Lokalne novice - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Lokalne novice - Arhiv
V Kranju se za mesto župana potegujeta tudi Zoran Stevanović in Bogomir Šubelj V Kranju ima svojega kandidata za župana tudi SNS, in sicer samostojnega podjetnika Bogomirja Šublja.
Kandidat NSi-ja za župana Ptuja je Janez Rožmarin Županski kandidat NSi-ja na Ptuju bo na letošnjih lokalnih volitvah dolgoletni občinski svetnik Janez Rožmarin, ki ga je že prvi dan predvolilne kampanje prišel podpret predsednik stranke Matej Tonin.
Kandidaturo za župana Maribora vložil tudi Borut Ambrožič Borut Ambrožič, ki ga za župana Mestne občine Maribor predlaga Stranka medgeneracijske solidarnosti in razvoja (SMSR), se znova podaja v volilno tekmo predvsem s ciljem opozarjanja na pomen ...
Občine: Zaradi prenizkih povprečnin varčujemo pri vzdrževanju cest Pogajanja vlade s sindikati javnega sektorja na eni in predstavniki združenj slovenskih občin glede povprečnin na drugi strani so tesno povezana.
V Mariboru znova med županskimi kandidati Zdenko Vinkov (SSN) Kandidat Stranke slovenskega naroda (SSN) za župana Maribora bo, tako kot že dvakrat v preteklosti, znova njen predsednik Zdenko Vinkov.
Prodaja parkirišč pri Celovških dvorih - stanovalci nasprotujejo DUTB-ju DUTB je začel prodajo 163 parkirnih prostorov v ljubljanski soseski Celovški dvori, kupec pa bo moral urediti javno parkirno hišo.
V Sevnici le en kandidat za župana – zdajšnji župan Občani Sevnice bodo 18. novembra na glasovnicah za župana imeli le eno ime, njihov zdajšnji župan Srečko Ocvirk namreč nima protikandidata. Čaka ga torej še tretji mandat.
1. Toporišičev dan: simpozij v spomin na ikono slovenskega jezikoslovja Vodilni slovenski jezikoslovec druge polovice preteklega stoletja Jože Toporišič je izhajal iz Mosteca pri Brežicah in tako danes v bližnjem Posavskem muzeju Brežice organizirajo znanstveni ...
Borštnikovo srečanje: Še uradni začetek osrednjega slovenskega gledališkega festivala " Zelo sem vesel, da lahko začnemo s slovensko dramsko produkcijo, " je ob začetku festivala Borštnikovo srečanje dejal njegov novi umetniški direktor Aleš Novak.
Pred nami mesec dni kampanje županskih in svetniških kandidatov Pred novembrskimi volitvami, v katerih bodo volivci izbirali vodstva 212 občin, se začenja volilna kampanja.
Za mariborskega župana tudi Borut Ambrožič in Rok Zalar Število kandidatov za župana Maribora je doseglo nov rekord.
Kandidat SLS-a za koprskega župana Nevio Miklavčič Koprski mestni odbor Slovenske ljudske stranke (SLS) je v sredo vložil kandidaturo Nevia Miklavčiča za župana in 10-člansko listo za koprski mestni svet, katere nosilec je Branko Čehovin.
Gašpar Mišič za koprskega župana Tik pred zdajci je svojo kandidaturo za župana v Kopru vložil tudi Gašpar Gašpar Mišič, ki kandidira s podpisi volivcev in podporo liste Naš kraj/lista Gašparja Gašparja Mišiča.
Za kranjskega župana tudi SMC-jev Primož Terplan Kandidaturo za župana Kranja je vložil tudi predsednik mestnega odbora SMC-ja Primož Terplan. H kandidaturi ga žene čut za družbeno odgovornost, je dejal.
Levica v boj za ljubljanski županski stolček pošilja Milana Jakopoviča Predstavniki ljubljanskega mestnega odbora Levice so vložili kandidaturo Milana Jakopoviča za ljubljanskega župana.
Popovič: Občine bi morale imeti vpogled v to, ali prosilec res potrebuje neprofitno stanovanje "Od nekdaj sem menil, da mora naša generacija, generacija, v katero spadam tudi sam, zapustiti našim zanamcem nekaj, kar bo obstalo za več generacij v prihodnjih letih ali celo stoletjih," pravi ...
SMC-jev kandidat za koprskega župana je Viktor Markezič Koprski SMC bo na lokalnih volitvah nastopil z županskim kandidatom Viktorjem Markežičem, ki bo tudi nosilec 30-članske liste za občinski svet.
"V primerjavi z drugimi evropskimi mesti imamo v Ljubljani najugodnejši javni prevoz" Ljubljana je, kar se tiče turističnega obiska, daleč od kritične meje.
Edini predstavnik NSi-ja Zdravko Luketič v mariborskem mestnem svetu vložil župansko kandidaturo Podžupan Zdravko Luketič, ki se kot kandidat NSi-ja poteguje za mesto župana Mestne občine Maribor, je ob uradni vložitvi kandidature ponovil, da želi meščanom in meščankam povrniti zaupanje v ...
LMŠ podprl Roberta Nograška za župana Kranja Robert Nograšek je v Kranju s podporo LMŠ-ja vložil kandidaturo za župana Mestne občine Kranj. Na letošnjih državnozborskih volitvah se je z LMŠ-jem potegoval tudi za mesto poslanca.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri iskanju stanovanj
Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

06:00 Infocanale
14:00 Tv Transfrontaliera-TG regionale FVG

TV Maribor

23:30 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

00:00 Nočni program
15:00 Pesem tedna

Radio Maribor

06:15 Servisne informacije
07:45 Na današnji dan,Spominčice
Kazalo