Izjava dneva
slice
Društvo mrtvih pesnikov
20. november 2018 ob 14:59 Za slovenske skupine je največja težava to, da ne znamo pogledati čez rob Slovenije in smo ujeti v
Theresa May
3
19. november 2018 ob 14:23 Ko bomo zapustili Evropsko unijo, bomo imeli polni nadzor nad tem, kdo prihaja k nam ...
Marjan Šarec
2
18. november 2018 ob 22:30 Bo, kakor bo. Volivci bodo odločili po svoje. /.../ Vedno je dobro, če je tekma nekoliko napeta, zato da pride morda tudi več volivcev.
Alenka Bratušek
1
17. november 2018 ob 18:54 Gospod Orban je pač povedal svoje, jaz pa lahko k temu dodam, da pod takšnimi pogoji, kot jih zahteva Madžarska, gospod Orban v svojo državo nikoli ne bi pustil tujega investitorja.
Simona Kukovič
16. november 2018 ob 13:03 Letošnja kampanja za lokalne volitve je precej groba, včasih že na meji etičnega ali sprejemljivega. To pa je z vidika povprečnega volivca že težko poslušati.
Milica Antić Gaber Ženske se že praviloma težje odločijo za vstop v politiko in za to obstaja več razlogov. Eden je zagotovo tradicionalno razmišljanje, da je politika moška stvar.
Anna Calvi Če si ženska v glasbi, je tvoj žanr "ženska izvajalka", primerjajo pa te z ogromno drugimi izvajalkami, s katerimi te druži samo to, da ste vse ženske. To je znak, da nas čaka še veliko dela.
4
Alenka Bratušek Če so to komunikacijski kanali, ki jih bo od zdaj naprej uporabljala koalicija, potem je naš čas zelo skopo odmerjen.
3
Karl Erjavec Pri minus 20 stopinjah me verjetno zebe, ampak ne v tolikšni meri, da bi zaradi tega jamral.
8
Leila Janah Vsakemu izmed naših delavcev zagotavljamo plačo za normalno življenje. Vendar je v našem delu ključnega pomena, da ne izplačujemo plač, ki bi zamajale lokalni trg dela.
1
Alok Jha Če se obrnemo v zgodovino, vidimo, da je šlo najbolje tistim državam, ki so vlagale v znanost, ki so spodbujale dobre ideje in na njih gradile gospodarstvo.
1
Zmago Jelinčič Treba bi bilo zamenjati vse, ki so krivi za propad NLB-ja, jih zapreti do smrti in pobrati vse, kar so nagrabili sebi in svojemu krogu. Odziv predsednika SNS-a na ceno za delnico NLB-ja.
12
Sarah Sanders Predsednik Trump verjame v svobodo medijev in pričakuje in pozdravlja težka vprašanja njemu in njegovi administraciji.
4
Nancy Pelosi Danes gre za več kot samo za demokrate in republikance. Gre za to, da znova vzpostavimo nadzor in ravnotežje, ki sta zapisana v naši ustavi ... Američani želijo mir, želijo rezultate.
2
Jimmy Morales Solidarna sva z brati v karavani, a obsojava tiste, ki organizirajo te migracije v nečloveških razmerah.

Kazalo