Ljubljana
slice
S prodajo znamenite vile Samassa bi izselili številna društva
Ministrstvo naj bi se odločilo za odstop od prodaje, 22. januar 2018 ob 20:08 Odločitev ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, da brez razpisa proda poslovne prostore v znameniti vili Samassa nad ljubljanskim predorom zasebniku, je razburila društva, ki delujejo v ...
27
 • Prodaja po ceni 1.300 evrov za kvadratni meter
 • Priključitve študentskega zdravstvenega doma k Zdravstvenemu domu Ljubljana očitno ne bo
  8
  17. januar 2018 ob 18:15 Z ministrstva za zdravje so sporočili, da bodo dogovor o povezovanju Zdravstvenega doma za študente na Aškerčevi z Zdravstvenim domom Ljubljana sklenili samo ob soglasju vseh sodelujočih.
  Od družinske vile do hiše ustvarjalnosti: Pionirski dom obnovljen v novo leto
  17. januar 2018 ob 17:43 Hiša ustvarjalnosti, umetnosti in drugih dejavnosti Pionirski dom – Center za kulturo mladih je od svoje zgraditve konec 19. stoletja do danes doživela več preobrazb, zadnja med njimi je bila ...
  Se bosta projekta Emonika in Kolizej vendarle premaknila z mrtve točke?
  25
  15. januar 2018 ob 10:18 Družba Prime Kapital, ki sodeluje pri razvoju komercialnega dela Emonike, naj bi v projekt investirala skupaj z družbo Mas Real Estate.
  Na Dolgem mostu kmalu novo železniško postajališče
  57
  14. januar 2018 ob 11:50 Ta mesec se začenja izvajanje 3,2 milijona evrov vrednega projekta ureditve sedmih obstoječih in gradnje treh novih železniških postajališč, večinoma v Ljubljani in okolici.
  Zaostrovanje parkiranja v središču Ljubljane, obeta se nočna tarifa V središču Ljubljane nikoli ni bilo enostavno parkirati avtomobila, a po novem bo to še težje, saj na mestni občini napovedujejo zaostrovanje parkirnega režima. Med drugim naj bi uvedli nočno tarifo.
  111
  Avditorij Križank naj bi bil končno deležen rekonstrukcije in nadgradnje Potem ko je aprila 2016 snežna ujma poškodovala pomično streho Križank, so pri Festivalu Ljubljana zdaj napovedali, da naj bi se bo rekonstrukcija in nadgradnja avditorija začela ta mesec.
  2
  Kdo bo preuredil vzhodno ljubljansko obvoznico za manj kot 2,35 milijona evrov? Vzhodna ljubljanska obvoznica bo letos po načrtih postala bolj pretočna.
  47
  Ljubljanski vandali v zadnjih štirih letih 150-krat uničevali mlada drevesa V Ljubljani so v zadnjem času vandali poškodovali več mladih dreves, poškodbe pa se v vse večji meri pojavljajo na Poti ob žici od Šiške proti Brdu, v Tivoliju in Šiški.
  77
  Zaradi vetroloma 120 tisoč evrov škode na Rožniku, Golovcu in Grajskem griču Potem ko je vetrolom pred nekaj tedni povzročil veliko škode na območju ljubljanskega Rožnika, Golovca in Grajskega griča, je sanitarna sečnja na parcelah v lasti MOL-a že končana.
  8
  Opozicijski svetniki kritični do prodaje Celice. Janković jih poziva, naj hostel prevzamejo sami. Napovedana prodaja hostla Celica je povzročila burno razpravo tudi na mestnem svetu.
  18
  Kakšna je kakovost kuhanega vina na ljubljanskih stojnicah? Kuhano vino – zagotovo najbolj priljubljena pijača na božično-novoletnih stojnicah. Toda ali res vemo, kaj pijemo, ko ga naročimo?
  44
  Foto: Zaradi nevplačila varščine dražbe Hostla Celica ni bilo, nasprotniki prodaje že prej protestirali " Ta poskus drobljenja in privatizacija predstavljata neposreden napad na celovitost območja in s tem na AKC Metelkova mesto, ta svetovno priznan kulturni, urbanistični in socialni primer dobre ...
  122
  Za islamski kulturni center zmanjkalo 13 milijonov evrov Gradnja islamskega kulturnega centra v Ljubljani se je ustavila. Za dokončanje je potrebnih še 13 milijonov evrov, je ocenil mufti Nedžad Grabus.
  177
  Shrambe in parkirišča v Celovških dvorih na elektronsko dražbo Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) bo prek elektronske dražbe skušala prodati 21 shramb in tehničnih depojev ter 45 parkirnih mest v soseski Celovški dvori.
  7

  Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
  Poletni tabor 2019 v zahodni Afriki
  Julija 2019 bo v Gambiji potekal mednarodni poletni tabor že šessto leto!  Delo prostovoljcev na poletnih taborih, se je do sedaj izkazalo kot najučinkovitejše. Otroci in ...
  Več novic ...
  RTV v živo

  TV Koper

  06:00 Infocanale
  14:00 Tv Transfrontaliera-TG regionale FVG

  TV Maribor

  07:00 Infokanal - TV Maribor
  07:57 Dnevnik

  Radio Koper

  07:00 Jutranjik, vreme
  07:30 Radijski kviz

  Radio Maribor

  05:50 Servisne informacije
  07:45 Na današnji dan, Spominčice
  Kazalo