Citat
slice
Heinrich Heine
(1797-1856), 22. januar 2018 ob 22:24 Zgolj tisti, ki živijo v eksilu, lahko zares vedo, kaj pomeni ljubezen do domovine.
Mark Avrelij
1
21. januar 2018 ob 16:30 Zazri se v preteklost, ko so se imperiji spreminjali, rasli in propadli, in lahko boš videl tudi v prihodnost.
Keira Knightley
5
19. januar 2018 ob 15:53 "V svojem zasebnem življenju, ko sem bila v lokalih, se lahko spomnim štirih primerov manjših spolnih napadov. Mislim, da se je vsaka že bojevala s pošastmi, ne samo igralke - tudi učiteljice, ...
Ellen Pompeo
18. januar 2018 ob 19:47 Ljudje v meni ne vidijo ravno poosebljenja uspeha, v 24-letni igralki, ki ima za seboj nekaj velikih filmov, pa ga - pa čeprav je plačana za en drek, prav gotovo manj kot njen soigralec in najbrž ...
Alberto Manguel
17. januar 2018 ob 19:17 Branje je kumulativno in se odvija po geometrični progresiji: sleherno novo branje gradi na vsem, kar je bralec že prebral.
Margaret Atwood V času skrajnosti zmagajo skrajneži. Njihova ideologija postane vera, kdor ne posnema njihovih stališč, je označen za odpadnika, heretika ali izdajalca, zmerneži na sredini pa so izbrisani.
1
Dolores O'Riordan Poslušala sem očetovo jodlanje, ga posnemala in se sčasoma naučila, kako to gre.
3
Henry Wadsworth Longfellow "Sebe presojamo po tem, česa se čutimo sposobne; drugi nas presojajo po tem, kar smo že dosegli."
Kin Hubbard Vsi bi radi volili za najboljšega moža, pa nikoli ne kandidira.
Martin McDonagh Kot otrok sem v zvezde koval igralce, kakršna sta bila Marlon Brando in James Dean. Skušal sem se zgledovati po njiju.
Richard Wagner Domišljija ustvarja realnost.
Catherine Deneuve Priložnosti so pogosto nekaj, česar v prvem krogu ne opazimo.
Tennessee Williams Čas je največja razdalja med dvema krajema.
Marlon Brando Igralec je človek, ki te, če ne boš govoril o njem, ne bo poslušal.
Marina Abramović Umetnik mora biti bojevnik, mora imeti odločnost, vztrajnost ne le za osvojitev novega teritorija, ampak da bi premagal sebe in lastne slabosti.
1

Citat
link
Heinrich Heine
22. januar 2018 ob 22:24 Zgolj tisti, ki živijo v eksilu, lahko zares vedo, kaj pomeni ljubezen do domovine.
Več novic ...
Videonovice
Izbor
Kazalo