Ljubljana
slice
Prodaja parkirišč pri Celovških dvorih - stanovalci nasprotujejo DUTB-ju
DUTB: "Obljub o brezplačnih parkiriščih ni bilo", 19. oktober 2018 ob 13:16 DUTB je začel prodajo 163 parkirnih prostorov v ljubljanski soseski Celovški dvori, kupec pa bo moral urediti javno parkirno hišo.
18
"V primerjavi z drugimi evropskimi mesti imamo v Ljubljani najugodnejši javni prevoz"
423
18. oktober 2018 ob 09:11 Ljubljana je, kar se tiče turističnega obiska, daleč od kritične meje.
Levica v boj za ljubljanski županski stolček pošilja Milana Jakopoviča
32
18. oktober 2018 ob 16:36 Predstavniki ljubljanskega mestnega odbora Levice so vložili kandidaturo Milana Jakopoviča za ljubljanskega župana.
Ljubljanski mestni svetniki tik pred volitvami spreminjajo prostorske akte
25
15. oktober 2018 ob 20:43 Ljubljanski mestni svetniki so na zadnji redni seji pred novembrskimi lokalnimi volitvami potrdili vrsto prostorskih aktov, tudi predlog odloka o občinskem podrobnem prostorskem načrtu za Parmovo.
Za ljubljanskega župana se bo potegoval tudi Mihael Rihar
10
10. oktober 2018 ob 18:42 Kandidaturo za župana Ljubljane je v ponedeljek vložil kandidat stranke Naprej Slovenija Mihael Rihar, po izobrazbi inženir strojništva, ukvarja se tudi z glasbo.
Janković: Vse jemljem resno, a nikogar se ne bojim Ljubljanski župan Zoran Janković, ki se poteguje za četrti mandat, je s skupno več kot 4300 podpisi podpore na upravno enoto danes vložil kandidaturo za župana in kandidatno listo za mestni svet.
153
Zagnali prenovo Cukrarne, ki naj bi leta 2021 zaživela kot galerija Na prenovo Cukrarne, nekdanje rafinerije sladkorja, se je dolgo čakalo, ta degradirani prostor ob Ljubljanici na robu središča mesta je bil namreč več kot dve desetletji prepuščen nemilosti časa.
10
Nova zapora prometa v prestolnici Zaradi obnovitvenih del na Slovenski cesti bo od torka do predvidoma petka promet na delu med Tavčarjevo in Trdinovo ulico urejen enosmerno proti Tivolski cesti, so sporočili z Mestne občine ...
12
Tudi višje sodišče meni, da posestna pravica pripada rogovcem Višje sodišče v Ljubljani je zavrnilo pritožbo Mestne občine Ljubljana zoper odločitev sodišča, ki je posestno pravico v prostorih nekdanje tovarne koles Rog na Trubarjevi ulici pripisalo ...
47
Kandidat SMC-ja za ljubljanskega župana bo Dragan Matič SMC v tekmo za župana Mestne občine Ljubljana pošilja predsednika sveta stranke in vodjo svetniškega kluba SMC-ja v ljubljanskem mestnem svetu Dragana Matića.
25
"Mudi se mi po otroka v vrtec " - vsakodnevni stavek slovenskih staršev Delovni urniki se že nekaj časa močno premikajo tudi v poznopopoldanski čas, veliko staršev mora tudi vse dlje ostajati v službi. Pa se takemu delovnemu času staršev prilagajajo tudi vrtci?
84
Poslanec SDS-a Anže Logar je napovedal župansko kandidaturo v Ljubljani Poslanec SDS-a in ljubljanski mestni svetnik Anže Logar bo kandidiral za ljubljanskega župana.
294
Noč raziskovalcev znanje, "slovensko konkurenčno prednost", pripeljala "na cesto" "Vse prehitro stavimo na neki zdrav razum, ki pa je pogosto zgolj krinka za to, da se ne potrudimo misliti tega sveta, pač pa prehitro pristajamo na nesmisle, na nekaj, kar nam je ponujeno," je o ...
6
Foto: Ljubljanski stanovanjski sklad z žrebom razdelil 30 stanovanj Na ljubljanskem Javnem stanovanjskem skladu so izžrebali dobitnike stanovanj v okviru prvega razpisa za dodelitev namenskih najemnih stanovanj mladim.
88
Kandidat Dobre države za ljubljanskega župana bo Smiljan Mekicar Predsednik sveta četrtne skupnosti Črnuče Smiljan Mekicar se bo na prihajajočih lokalnih volitvah kot kandidat Dobre države potegoval za mesto ljubljanskega župana.
16

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri iskanju stanovanj
Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

06:00 Infocanale
14:00 Tv Transfrontaliera-TG regionale FVG

TV Maribor

23:30 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

00:00 Nočni program
15:00 Pesem tedna

Radio Maribor

06:15 Servisne informacije
07:45 Na današnji dan,Spominčice
Kazalo