Ljubezenski horoskop
23.-29. 10. 2017
     
link

Teden začenjate sproščeni, od srede pa pazite, ker se bodo zave naglo zaostrile. Tudi zaradi neke vaše odločitve, okoli katere se nočete več pogajati. Prepričani ste o svojem prav, četudi tako ogrožate stežka doseženi mir. Previdno v odnosih z osebo, ki je več kot očitno izredno zahtevna. Prevelike spremembe naenkrat vas vedno znova plašijo, vsekakor poskusite najti možnost za kompromis.

  link

Dobro se počutite in od srede rešujete nekaj v zvezi s kozorogom, tehtnico ali vodnarjem. Z nekom, ki vas je morda velikokrat prepričeval o svojem prav takrat, ko niste bili pripravljeni in niste zaupali. Novost boste tokrat sprejeli odprtih rok in srca! Le previdno ob samem izteku tedna, posebno ob ponavljajočih se domačih pripetljajih. Bodite pripravljeni tudi nekoliko popustiti.

  link

Nekdo vas prepričuje, toda po drugi strani vas mika ravno nasprotna rešitev. Znašli se boste v večji dilemi, spremenljivo počutje bo na vrhuncu v sredo. Petek bo prelomen dan, nekaj vas bo končno umirilo. Stvari boste začeli opazovati veliko bolj optimistično, posebno v odnosih z osebo, ki se vam vrača v življenje ali pa sta se končno uskladila.

  link

Luna vam nasprotuje, kar pomeni neurejena čustva in morda nekaj obojestranskega sumničenja. Tudi zaradi banalnih stvari in različnega načina razmišljanja okoli zadev, ki nimajo ključnega pomena. Ne vztrajate preveč pri načrtu glede selitve ali skupnega dela, ker na kaj takega še niste pripravljeni. Veliko bolj vam ustrezajo sproščena druženja, brez pretežkih obljub in obveznosti.

 
     
link

Mesec končujete v prepričanju, da ste uskladili svoje ljubezenske želje. Posebno, če je na drugi strani oseba, ki na določen način potrebuje vašo pomoč. Vsekakor se boste odločili na pravi način, posebno do srede. Z Luno v ognjenem elementu boste intuitivni in tako v stalnem razmerju kot ob novih poznanstvih takoj slutite, koga imate pred seboj.

  link

Nekaj se vam bo zavleklo, iščete odgovore, dobili pa boste le nekaj medlih namigov. Morda je del krivde tudi vaš, glede na to, da dolgo niste hoteli razglabljati o svojih čustvih. Samski, sreda popoldne ali četrtek prinašata veliko več novih priložnosti, začelo se bo spontano, z neobvezujočim pogovorom. Poskusite se sprostiti, ter zadeve sprejeti brez predolgega analiziranja, kaj in kako bo.

  link

V prvem delu tedna boste igrivi, potem pa nekoliko sumničavi, posebno od sredinega popoldneva. Utegne se zgoditi, da sprva ne boste znali razložiti svojih čustev in vas ne bodo razumeli. Venera pa vam je po drugi strani naklonjena, zato boste vseeno našli svoje ravnovesje, čeprav šele proti koncu tedna. Le previdno v odnosih z raki in kozorogi, ki bodo z vami posebno zahtevni.

  link

Občasno se zapleta predvsem zaradi strahu, ki ga tokrat ne čutite le vi, temveč tudi draga oseba. Pazite, če gre za ljubezenski trikotnik, v takih situacijah se nikoli niste najbolje znašli. Tudi zdaj boste tuhtali, kaj bi morali storiti. Prisluhnite nekomu od starejših, ki dobro ve, kam pes taco moli. Sredi tedna lahko prisluhnete občutku, ne boste zgrešili.

 
     
link

Do sredine tedna boste, ob podpori Lune v znamenju uuživali v prijetnih ljubezenskih vibracijah, tudi ob pravi osebi in na pravem mestu. Lahko se prepustite, namesto, da bi si zastavljali nova in tokrat povsem nepotrebna vprašanja. Nekaj novega bo tudi v zgodbah, ki so se začele pred kratkim ali pa če se ponavlja eno in isto vprašanje, glede katerega pa zdaj imate nekaj novih zamisli.

  link

Sprva boste neverjetno neodločni. Mikata vas dve zgodbi hkrati, kar je za vas dokaj neobičajno! Nikakor pa ne morete za dolgo sedeti na dveh stolih ali pa se sprenevedati, ker bo resnica slej ko prej prišla na dan. Zato igrajte po fer pravilih, saj boste le tako ohranili svoj notranji mir. Sreda in četrtek sta ugodna za krajšo pot z drago osebo. Luna v znaku pomaga pri odločanju!

  link

Priznati si morate, da vas že nekaj časa privlačijo osebe, katerih značaj je povsem nasproten vašemu. Lahke zmage vas očitno dolgočasi jo, saj iščete izzive! V taki igri bi utegnili tudi zmagati, posebno med četrtkom in soboto, sicer pa bodite pripravljeni na vse, tudi na kako srečanje ali pogovor, ob katerem sprva ne boste našli pravih besed. Od petka vam bo vsekakor kar toplo okoli srca!

 

Pazljivo, če nečesa v zvezi z obojestranskim ljubosumjem ali nezaupanjem niste rešili. Sreda ali četrtek sta za tak pogovor lahko odločilna. To velja še posebno, če vaju s partnerjem loči večja razlika v letih ali pa sta trenutno narazen. Sledi rahlo izboljšanje odnosov, v drugi polovici tedna boste spet dokaj zgovorni, ob želji, da zadeve nekako razvozlate.

link
Kazalo