Ljubezenski horoskop
28. 5.-3. 6. 2018
     
link

Nečesa se boste lotili po občutku, posebno če gre za mlajšo osebo ali skupne načrte v povezavi s potovanjem. Nekaj se vam bo posrečilo, a v sredo vseeno pazite, ker bo vse težje, tudi zato, ker vam bodo ljubezenski planeti nekoliko ponagajali in vzbudili ljubosumje. Čustvo, ki nikomur ne pomaga, prav nasprotno. Od četrtka prihajajo dobre novice, posebno v povezavi s strelcem, drugim ovnom ali vodnarjem.

  link

Ljubezenske zvezde so vam naklonjene, vseeno pa pazite v ponedeljek ali torek, da ne bi prehitro razkrili, o čem razmišljate, posebno če je na drugi strani nekdo, ki vas še vedno ocenjuje, ali oseba iz preteklosti, ki vam ni več naklonjena. Vse se bo obrnilo na bolje od četrtka ali petka, ko vas bo marsikaj prijetno presenetilo. Izkoristite vsak trenutek, posebno daleč od doma ali v družbi nekoga, ki ga srečujete v službi.

  link

Če razmišljate o pogovoru, potem pohitite, ker se vam bo že ob začetku tedna prikazala prava priložnost. Od srede boste veliko bolj zadržani, spet boste sumničavi. Ne dovolite, da bi potem igrali po partnerjevih pravilih, posebno če gre za novo zvezo. Takoj na začetku pokažite, da ne boste zlahka popustili, ne glede na močna čustva. Ob koncu tedna bo več naključnih srečanj, posebno za samske dvojčke, še zlasti v noči na prvo junijsko nedeljo.

  link

Venera v znaku vam sredi tedna prinaša nekaj več, posebno na čustvenem področju. Vse bo odvisno od tega, kako se boste postavili, saj je vsekakor priporočljivo, da ne izpostavljate v ospredje le svojih interesov. Včasih bi morali brati med vrsticami, kar velja še zlasti za konec tedna. Le od vas bo odvisno, ali se boste za pravo razmerje dejansko potrudili. Ob koncu tedna pazite z nekom, ki se morda vrača v vaše življenje.

 
     
link

Ob začetku tedna vas spet skrbi glede nekoga, ki vam nikakor noče odgovoriti ali slutite, da ima nekaj za bregom. Vaš občutek ni daleč od resnice, a vsekakor poskrbite za to, da ne boste zapravili preveč časa v razmišljanju. Imate še veliko drugih opravkov in škoda je, da bi se preveč obremenili z ugibanji. Največ dobrega bo v odnosu z dvojčkom ali strelcem, ki bo končno odkrito pokazal, kaj si želi, in oba bosta zadovoljna.

  link

V ljubezni ste neodločni. Vsak dan bo drugačen, najprej boste čutili več optimizma, potem vas bo nekaj usmerilo na drugo stran in tako v nedogled do petka, ko se bo vaše srce končno umirilo. Premislite o tem, kaj ali kdo vam je posebno pomemben, in držite se svoje odločitve, tudi če gre za skupno potovanje ali celo selitev. Nekaj se dogaja precej nepričakovano, zato boste sprva zaskrbljeni, potem pa se spet nekako umirjate.

  link

Spet ste med tistimi, ki so v tem obdobju najbolj zaščiteni, vsaj kar zadeva ljubezensko področje. Sredi tedna bo največ novosti, tudi zato, ker boste pogumneje pokazali, kaj si želite. Potem se lahko prepustite, nekdo se vam bo približal in ne bo vama težko dogovoriti se, tudi glede novega srečanja ali večjega skupnega načrta. Doma sicer morate poskrbeti za nekoga, ki potrebuje vašo pomoč.

  link

Ob začetku tedna ste izredno komunikativni in to bo še en trenutek te pomladi, ko bi se morali postaviti v ospredje. To velja tako v stalnem razmerju kot za samske, ki boste magnet za številne, ki si želijo vaše pozornosti. Potem se nikar ne zapirajte vase. Pot do ljubezni lahko vodi tudi skozi prijateljstvo in zato ne prezrite nekega povabila ali ponudbe. Ob koncu tedna bo še nekaj prijetnih vibracij in spogledovanja.

 
     
link

Še nekaj težav bo, posebno od srede, ko bi radi le, da vas pustijo pri miru, saj nočete za vsako ceno razlagati, kako se počutite. Ne morete se odločiti ali vam nekaj preprosto ne ustreza več. Svoja čustva boste večinoma izražali precej ostro in neprimerno, zato premislite, kam vas vodi taka pot. Od začetka novega meseca vam bo veliko lažje, saj se boste z luninim ščipom v vašem znaku lažje sprostili in vzpostavili odnose z nekom, ki vam je resnično naklonjen.

  link

Nadaljuje se prijazna ljubezenska pomlad. Nekaj vas bo prebudilo v torek ali sredo, sicer pa gre za dogodek, ki ne bo imel bistvenega vpliva na vašo prihodnost. Bodite pozitivno naravnani in ne dovolite nikomur, da bi vzbudil vaše dvome. Izredno težko bo uravnovesiti vse želje, posebno če partner ne bi imel dovolj časa za izpolnitev določenih obljub. Čakanje se obrestuje, na koncu bo še vse dobro. V petek boste tudi samski prevzeli pobudo.

  link

Konec meseca bo v znamenju skrbi, a ne za dolgo. Zavedate se določenih napak, sicer pa so vam okoliščine naklonjene in prav kmalu boste imeli novo priložnost. Še sami se zavedate, da ste v zadnjem času imeli veliko sreče, tudi takrat, ko se morda niste najbolj potrudili. Najboljše odnose boste imeli z nekom, ki ne pritiska na vas, ne pričakuje odločitve in si želi nekaj več druženja in strasti. Hitro se bosta uskladila.

 

Ugodni planeti skrbijo za to, da ne boste ostali praznih rok. Tisti, ki ste že v resnem razmerju, poskrbite za to, da boste predlagali kaj novega. Nikar se ne zatekajte v ene in iste razmere in odnose, saj bo to dolgočasilo oba. Čas je, da poiščete nove cilje. Kozorogi, ki še iščete sorodno dušo, pazite z zračnimi znaki, ki vam v tem času ne ponujajo nič varnega, temveč se raje obrnite k vodnim rakom, škorpijonom ali kozorogom.

link
Izbor
Kazalo