Primorje
slice
Gašpar Mišič za koprskega župana
"Koper bi moral biti bolj povezovalen", 18. oktober 2018 ob 21:31 Tik pred zdajci je svojo kandidaturo za župana v Kopru vložil tudi Gašpar Gašpar Mišič, ki kandidira s podpisi volivcev in podporo liste Naš kraj/lista Gašparja Gašparja Mišiča.
33
Kandidat SLS-a za koprskega župana Nevio Miklavčič
18. oktober 2018 ob 22:24 Koprski mestni odbor Slovenske ljudske stranke (SLS) je v sredo vložil kandidaturo Nevia Miklavčiča za župana in 10-člansko listo za koprski mestni svet, katere nosilec je Branko Čehovin.
Popovič: Občine bi morale imeti vpogled v to, ali prosilec res potrebuje neprofitno stanovanje
77
18. oktober 2018 ob 15:23 "Od nekdaj sem menil, da mora naša generacija, generacija, v katero spadam tudi sam, zapustiti našim zanamcem nekaj, kar bo obstalo za več generacij v prihodnjih letih ali celo stoletjih," pravi ...
SMC-jev kandidat za koprskega župana je Viktor Markezič
18. oktober 2018 ob 14:21 Koprski SMC bo na lokalnih volitvah nastopil z županskim kandidatom Viktorjem Markežičem, ki bo tudi nosilec 30-članske liste za občinski svet.
Valter Krmac bi kot koprski župan v koalicijo povabil vse stranke
17. oktober 2018 ob 11:05 Valter Krmac je gospodarstvenik in predsednik stranke Oljka, v primeru izvolitve namerava v koalicijo koprske občine povabiti vse stranke, ki bodo izvoljene v mestni svet, med svoje prioritete pa je ...
Računsko sodišče: Poslovanje infrastrukturnega ministrstva je bilo delno učinkovito Računsko sodišče je revidiralo učinkovitost poslovanja ministrstva za infrastrukturo, Luke Koper in Uprave RS za pomorstvo pri upravljanju pristaniške infrastrukture na koncesijskem območju v letih ...
22
Sklepno dejanje popotovanja nadangela Mihaela: kip znova bdi nad Piranom Vsaka ekskurzija ima svoj konec in tako se je kip nadangela Mihaela po restavratorskih posegih vrnil na vrh piranskega zvonika, kamor so ga dvignili s helikopterjem Slovenske vojske , kakor so ga na ...
14
Primorci uživajo v indijanskem poletju. Do kdaj še? Našo državo je zajelo pravo indijansko ali babje poletje.
25
Koprska občina načrtuje podaljšanje ribiškega pomola Občinski svet je potrdil odlok o prostorskem načrtu za obalno ureditev v koprskem zalivu.
8
V Luciji odkrili temeljni kamen za gradnjo novega zdravstvenega doma Če ne bo vmesnih zapletov, bodo Lucijčani nov zdravstveni dom dobili točno 40 let po zgradnji in odprtju obstoječega.
2
Za novogoriškega župana se bosta potegovala tudi kandidat ZZP-ja in kandidatka SDS-a Za novogoriškega župana se bo kot kandidat Zveze za Primorsko (ZZP) potegoval tudi Miran Müllner. Kot kandidatka SDS pa bo nastopila Elena Zavadlav Ušaj.
Kandidat Levice v Kopru Alan Medveš napovedal "drugačno politiko" Levica bo na županskih volitvah v Kopru nastopila z Alanom Medvešem, ki pravi, da je v Kopru nastopil čas za drugačno politiko.
6
V Kopru za župana tudi Zlatko Gombar V boj za županski stolček v Kopru se je kot kandidat Dobre države podal tudi predsednik krajevne skupnosti Koper Za Gradom Zlatko Gombar.
3
Za vodenje koprske občine se bo spet potegoval tudi Aleš Bržan Lista Aleša Bržana je na torkovem kongresu stranke za županskega kandidata potrdila Aleša Bržana.
3
V Kopru že praznično – "Zima bo zanimivejša kot v Ljubljani, Zagrebu in na Dunaju" Koper že oktobra dobiva praznično podobo. Številne ulice in mestna krožišča so že od prejšnjega tedna okrašeni in mesto naj bi praznično razsvetlili že sredi novembra, tik pred lokalnimi volitvami.
48

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri iskanju stanovanj
Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

06:00 Infocanale
14:00 Tv Transfrontaliera-TG regionale FVG

TV Maribor

23:30 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

00:00 Nočni program
15:00 Pesem tedna

Radio Maribor

06:15 Servisne informacije
07:45 Na današnji dan,Spominčice
Kazalo