Dnevni horoskop
Horoskop velja za 24. 3. 2018
     
link

ONA:
Obstaja veliko razlogov za dobro voljo. Vsaj danes nekako odmislite delo. Danes je namreč trenutek za ljubezensko akcijo! Bodite spontani, ne obremenjujte se s prihodnostjo, temveč le nadaljujte po občutku.

ON:
Dobro se boste počutili, tako med prijatelji kot tudi na potovanju. Samski, poiščite novo priložnost, prisluhnite osebi in se potem odločite brez pomislekov ali razmišljanja o preteklosti.

  link

ONA:
Moti vas to, da ste nenehno nekje na sredi poti med družinskimi in delovnimi obveznostmi. Nikogar nočete pustiti na cedilu, vendar še predobro veste, da ne morete ugoditi vsem.

ON:
Pazite, če ste šele pred kratkim začeli neko ljubezensko ali poslovno razmerje. V enem dihu boste povedali vse, kar vam leži na srcu. Šele potem se boste začeli spraševati, ali je bila to dobra poteza. Pazite na zdravje, ne utrujajte se.

  link

ONA:
V ljubezni si lahko zastavite več. Partner ali prijatelj je že dojel, kam vas vleče, zato presenečenja ne bo, vi pa boste zadovoljni s seboj, ker vam je tokrat dejansko uspelo doseči še več, kot ste upali.

ON:
Prevzemite pobudo. Ni razlogov, da bi skrivali ljubezenske želje. Draga oseba le čaka na vaš namig. Največ boste zagotovo dosegli s pravim predlogom v pravem trenutku.

  link

ONA:
Prihaja novica, ki vas ne bo presenetila. Bolj zanimivo je dejstvo, da ste že zaslutili, kaj se bo zgodilo. Vsekakor pa ste lahko mirni, čeprav se napoveduje nekaj več nenehnih aktivnosti in morda tudi stroškov.

ON:
Delo bo zaenkrat v ozadju, potrebujete več gibanja, športa. Po možnosti v prijetni, glasni in zanimivi družbi. Spet se povežite z nekom, ki vas vneto išče in ki vas bo spravil v dobro voljo s sproščenostjo.

 
     
link

ONA:
Nekdo vam bo pokazal, da ne namerava odnehati. Ostane vam le, da počakate. To pa nikakor ne pomeni, da bi ga lahko začeli izzivati. Ne ujemite se v to past, bodite strpni.

ON:
Pri marsičem čutite, da morate počakati, kar vam sicer ne diši preveč. Nikar pa ne izgubljajte živcev, dopoldne se posvetite domačim obveznostim, potem pa prihaja še vse drugo.

  link

ONA:
Nikar ne pozabite na nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice, posebno če zadeva osebo, ki ji ne morete zaupati. Tudi če gre za bivšega partnerja. Ne obremenjujte se z dodatnimi obveznostmi.

ON:
Danes si boste zaželeli, da bi vas vsi pustili pri miru vsaj do večera. Radi bi povsem samostojno opravili nekaj, kar je dolgo na vašem urniku. V ljubezni se ne poigravajte preveč, da ne bi potegnili za krajši konec.

  link

ONA:
Vse poteka po načrtih. Vsaj popoldne poskusite pozabiti na nekaj starih preglavic, ki se bodo začele razpletati postopoma. Mnoge med vami čaka romantičen, strasten večer!

ON:
Nihče vas ne more ustaviti. V družbi vodite glavno besedo, vendar tako, da se vam ne bodo mogli upreti! Posebno če načrtujete krajše potovanje ali oddih zunaj običajnih navad in okolice.

  link

ONA:
Nekdo ne bo tako zanesljiv, kot ste pričakovali. Lahko se vname velik boj z nepredvidljivim izidom. K sreči še veste, kaj bi radi dosegli, zato se pravilno usmerite ter varčujte z močmi.

ON:
Pred seboj imate dovolj časa za nekaj domačih opravkov, popoldne pa za več počitka. Ne dovolite, da bi vas motili in vznemirjali tisti, ki preveč govorijo, toda v bistvu ne povedo nič novega.

 
     
link

ONA:
Nekdo bo močno vplival na vas, čeprav tega nočete priznati in trmasto nadaljujete po svoje. Vsekakor premislite, ko bo nekaj več besed o nadaljevanju študija ali selitvi.

ON:
Nočete popustiti, igrate se z besedami in izzivate. Tudi zato, ker imate občutek, da vas ogrožajo tisti, ki jim ne zaupate preveč. Partnerka je morda ljubosumna. Pazite na zdravje, posebno na pljuča.

  link

ONA:
Pri določenih ljudeh vas motijo ene in iste stvari, tega si ne morete ali nočete razložiti. Pazite, da ne bi prehitro izgubili rdeče niti ter se začeli obremenjevati po nepotrebnem. Postajate neverjetno zapravljivi, pazite tudi na prehrano.

ON:
Spet vas preveč obremenjuje delo, na vsakem koraku se zatika. Ne morete se dogovoriti z ljudmi, ki od vas zahtevajo praktično nemogoče. Glede ljubezenskih novic ste še vedno nekoliko nestrpni.

  link

ONA:
Nekaj se bo začelo brez pretiranega navdušenja in sprva imate občutek, da bo to običajna sobota. Kmalu se bo izkazalo, da gre za pomembnejšo zgodbo, kot ste pričakovali. Srečanje vas osrečuje.

ON:
Navidezno se boste zanimali predvsem za prijateljstvo, medtem ko v vas v resnici narašča želja, da bi z nekom dosegli več. Nikar ne zavrnite povabila na potovanje.

 

ONA:
Ne izdajte svojih skrivnosti, čeprav vas sprašuje oseba, ki ji zaupate. Počakajte, dokler ne boste mirnejši. Srečanje bo težavno, vsekakor pa se boste nekako brzdali in končalo se bo dobro.

ON:
Nimate miru, ker stvari ne potekajo tako, kot si želite. Tokrat vas moti prevelika radovednost nekoga, ki vas niti danes ne pusti počivati. Z drago osebo ste trenutno nekoliko zahtevnejši kot običajno.

link
Izbor
Kazalo