Izjava dneva
slice
Miro Cerar
22. januar 2018 ob 12:56 Trudimo se čim bolj pravično in učinkovito deliti sadove gospodarske rasti tudi na javni sektor. Ker so bili leta in leta prikrajšani, so tudi zahteve večje.
2
Veleposlaništvo LR Kitajske
2
21. januar 2018 ob 14:19 Kitajska ne želi, da se tajvanski kriminalci izpuščajo brez kazni, in nasprotuje temu, da jih slovenska policija izroči Tajvanu, kjer se bodo ponovno lahko ukvarjali s kriminalnimi posli, Slovenijo ...
Bogomil Ferfila
3
20. januar 2018 ob 14:15 On mora deloma igrati za oba pola, nekaj mora narediti za tiste, ki so ga volili, mora pa biti všeč tudi bogatašem.
Leonida Zalokar
19. januar 2018 ob 14:47 Vsi otroci, pri katerih opazimo težave, ne potrebujejo nujno terapije. Včasih so dovolj le ozaveščanje staršev, strokovno svetovanje, učenje ustreznih metod in tehnik, kako ravnati s takim otrokom.
Anja Kopač Mrak
2
18. januar 2018 ob 20:28 Ne pozabite, da je največ prejemnikov minimalne plače v gostinstvu, turizmu, kjer gre za storitve, in je prav, da preden odpremo trg tujcem, poskrbimo za naše delavce.
Veselin Vujović Zmaga nad Danci bi pomenila smetano na torti. Oni so olimpijski prvaki, ki so nas izločili v Riu de Janeiru. So naši dolžniki. Če bi štartali z zmago, bi bili zelo blizu polfinala.
4
Barbara Mali Kar se je zgodilo jezidom in vse, kar se je dogajalo tem ženskam po ugrabitvi – bile so zaprte, spolne sužnje, prisilno so se morale spreobrniti v islam, kar je bila ogromna travma za jezide, saj je ...
Rudi Moge Zgodila se je najhujša centralizacija, če situacijo primerjam s primerljivimi državami. Drugega nivoja lokalne samouprave nismo nikoli vzpostavili.
4
Ilinka Todorovski Preveč samozadostnosti in samozaverovanosti v času splošne medijske in družbene krize. Družba potrebuje javni medijski servis.
5
Boris Koprivnikar Ne verjamem, da bi tako hitro zbližali stališča, da bi preprečili stavke.
Majda Grčič Vitek Največja težava pri tem je, da se ljudje ne bojijo bolezni, temveč se bojijo neželenih učinkov cepiv.
Maja Sočan S tem pokažemo, da smo zavedni ljudje, ki ne skrbimo le zase, ampak nam je mar za ljudi v okolici.
Andrea Massi Upam, da ne. Tinin rekord je zgodovinski, gotovo pa je v tem trenutku ogrožen.
1
Miro Cerar Še kako ima.
9
Simon Velički Od policistov bom pričakoval predvsem človečnost.
1

Kazalo