Poslovni horoskop
21.-27. 8. 2017
     
link

Do četrtka se boste pravilno odločili in nekaj se vam bo posrečilo. Tudi z denarjem boste pravilno ravnali. Osredotočite se na nove delovne metode, nakup novih pripomočkov ali popravila, ki vam lahko omogočijo nemoteno delo. Potem storite več tudi za urejanje odnosov, posebno če je uspeh vašega dela odvisen tudi od timskih naporov in prilagajanja, posebno ob samem izteku tedna in meseca.

  link

Še vedno vas srečne okoliščine ščitijo tudi tam, kjer bi se lahko bolj potrudili. Vse bo na vaši strani do petkovega popoldneva, potem si morate prizadevati, da bi vsaj nekaj privarčevali. Potem so močna trenja ob sodelovanju z nasprotnim spolom. Gre za malenkosti, okoli katere bi lahko popustili, saj ne gre za vašo eksistenco, temveč bolj za vprašanje principa.

  link

Še vedno se lahko borite za nekaj, kar vam je posebno pomembno. Ne gre le za denarno varnost, temveč tudi možnost, da se izkažete v nekoliko drugačni luči kot doslej. V ponedeljek, četrtek ali petek bodo spet zaživeli načrti v zvezi z javnimi nastopi ali posredovanjem storitev. Glede zadev, pri katerih ste odvisni ste od drugih, le mirno počakajte, namesto da bi zapravljali čas ob prepirih ter dokazovanju, da ste imeli prav.

  link

Iznajdljivi boste, z izvirnostjo se prebijate v ospredje. Računajte na nekaj več denarja, ter na uspeh pri študiju od četrtka. Nekaj vam bo všeč še bolj, kot ste si sploh zamislili. Zanimivo je, da bo naletelo na dober odziv. Gre za drugačno predstavitev vaših izdelkov ali vaše podobe v javnosti, nekaj, s čimer boste morda tudi nekoliko presenetili. Pogum se vsekakor obrestuje.

 
     
link

Vse vam je naklonjeno, posebno če se odpravljate v tujino, opravljate pomemben izpit ali delate v povezavi z mlajšimi. Našli boste pravi način, da vse skupaj uskladite in še nekoliko žal vam bo, ker se boste morali tudi začasno ustaviti ter preveriti vse možne izhode, ter finance. Takrat se organizirajte tako, da čim prej uredite predvsem najnujnejše, potem bo še dovolj časa za negovanje novih stikov in poznanstev.

  link

Ponedeljkov zastoj sprejmite kot nekaj pozitivnega, saj boste imeli dovolj časa, da do dobro premislite, kaj vam, po pravici povedano, najbolj ustreza. Ne trudite se okoli spremembe, na katero še niste pripravljeni. Že od torka vam bo marsikaj lažje, saj boste dobili prave informacije, ki vam pomagajo pri odločitvi, posebno glede novega načrta ali sodelovanja. Pravzaprav boste med najuspešnejšimi!

  link

Še enkrat se boste povezali s pravimi ljudmi. To vas je že tolikokrat rešilo v trenutku, ko niste točno vedeli, kako bi nadaljevali. Odločili se boste v hipu, posebno v povezavi z devicami in levi. Morda vas bo sicer zamikalo, da bi se ukvarjali z več dejavnostmi hkrati, toda nekaj obveznosti se križa, zato premislite, kaj naj bi imelo prednost. Ob koncu tedna boste lahko ustvarjalnejši.

  link

Ob začetku tedna se vam odsvetujejo pomembnejši delovni koraki. Ni čas za spremembo službe ali vprašanja, ki bi lahko zazvenela preveč ostro. Raje se držite svojih že ustaljenih dolžnosti in poskusite znova, počasi, od torka ali srede dalje. Tudi če se potegujete za nekaj dolgoročnega ali povsem drugačnega od dosedanjega. Pomaga vam bik ali devica.

 
     
link

Vzkipljivi boste in kar do četrtka vas nihče ne more prepričati, da bi se morali brzdati. Prav tako je mogoče, da se boste prehitro dogovorili glede nekega sodelovanja, namesto da bi še počakali. Zadeve še niso dorečene, zato je boljše, da ničesar ne obljubljate. Do četrtka prav tako bodite pozornejši na vse podrobnosti ob pomembnih sestankih in pogajanjih, da ne bo pomot ali nesporazumov. Potem bo končno več sproščenosti.

  link

Tokrat vas vlečejo daljave, nekako ne morete več ostati v enem in istem krogu. Vsekakor ste najuspešnejši pri zadevah, ki jih lahko opravljate povsem samostojno. Ustreza vam celo sprememba urnika, ker omogoča nekaj več svobode. V ponedeljek ter od četrtka dalje se izogibajte preveč čustvenim odzivom. Vse se lahko zgladi, ne tvegajte le zaradi trenutne napetosti ali nepomembnega nesporazuma.

  link

Usmerite se le na tekoče opravke in na možnost za nove naložbe. Nikar se ne obremenjujte preveč z dolgoročnimi načrti, saj se še sami predobro zavedate, da se vse hitro spreminja, praktično iz dneva v dan. Sredi tedna se izogibajte kakršnemu koli prepiranju, posebno z nadrejenimi, čeprav ste prepričani o svojem prav. Raje ostanite mirni in zbrani, časa za dokazovanje bo še dovolj.

 

Precej zmedeni boste in le srečne okoliščine vam pomagajo, da ne naredite napake. Kot je na primer ta, da po naključju zavrnete neko obetavno priložnost. Morda vas ovirajo neutemeljeni strahovi ali pomisleki. Nikar se ne ukvarjajte preveč s tem, kako podobne stvari počnejo drugi. Imate svoj način in svojo pot, tega se tudi držite. Ob tem bodite praktični, preverite materialne zmogljivosti, primerjajte stroške.

link
Kazalo