Gorenjska
slice
V Kranju se za mesto župana potegujeta tudi Zoran Stevanović in Bogomir Šubelj
Oba sta člana SNS-a, a je Stevanović članstvo zamrznil, 19. oktober 2018 ob 22:23 V Kranju ima svojega kandidata za župana tudi SNS, in sicer samostojnega podjetnika Bogomirja Šublja.
2
Za kranjskega župana tudi SMC-jev Primož Terplan
1
18. oktober 2018 ob 20:03 Kandidaturo za župana Kranja je vložil tudi predsednik mestnega odbora SMC-ja Primož Terplan. H kandidaturi ga žene čut za družbeno odgovornost, je dejal.
LMŠ podprl Roberta Nograška za župana Kranja
2
17. oktober 2018 ob 17:49 Robert Nograšek je v Kranju s podporo LMŠ-ja vložil kandidaturo za župana Mestne občine Kranj. Na letošnjih državnozborskih volitvah se je z LMŠ-jem potegoval tudi za mesto poslanca.
Boštjan Trilar: Mladi bi na elektronskih volitvah premešali politične sile
99
17. oktober 2018 ob 06:24 Za klasično strankarsko levo-desno kregarijo in metanje polen pod noge na lokalni ravni ne bi smelo biti prav nobenega prostora, saj se brez tega veliko več naredi, ljudje pa so bolj srečni, je ...
Ivo Bajec kandidira za župana Kranja s podporo SDS-a, NSi-ja in SLS-a
4
16. oktober 2018 ob 22:50 Za funkcijo župana Mestne občine Kranj se bo kot neodvisni kandidat potegoval tudi Ivo Bajec, ki ga pri kandidaturi podpirajo SDS, NSi in SLS.
Poslovil se je Cveto Sever, prvi poklicni lutkar solist pri nas Umrl je kranjski lutkar Cveto Sever, čigar način ustvarjanja je v slovensko lutkovno zgodovino vpeljal posebno prakso razumevanja in videnja lutkovnega gledališča.
5
Predsednik Hokejske zveze Slovenije želi postati župan Kranja Kandidat za kranjskega župana Matjaž Rakovec je v Kranju predstavil svoj program.
11
Ob prenovi Aljaževega stolpa odkrili "košček zgodovine" – odtis prvotnega napisa Končuje se prenova Aljaževega stolpa, ki se bo na vrh Triglava, kjer je neprekinjeno stal 123 let, vrnil prihodnji teden s helikopterjem.
40
Kranj prvikrat v znamenju Pianopolisa, festivala za mesto in klavir Trije večeri prvega festivala za mesto in klavir Pianopolis bodo v kranjskem stolpu Škrlovec povezali sodobne, klasične, džezovske, elektronske in avtorske zvoke klavirja z nastopi domačih in ...
1
"Po Jesenicah so krožile nore zgodbe, da bom, če bom župan, prepovedal prodajo svinjine." Bosna mi je dala starše, ti so mi dali vzgojo, Slovenija pa dobro življenje - tako odraščanje na Jesenicah v zbirki kolumn Še vedno verjamem - Popotovanja od Jesenic do Singapurja, opisuje ...
56
Domžale želijo omejiti gradnjo novih stanovanj Domžale, po velikosti sedma slovenska občina, so zaradi bližine Ljubljane in dobre kakovosti bivanja izjemno zanimive za priseljevanje.
44
Foto: V Kamniku povorka 1.900 domačih in tujih narodnih noš S tradicionalno povorko v nedeljo popoldne v Kamniku je vrhunec dosegel največji etnološki festival v Sloveniji, 48. dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine.
2
Spomin na "pogum slovenskega človeka, ki se je odpravil na vrh svojega sveta" "Mnogi simboli so nas razdvajali in celo ločevali. Triglav pa nas je vedno povezoval," je na slovesnosti Domá pod Triglavom ob 240-letnici prvega vzpona na Triglav povedal predsednik države Borut ...
13
Video: Polstoletna tradicija Šuštarske nedelje se spet vrača h koreninam Prva septembrska nedelja je tradicionalno namenjena tudi šuštarskemu sejmu v Tržiču. Že 51. leto zapored so mestne ulice preplavili obiskovalci iz vseh krajev.
5
Matjaž Rakovec na volitve za vodenje kranjske občine Na jesenskih lokalnih volitvah bo za župana Mestne občine Kranj kandidiral Matjaž Rakovec.
10

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri iskanju stanovanj
Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

06:00 Infocanale
14:00 Tv Transfrontaliera-TG regionale FVG

TV Maribor

23:30 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

00:00 Nočni program
15:00 Pesem tedna

Radio Maribor

06:15 Servisne informacije
07:45 Na današnji dan,Spominčice
Kazalo