Kitajski horoskop
11.-17. 12. 2017
     
link

Preveč pričakujete, posebno ob začetku tedna. Že nekaj časa vas spremlja tako počutje: sprva ste zagnani in neučakani, potem vas nekaj naglo shladi in strezni. Od četrtek se boste pravilno odločali, vendar vsekakor pazite, da ne bi ranili čustev osebe, ki vam je vsekakor naklonjena in si tega ne zasluži. Sobota bo v znamenju novih načrtov!

  link

Večkrat se vam bo nasmehnila sreča, toda zdelo se vam bo, da se tokrat niste preveč trudili. Najboljše stvari se očitno odvijajo spontano in tudi tokrat vas bo to presenetilo. Čim prej se dogovorite glede potovanja, ker bo potem morda nekoliko prepozno. V sredo in petek se nikar ne odpovejte možnosti za družabno srečanje in morda tudi nekaj več romantike.

  link

Nekaj boste opravili počasi, toda tudi to je bolje,kot da bi se nečesa lotili prehitro in s prevelikimi stroški. Tokrat boste pokazali svojo iznajdljivost, tudi tistim, ki vam do zdaj niso zaupali. Imate več kot dovolj ljubezenskih priložnosti in zato lahko izbirate oziroma odločite se za najustreznejšo, brez kakršnega koli zapletanja. Igra vas preprosto ne zanima.

  link

Pozor, ko boste sprejeli nase še nekaj obveznosti in delovnih nalog. Pravzaprav ne potrebujete takega, dodatnega pritiska, ne glede na obetavni zaslužek. Vsekakor se prej pozanimajte, kaj in kdaj boste resnično dobili. V ljubezni bo nekoliko mirneje, z izjemo napornejšega četrtka ali sobote, ko je mogoče nekaj nesporazumov, Zapletlo se bo tudi glede srečanja.

 
     
link

Spet bo prevladala praktična stran vašega značaja. Prav zanimivo bo, kako podjetni boste, ob tem pa ne poslušate nikogar! V ponedeljek ali torek vas bodo vseeno izzvali in zato pazite na besede. Najboljši način je, da se izogibate govoricam in držite svojega. V ljubezenskih odnosih, kjer boste na resni preizkušnji. Tudi po lastni zaslugi, zato se spomnite, kaj ste obljubili.

  link

Uspešen teden je pred vami, posebno, če si določene zadeve na vsak način želite končati še pred prazniki. V ljubezni bo na vrsti zanimivo vprašanje. Tokrat bolj poskrbite zase in storite tako, kot vam nalagajo čustva. Razvija se zanimiv odnos s starejšim znancem ali z osebo, od katere se lahko tudi kaj naučite. Ponedeljek bo zaznamovan z romantičnimi vibracijami, v soboto pa popazite na potovanje ter na splošno na zdravje.

  link

Med torkom in četrtkom se boste večkrat spraševali, ali ste na pravi poti in ali boste resnično zdržali do konca. Taki dvomi so mogoči tudi zato, ker vam bo neka naloga izredno težka in zahtevna, morda prevelik zalogaj. Šele od sobote se boste umirili. Sprejmite neko povabilo, ne bodite togi. Tudi vam je dovoljeno, da kdaj pa kdaj spremenite odločitev.

  link

Vse se vam zdi veliko bolj preprosto kot ob začetku meseca. Kockice se urejajo v zanimiv mozaik, čeprav bi se še enkrat morali posvetovati z drago osebo, da ne bo nobene pomote takrat, ko se boste že sprostili. V četrtek, petek in soboto bo najbolj napeto, tudi zato, ker boste napačno ocenili nekaj v karieri ali v zvezi z denarjem. Izguba ne bo velika, vsekakor vas bo izučilo.

 
     
link

Nimate take podpore, ki ste jo pričakovali, toda od četrtka se boste spet lahko postavili na noge. Storite vse, kar lahko, da poslovnemu ali ljubezenskemu partnerju dokažete svoje resne namene. Na srčnem področju se vam zdi, da ste ponovno v velikem vrtincu. Zamikalo vas bo celo, da bi vse skupaj opustili, toda konec tedna prinaša več pozitivne energije in novi vpogled v stvari.

  link

Komaj čakate, da se nekaj končno začne vrteti po vaših željah. Postajate nepotrpežljivi, morda boste tudi povedali več, kot bi bilo pametno. Vsaj v ponedeljek in sredo se postavite zase nekoliko drugače, kot doslej. Naredite načrt, to je vsekakor bolje, kot, da bi vse delali na podlagi prvega občutka. V ljubezni vas preseneča ljubosumje kot očitni znak, da ste se dejansko ogreli!

  link

Tokrat si močno želite sprememb, tako v karieri kot na zasebnem področju. Torek bo ugoden dan za take korenite novosti zavrnili boste vse, kar vam bodo svetovali in se odločili čisto po svoje. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, še zgledovali se bodo po vas. V petek ali soboto bo prišlo do odločilnega srečanja. Nek klic bo morda spremenil vaše načrte, čeprav ne za dolgo.

 

Sreda napoveduje večje novosti. Še zlasti, če vam poteka delovna pogodba ali bi se radi čim prej dogovorili glede novosti na tem področju. Lahko nadomestite in popravite nekaj, kar ste izpustili, saj bo tudi petek ugoden dan. V ljubezni boste mirnejši in nekoliko bolj zadržani, kar je dobra poteza, ker se dobro zavedate svojega vpliva na partnerja.

link
Kazalo