Kitajski horoskop
19.-25. 3. 2018
     
link

Teden boste namenili predvsem delu. V ponedeljek vas sicer motijo tisti, ki bi radi imeli vse naenkrat. Takega pritiska preprosto ne prenesete. Za ljubezen bo nekoliko manj časa, presenečali boste z izredno hladnostjo v trenutku, ko se bo od vas pričakovalo kaj drugega. Vsaj v četrtek se odprite za nekaj novih izkušenj. Lahko ste uspešni, oborožite se s pogumom.

  link

Ob začetku tedna potrebujete več pozornosti, dobili pa boste nekaj negotovih znakov, ki jih lahko tolmačite na več različnih načinov. Nekdo bo z vami nekoliko nepotrpežljiv, posebno v sredo, zato ne veste točno, kako bi se obrnili in kam naj bi se odpravili. Spomnite se časov, v katerih ste pokazali več samostojnosti, saj ste takrat preprosto osvajali z uspešnostjo in očarljivostjo.

  link

Radi bi brzdali svoja čustva in strasti, toda to je nemogoče. Že v ponedeljek boste storili nekaj le po trenutnem vzgibu in ne po skrbno pripravljenih načrtih, ki jih sicer nikoli ne upoštevate! Pri delu se držite dejstev, čeprav ste radi ustvarjalni in svobodni. Tokrat morate upoštevati določena pravila, tudi zato, da ne bi zapravili preveč. Sreda bo za ljubezen kritična, v petek lahko popravite vtis.

  link

Niste najbolj navdušeni, tudi zato ne, ker vas priganjajo. V takih situacijah se ne znajdete najbolje. Nekaj vam bo lažje le v torek in soboto, toda številnim izmed vas bo tudi to dovolj, da se znajdete in stvari obrnete v svojo korist. V torek sicer prihaja nekaj dobrih novic v povezavi z mlajšo osebo ali delom. Potem se boste nekoliko lažje odločili tudi glede naslednjega koraka.

 
     
link

Marsikaj vam je naklonjeno, čeprav mogoče še niste povsem zaupljivi. V ponedeljek ali sredo boste vsekakor med najmočnejšimi, pomembno je le, da se odprete v komunikaciji z drugimi. Posebno v ljubezenskih odnosih, toda tudi če se potegujete za nekaj novega pri delu. Izkazali se boste, čeprav ne gre za nekaj, kar naj bi ključno vplivalo na vašo prihodnost.

  link

Zadeve lahko rešite po svoje. Sicer pa pazite, da se po ugodnem začetku tedna ne bi začeli preveč izgubljati. Spomnite se, da vas nekdo predobro pozna in svojih čustev ne morete dolgo skrivati. Pazite glede denarja in z nepremičninami ter v domačih odnosih, posebno če ste na določen način še vedno odvisni od partnerjevih odločitev.

  link

Umirili se boste, posebno v odnosih z osebo, ki vam bo končno pokazala, kaj si resnično želi. Posebno če sta prehodila dolgo pot in nikomur ni bilo lahko. Premislite o potovanju, posebno če se zavedate, da bi si morali nabrati nekaj več moči. Nekoga boste prepričali, da se vam pridruži, čeprav še sami niste verjeli v tako pozitiven preobrat. Najugodnejša sta ponedeljek in petek.

  link

Prijeten teden je pred vami, o čemer se boste prepričali že v ponedeljek in torek, ob dobrih novicah, ki vas prebujajo. Več časa namenite športu in dejavnostim na prostem. Posebno če že težko čakate na zasluženi dopust. Nekoga boste videli v nekoliko drugačni luči, pazite, da vse skupaj ne bo vir novih napetosti in nesporazumov, posebno v četrtek in petek. Previdno glede prehrane.

 
     
link

Neko sporočilo zamuja, toda naj vas ne skrbi preveč, ker se bo zadeva končala, čeprav pozneje od predvidenega. Preverite vse glede denarja, zavarovalnih polic in pogodb. Ne dovolite, da bi se spet začelo zapletati, ker imate že v torek ali sredo priložnost, da vse razrešite v svojo korist. V ljubezni bo nekaj več stalnosti in to vam ustreza, saj nikakor nočete več ugibati glede partnerjevih namenov.

  link

Pri delu se le pravočasno dogovorite glede rokov in datumov, tako boste lahko mirni. Že torek ali četrtek bosta ugodna, čeprav bi morali popaziti na denar, ki vam prehitro polzi skozi prste! Nekomu ne zaupate in zato je najbolje, da stvari opravite sami, tako kot sami veste, da je najboljše. Petek bo v znaku ljubezni in nihče vas ne more prepričati, da bi neko odločitev spremenili.

  link

Pred vami je naporen začetek tedna. Strah je odveč, čeprav vas bodo navdajali dvomi, da zadev ne obvladate. Šele od petka boste dobili podporo. Pravzaprav se dogaja nekaj, kar vam bo dodobra pospešilo utrip. Nikar se ne zapirajte preveč pred osebo, ki bi se vam rada spet približala. Priznati si morate, da si v resnici želita podobno. Pri delu bodite dejavnejši.

 

Znani ste po začetnem navdušenju in padcu energije v trenutku šibkosti! Ne prepuščajte se trenutni malodušnosti, posebno v ponedeljek ali sredo, ki bosta kritična. Vsekakor se spomnite, da se lahko tudi uprete, potem vas bodo samo bolj cenili. Preveč se ukvarjati s stvarmi, ki jih še vedno ne poznate najbolje. Šele v soboto se sicer lahko dokončno odločite, iskani boste in spet zadovoljni.

link
Izbor
Kazalo