkovitejše. Nihče, recimo, ni imel TV-oglasa," je v MMCanalizi dejal Andraž Zorko iz Valicona.
41

Kazalo