Gledamo
slice
Filmska recenzija: Solo – zgodba Vojne zvezd
Prvi film "novih" delov Vojne zvezd, ki se ni posrečil, 22. maj 2018 ob 18:31 Najbrž je bilo predobro, da bi trajalo v nedogled: Solo je prvi film po Disneyjevem prevzemu franšize Vojna zvezd, ki pusti grenak priokus v ustih.
38
Zavoljo Jeana Vigoja
21. maj 2018 ob 08:48 Dejstva, da je Jean Vigo ena od najpomembnejših figur v zgodovini filma, zares ni težko razbrati.
Filmska recenzija: LBJ
3
19. maj 2018 ob 13:58 Teksaški politik Lyndon Baines Johnson je bil v začetku 60. let strankarski tekmec Johna F. Kennedyja, ki ga je po predsedniški zmagi politično modro imenoval za svojega podpredsednika.
Filmska recenzija: Deadpool 2
14
18. maj 2018 ob 12:32 Lahko dvorni norec Marvelovega filmskega vesolja, ki ima še vedno obraz, podoben "avokadu, ki je seksal s še gršim avokadom", s svojim obešenjaškim humorjem preseka zasičenost s filmi o superjunakih?
Filmska recenzija: Jamski človek
5
13. maj 2018 ob 13:20 Ste se kdaj vprašali, kako je nastal nogomet?
Filmska recenzija: Maščevalci - Brezmejna vojna Najtežje pričakovani blockbuster zadnjih let je brezsramno bombastičen, ekstravaganten film, ki se smeje v brk vsem, ki so "že zdavnaj vedeli", kdo bo v spopadu s Thanosom umrl in kdo preživel.
20
Filmska recenzija: Nikoli zares tukaj Joaquin Phoenix s svojo izbiro vlog praviloma teži k temnejšemu koncu spektra človeške psihologije.
3
Filmska recenzija: Nevesta Sredi devetnajstega stoletja naj bi Joseph Hamel, ruski znanstvenik in doktor medicine, na akademskem predavanju v Sankt Peterburgu predaval o skrivnostnih značilnostih fotografskega negativa – nanj ...
4
Filmska recenzija: Počutim se lepo Ste res pričakovali, da bo Počutim se lepo revolucionarna dekonstrukcija globoko zakoreninjenih predpostavk o telesni lepoti?
25
Filmska recenzija: Zemlja: nepozaben dan Kako sodobnega obiskovalca kinematografov, ki je navajen, da ga razvajajo z vizualnimi spektakli, da mu pripovedujejo osupljive in po svoje čarobne zgodbe, ki danes lahko že povsem zabrišejo tisto, ...
4
Filmska recenzija: Babica Samohranilka Claire je izkušena babica srednjih let, ki je številnim rodovom žensk pomagala pri porodu, zdaj pa se je v njenem življenju zgostilo nekaj prelomnih dogodkov.
FIlmska recenzija: Resnica ali izziv Resnica ali izziv je film o šestih prijateljih, ki na zadnjih skupnih počitnicah pred odhodom na univerzo bolj ali manj po naključju pridejo pod vpliv demona, ki njihovo življenje obrne na glavo.
2
Filmska recenzija: V Ciambri Ameriško-italijanski režiser Jonas Carpignano je leta 2015 s svojim celovečernim prvencem Sredozemlje (Mediterranea) na filmsko sceno stopil kot pravo utelešenje duha italijanskega neorealizma.
Filmska recenzija: Playing Men Danes, v času, ko se je moški svet zaradi svojih "igric" do nasprotnega spola upravičeno znašel pod udarom kritike, ki ima za sabo širše družbeno soglasje, nas ob vstopu v kinodvorano, kamor se ...
3
Filmska recenzija: Tiho mesto Emily Blunt si je najbrž težko predstavljati v vlogi stereotipne avše žanrskega filma, ki s svojim stikanjem po podstrešju ali tavanjem po gozdu skoraj prosi , da postane prva žrtev serijskega ...
10

Gledamo
link
Filmska recenzija: Solo – zgodba Vojne zvezd
38
22. maj 2018 ob 18:31 Najbrž je bilo predobro, da bi trajalo v nedogled: Solo je prvi film po Disneyjevem prevzemu franšize Vojna zvezd, ki pusti grenak priokus v ustih.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo