Poslovni horoskop
28. 5.-3. 6. 2018
     
link

Še dva dni boste razmišljali in čutili, da je morda bolje počakati. Občutek bo pravi in od srede lahko obrnete novi list, posebno če sodelujete z mlajšimi ali se ukvarjate z nečim v izobraževalni ali umetniški panogi. Tokrat vas ne bodo pustili na cedilu. Zgodilo se bo nekaj, kar se že dolgo ni: vsak bo izpolnil svoj del dolžnosti in zato boste nekoliko lažje zadihali in se sprostili.

  link

V prvi polovici tedna boste nekoliko neorganizirani, kar je sicer beseda, ki je do zdaj niste poznali. Stvari se bodo naglo zasukale v drugačno smer od četrtka, ko se boste odločili drugače, in tudi okoliščine se bodo obrnile. Pazite, da ne bi izgubili rdeče niti. Naenkrat boste postali raztreseni in nemirni, zagotovo ne brez razloga. Pozor, posebno če morate poskrbeti tudi za usklajevanje s poslovnim ali ljubezenskim partnerjem.

  link

Tudi vi si včasih morate vzeti več časa za premor in premislek, tudi zato, da se ne bi zapletlo tik pred zdajci, in sicer le zato, ker niste pravočasno popustili. Pazite v sodelovanju z raki, škorpijoni in kozorogi, ki so še kako zahtevni in nepopustljivi. Vi pa sledite povsem drugačnim pravilom. Počakajte do ugodnejšega obotnega ali nedeljskega razpleta, posebno če okrevate.

  link

Nekaj boste sprejeli zelo resno, tako, kot se za vas spodobi. Ugajajo vam stalno delovno razmerje, pogoji, v katerih bo točno določeno, kdo kdaj in kaj dela. Nekaj težav bo sredi tedna, zato pravočasno poskrbite, da bo vse zapisano črno na belem. Tako boste imeli vse dokaze, posebno če gre za pravne ali uradne zahteve in zaplete. Ne prepirajte se, le predložite prave argumente.

 
     
link

Glede nečesa se boste odločili lažje, kot upate. Ob vas bo oseba, ki je prestala nekaj pomembnega ali preprosto verjame v vas. To vam lahko da krila, pravi zagon, da se borite, posebno od srede, pri učenju, novih pogajanjih in v odnosih s tistimi, ki so vam v tem času najbolj naklonjeni, to so strelci in tehtnice. Lahko sklenete nekaj dolgoročnega.

  link

Nekaj boste izvedeli pravočasno in pravilno slutite, da ste na pragu pozitivnih sprememb. Novosti, ki se uvajajo, se bodo dotikale tudi vas, in to tako, da boste na koncu zadovoljni. Najbolj dinamično bo ob samem začetku in koncu tedna, posebno če nameravate odpotovati ali navezati stike z nekom, ki vam lahko svetuje tudi glede pravnih zadev in nepremičninskih poslov.

  link

Nekaj boste opravljali takrat, ko boste že pošteno utrujeni. Vsekakor najprej poskrbite za denarno plat, ter za jasne pogoje pri sestavljanju pogodb. Vse boste dokončali tako, kot je prav in se že v ponedeljek ali najkasneje v četrtek odločili za pravo stvar. Pomembno je, da nikar ne odnehate na sredi poti. Pomaga vam nekdo, ki je podobno pot že prehodil.

  link

Zagotovo boste eni tistih, ki bodo najbolj blesteli in izkoristili ugodne vibracije. Posebno glede novosti v službi, ter na poslovnem potovanju. Delo s strankami vam bo sicer nekoliko manj pisano na kožo, razen ob koncu tedna, ko boste storili več tudi za vaš ugled. Povezovanje s strelcem ali kozorogo se vam bo le obrestovalo, prav tako so dobri odnosi z ostalimi škorpijoni.

 
     
link

Nekoliko manj negotovi boste, kot v preteklih dneh. Tik pred Luninim ščipom v vašem znaku boste izvedeli največ koristnega in dobrega. To bo v sredo ali četrtek. Končna odločitev bo vaša in povezali boste prijetno s koristnim. Nekaj se vam bo posrečilo, a tudi zato, ker ste zmožni spremeniti svoje načrte, tudi v zadnjem hipu. To vam lahko prinese veliko pozitivnega, vse boste zajemali z veliko žlico!

  link

V zadnjih časih ste mariskaj opravljali nekako sproti in ne zato, ker vam je všeč, temveč predvsem zaradi obljubljenega zaslužka ali napredovanja. Nekako na silo in brez prave motivacije. To obdobje se počasi izteka in od petka boste zadihali s polnimi pljuči. Nekaj nalog vam bo morda še bolj všeč, kot ste sploh pričakovali. Tak razplet vas utegne celo presenetiti.

  link

Vsa opozorila, ki ste jih prejeli v zadnjih časih bodo sedaj še bolj obveljala, posebno glede poslov, ki jih še vedno ne poznate najbolje. Ne morete računati, da vas bodo razumeli ali celo materialno podprli brez pravih argumentov. Radi načrtujete in sanjarite, toda že od torka je priporočljivo dobro odpreti oči in glede poslov ostati na trdnih tleh.

 

Počasi se izteka mesec, ki vam je prinesel kar nekaj pravih priložnosti in zakorakali boste v nekaj povsem drugačnega. Tokrat boste vedno bolj praktični in manj zapravljivi, kot sicer. Lahko se izkažete pri finančnih poslih, pisanju in izpitih, nekoliko manj pa na izrazito ustvarjalnem področju, ker ste naenkrat sumničavi in izredno dlakocepski. Posebno od srede dalje.

link
Izbor
Kazalo