Poslovni horoskop
23.-29. 10. 2017
     
link

Nekaj se vam zdi izredno mikavno in komaj čakate, da preidete k dejanjem, posebno do srede. Potem vas začasno ustavljajo določene administrativne ovire ali pa se morate ravnati po določenih pravilih, ki vam niso vedno najbolj pogodu. Bodite pripravljeni na vse, pozanimajte se glede bližnjic. Nikar ne čakajte predolgo in ne zapravljajte preveč!

  link

Poskusite izboljšati svojo informiranost, zbirajte novice, ne ostanite križem rok, posebno do četrtka. Lahko dobite veliko pravih namigov, kako dalje, ter neogibno podporo od nekoga, ki je izredno strokovno podkovan. Morda se boste celo pozanimali za izpopolnjevanje, ki bo na začetku naporno, toda trud se vam bo vsekakor obrestoval.

  link

Posvetujte se: to je edini način, da pravočasno popravite vse, kar je morda narobe, in se počasi odpravite v pravo smer. Posebno ob dejavnosti, ki ste jo začeli pred kratkim in ste sicer prepričani v svoj prav, toda okoliščine pravijo drugače. Ob koncu tedna bo več uspehov glede vsega, kar je povezano s tujino, novimi sodelovanji ter dopolnilno dejavnostjo.

  link

Začeli se boste ukvarjati z nečim, glede česar potrebujete pomoč in podporo. Vsekakor bodite odprti za vse predloge, ne bodite zaprti ter navezani na ene in iste navade. Nihče vam noče škoditi, razmišljajte pozitivneje! Proti izteku tedna boste našli ključ do sreče in poslovnega uspeha ter se izpostavili na pravi način! Tudi s pomočjo nekoga od mlajših.

 
     
link

Izkoristite ugodne stike s somišljeniki, posebno v ponedeljek in torek. Na naslednjo priložnost pa bo treba počakati, in sicer kar do sobote, zato je vsekakor bolje pohiteti in izkoristiti že prve ugodne vplive. Potem kaže upočasniti, čeprav vam to ne bo najbolj po godu. Prisluhnite razumu, nikar ne hitite v trenutku, ko preprosto ne morete zmagati. Raje počakajte.

  link

Osredotočate se na urejanje delovnih zadev in pogojev, toda priznati si morate, da ste izredno utrujeni in morda nimate dovolj časa ali zagona, da bi se lotili vsega, kar ste načrtovali. Ustavite se, najkasneje v sredo ali četrtek, in ozrite se na tisto, kar vam dopoveduje oseba nasprotnega spola ali pa nekdo od nadrejenih. Dobili boste koristen namig.

  link

Nekaj se vam zdi preveč zapleteno ali pa ste se preveč sprostili in začeli pričakovati nerealne izide. Zato popazite, posebno do srede. Potem se boste že nekako dogovorili in vse skupaj postavili v prave okvire. Ob koncu tedna je mogoče poslovno potovanje, ki bo za vas izredno pomembno, čeprav bi morali popaziti, posebno ko boste zagovarjali kaj neobičajnega.

  link

Mesec boste zaključili izredno zadovoljni, z vsaj eno zmago, ki bo na določen način povezala vaše poslovno in zasebno življenje. Uživali boste v novih pogovorih in ob dodatni motivaciji, posebno v začetku tedna. Od četrtka dalje boste le še kronali svoje uspehe s še eno dejavnostjo, ki se odpira skoraj nepričakovano ali tik pred zdajci!

 
     
link

Odločite se, kateri dejavnosti boste dali prednost, in se svoje izbire držite. Celo če vas bodo začeli spraševati, zakaj ste se začasno odpovedali nečemu, kar je bilo vaša prvotna izbira! Sami najbolje veste, kaj vas bolj osrečuje. Lahko se ravnate na podlagi prvega občutka. Posebno če gre za ustvarjalno dejavnost. Ob koncu tedna boste še enkrat združili prijetno s koristnim!

  link

Še en teden bo minil v znaku začetnih dvomov, zlasti ob dejavnosti, ki na določen način vključuje vašega partnerja, znance ali družinske člane. Radi bi se izkazali, toda okoliščine vas navajajo k čakanju, ki vas že utruja. Pazite, kako se boste odzvali, posebno do srede. Zadeve zagotovo niso tako negativne, zato pazljivo izbirajte besede. Potem se bo zasukalo povsem drugače, vsekakor pozitivno.

  link

V začetku tedna se ukvarjate z nečim, kar vam gre izredno dobro od rok, vam ugaja in vas polni s pozitivno energijo. Morda se boste celo prvič po dolgem času počutili sproščeno in srečno. Popazite le sredi tedna, ko boste nekoliko raztreseni glede pomembnih podatkov, listin, dokumentov. Položaj bo zahteval veliko več natančnosti! Od sobote boste spet prosto zadihali.

 

Nečesa se sprva ne boste zapomnili, minilo bo nekaj dni, preden se boste spet pravilno usmerili. Vsekakor izkoristite vse razpoložljive informacije in se pogovorite, najbolje sredi tedna. Lahko se lotite dveh, povsem različnih nalog hkrati. Tokrat boste vsekakor izredno uspešni, uspelo vam bo, ne glede na prvotne pomisleke.

link
Kazalo