Kitajski horoskop
28. 5. - 3. 6. 2018
     
link

Tokrat boste skoraj neprepoznavni natančni, organizirani, disciplinirani, resni. Ničesar nočete prepustiti naključju, vsaj, kar zadeva posle. Le v ljubezni radi še vedno verjamete v dobro, v splet srečnih okoliščin, čeprav vas bodo sredina in četrtkova dogajanja prepričala v nasprotno. Neko odločitev bi utegnili obžalovati, čeprav je še dovolj časa, da stvari nekako popravite in zgladite.

  link

V ponedeljek boste zmedeni zato, ker se mnogi odzivajo preveč čustveno. Vi očitno prehitro pozabljate, da ste nedavno bili v podobni situaciji in sedaj je le vprašanje trenutka, kdaj se vam bo vse skupaj ponovilo. Zato bodite obzirnejši, tudi ob začetku novega meseca. Počakajte z odločitvijo glede potovanja ali spremembe službe. Uredilo se bo šele, ko se boste umirili, zbrali vse vtise in razloge za in proti, ter posvetovali z osebo, ki ji zaupate.

  link

Ob začetku tedna se ukvarjate predvsem z ljubezenskimi zadevami. Nekaj ali nekoga boste spoznali v pravi luči in ostane vam, da se poskusite dogovoriti. Tudi prijatelj ali partner bo odigral odločilno, pozitivno vlogo. Obeta se vam potovanje, uspeh pri izpitu, ter nekaj, kar je morda neobičajno ali ste pričakovali, da se bo izpolnilo nekoliko kasneje. Življenje vas vedno znova preseneča!

  link

Imate veliko energije in zato boste hitro pozabili celo na nekaj, kar ste nedavno izjavljali. Posebno, če je bilo negativno. Počutite se kot druga oseba in sedaj je trenutek za akcijo na vseh področjih. Začnite z nečim, kar ne more čakati in zadeva denar ali družinske dogovore. Morda bi se morali odločiti za nove poteze. V sredo se ne ozirajte preveč na nepreverjene govorice, temveč nadaljujte pokončno.

 
     
link

Nadaljuje se ugodno ljubezensko obdobje. V ponedeljek, sredo ter petek boste vodili glavno besedo in zato hitro pozabili na nedavna nesoglasja. Še več, prepričali se boste, da se bo v novem mesecu začelo še boljše poglavje. V službi bo sicer nekaj sitnosti, posebno v četrtek, ko se boste burno odzvali. To bo sicer edini način, da pokažete resne namene in to, da ne boste zlahka odnehali!

  link

Med torkom in petkom se bo zgodilo največ zanimivega, med vsem bo tudi nekaj, kar vam sicer ni pretirano všeč in zadeva tako poslovno, kot čustveno področje. Zdravje bo nekoliko slabše, niste pripravljeni na vse napore. Dodatna obremenitev je nekaj, kar zadeva ljubezen in odnose v družini. V prvem junijskem dnevu se izogibajte težkim odločitvam. Vse vam bo lažje, ko se boste ob koncu tedna lahko končno sprostili.

  link

Prebudili se boste šele od srede, kar je za vas dokaj nenavadno, saj ste ponavadi med prvimi,kose je treba odzvati na novosti. Nekaj vas vseeno ne prepriča in zato se boste, vsaj začasno, raje držali v ozadju. Na čustvenem področju bo nekaj, kar vam ne ustreza. Zato poiščite prave besede, da bi vse skupaj izpadlo dobro. Od petka ali sobote bo nekaj več dela, toda tudi možnosti za konkreten zaslužek in uspeh.

  link

Miren in uspešen teden je pred vami , z nekaj prijetnih dogodkov na področju ljubezni in doma. Le v ponedeljek ali petek boste neodločni in ne bo vam ugajala pozornost nekoga, ki se preveč vmešava v vaše zadeve. Posebno, če gre za nekaj, za kar se želite odločiti popolnoma sami in brez kakršnihkoli pritiskov. Kar bo težko izvedljivo, glede na to, da vas mnogi ne poznajo najbolje in so zato prepričani, da lahko vplivajo na vas.

 
     
link

Sredi tedna boste imeli več sreče pri vsem, začelo pa se bo vsekakor pri delu. Napredovanje v karieri je tako rekoč na dlani, čeprav še vedno dvomite. Nekaj se vam ponudilo takrat, ko ne boste pričakovali in zato se boste odzvali počasneje, kot ponavadi. Poskrbite za telo in odpornost, pripravite se na juniske preobrate. Tudi zato, ker bo konec tedna v znaku ljubezni in strasti!

  link

Zadovoljni boste, saj lahko načrtujete nekaj bolj dolgoročnega. Tudi glede zadev, ki ste jih morda morali pustiti na stranski tir. Sedaj se lahko organizirate drugače. Pomagal vam bo nekdo od mlajših ali iz domačega kroga in dogovorila se bosta tako, da bosta oba kaj pridobila. Posebno v torek in soboto. Samski se nahajate na pragu zgodbe, ki vam bo do dobra ogrela srce.

  link

Ponedeljek bo kritičen, zato popazite na zdravje in izogibajte se domačim prepirom. Saj že predobro veste, da se bodo stvari prej ko slej spet postavile na svoje, ne glede na to, kako se boste odzvali. Ni vam treba za vsako ceno prevzeti glavne vloge, saj še sami veste, da so ptoem tudi odgovornosti veliko večje. Tudi, če je v delovnem krogu nekaj, česar še ne poznate najbolje. Ostane vam, da taktizirate, čeprav se boste v sredo in petek stežka držali tega nasveta,

 

Tokrat se boste pasivno prepuščali, kar se vam le redko kdaj dogaja, toda tokrat ne gre drugače. Tudi vi potrebujete premor od vsega in občutek, da se nekdo trudi za vas. Kar bo posebno izrazito v ponedeljek, sredo in petek. Vmes bo nekaj več dela, ter priložnost, da bo nekem srečanju pokažete, kaj veljate. Vse se bo rešilo tako, da boste pustili svoj pečat. Posebno od četrtka ali sobote dalje.

link
Izbor
Kazalo