slice
Sorrentinova želja po snemanju v Amatriceju za mnoge sporna
Italijanski kraj je porušil lanski niz potresov, 29. junij 2017 ob 11:10 Z oskarjem nagrajeni italijanski režiser Paolo Sorrentino si je zadal, da bo svoj naslednji film posnel na ruševinah mesta Amatrice v osrednji Italiji, ki ga je lani pretresel niz potresov.
Filmska recenzija: All Eyez On Me - Legenda o Tupacu Shakurju
6
28. junij 2017 ob 19:23 Nihče ne bi mogel trditi, da lik in delo Tupaca Shakurja nista ena najbolj telegeničnih zgodb v šovbiznisu.
Večna diva Mariah izrezana iz filma
1
28. junij 2017 ob 22:04 V Kletni ruleti Will Ferrell in Amy Poehler, ki igrata zakonca, v domači kleti ustanovita nezakonito igralnico, da bi zaslužila za hčerkino šolanje.
Vatikan z lastno produkcijo v naslednjo bitko za oskarje
2
28. junij 2017 ob 14:32 " Umetnost je najmočnejši dokaz, da je inkarnacija mogoča, " med drugim poudarja papež Frančišek, ko razmišlja o svojem razmerju do tega človeškega početja ...
Umrl je Michael Nyqvist, znan iz ekranizacije trilogije Millennium
6
28. junij 2017 ob 11:06 Poslovil se je švedski igralec Michael Nyqvist, ki je upodobil novinarja Mikaela Blomkvista v filmu Dekle z zmajskim tatujem in še dveh delih ( Dekle, ki se je igralo z ognjem in Dekle, ki je ...
Zgodovina ljubezni: Sonja Prosenc snema svoj novi celovečerec V Gorici je v ponedeljek padla prva klapa filma Zgodovina ljubezni režiserke in scenaristke Sonje Prosenc, njenega prvega celovečerca po festivalski uspešnici Drevo, ki je Prosenčevo uvrstila na ...
Poletje je čas za filmske projekcije pod milim nebom Več članov Art kino mreže Slovenije se je tudi letos odločilo za prikazovanje poletnih projekcij na prostem.
V ring televizijskih serij se podaja še Facebook Korporacija Facebook se podaja novim izzivom naproti: s predstavniki večjih hollywoodskih studiev se pogovarjajo o sodelovanju pri ustvarjanju izvirnih igranih televizijskih serij.
6
Filmska recenzija: LP film Buldožer - Pljuni istini u oči Zakonska uvedba glasbenih kvot na slovenskih radijskih postajah je v tem letu pošteno pretresla našo medijsko sceno.
6
Breivikova morija na otoku Utøya bo pristala na filmskem platnu Norveški režiser Erik Poppe se je odločil posneti film o tragičnih dogodkih na otoku Utøya, na katerem je Anders Behring Breivik umoril več deset ljudi.
23
Po novem na režiserskem stolčku filma o Hanu Solu Ron Howard Včerajšnja špekulacija je današnja potrjena novica, saj bo na režiserski stolček filma z zgodbo iz sveta Vojne zvezd , ki bo opisala mladost Hana Sola, zares sedel Ron Howard - po tem ko sta Phil ...
2
Filmska recenzija: Churchill Predvidljiva, enodimenzionalna študija osebnosti, ki ji nihče ne bi mogel pripisati subtilnosti.
1
Televizijska premiera filma Selitev, ki ga podpisuje Žiga Virc Kratki film Selitev , ki je nastal v režiji Žige Virca, sicer znanega kot avtorja igrano-dokumentarnega filma Houston, imamo problem! , je doživel še televizijsko premiero.
Popotnica je zalegla: film Srečno, Orlo! je prejel že četrto nagrado " Ste kot starši kdaj pomislili, kaj bi storili osebi, ki bi si drznila ukrasti vašega otroka? Zagotovo ji ne bi naredili nič lepega. Vendar pa, kaj bi kot starši storili, ko bi ugotovili, da je vaš ...
1
V zadnjem hipu odpuščena režiserja filma o Hanu Solu "Ustvarjalna razhajanja" so po navadi generično pojasnilo, ki ga dobimo, kadar velik hollywoodski studio odpusti režiserja kakega blockbusterja.
7

Gledamo
link
Filmska recenzija: All Eyez On Me - Legenda o Tupacu Shakurju
6
28. junij 2017 ob 19:23 Nihče ne bi mogel trditi, da lik in delo Tupaca Shakurja nista ena najbolj telegeničnih zgodb v šovbiznisu.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo