Dnevni horoskop
Horoskop velja za 23. 8. 2017
     
link

ONA:
Postajate bolj optimistični glede stvari, pri katerih ste se že vdali. Zdaj prihajajo novi namigi, da bo boljše. Pri vsem bodite zelo natančni, nepristranski, tudi v poslovnih in prijateljskih odnosih.

ON:
Tako pri delu kot pri študiju bodite pozorni in natančni pri ugotavljanju določenih napak. Vsekakor jih bo manj, kot ste se bali. Bodite pozitivno naravnani, saj vam bo vsaka, celo naporna izkušnja pravzaprav dobrodošla.

  link

ONA:
Vaše počutje se bo izboljšalo, vseeno pa ne pretiravajte. V ljubezni boste imeli zadnjo besedo. Spoštujte določen režim prehrane in športa in ne preskakujte določenih obveznosti.

ON:
Vaše delo poteka brez težav ali posebnosti. Zato bo toliko več časa za druge reči. Imate dovolj časa za pravo odločitev v ljubezni. Osebo boste kar nekako priklicali v mislih.

  link

ONA:
Nečesa zaenkrat ne morete urediti, zato si omislite več dejavnosti, ob katerih ne boste razmišljali o trenutnih dejstvih. Vsekakor storite več, da bi zgladili morebitne nesporazume.

ON:
Odpravite se na neki obisk. Vse skupaj bo manj naporno, kot ste se bali, saj zadeve lahko uredite, čeprav tudi za silo in začasno. Primanjkuje vam energije, zato jo usmerite le na najnujnejše.

  link

ONA:
Situacija se bo izboljšala, najprej v ljubezni, potem še glede študija. Nekdo je na vaši strani. Spraševali se boste, kaj sledi, saj je očitno, da odnos zahaja v neke nove vode. Odločite se.

ON:
Do srečanja ali telefonskega stika prihaja v nepričakovanem trenutku. Jasno bo, da imata še veliko skupnega. Mirno razložite svoja stališča in ne tuhtajte preveč glede potovanja ali selitve.

 
     
link

ONA:
Radi bi spremenili navade, toda nekaj vas še vedno ustavlja. Na več kot pol poti do cilja se boste zavedli, da bi si lahko tudi poiskali pomoč. V službi se spet dviguje veliko prahu, praktično okoli ničesar.

ON:
Imate priložnost skleniti izredno ugodno poslovno oziroma finančno pogodbo. Po navadi se neradi ukvarjate s takimi dolgočasnimi nalogami, zaslužek pa bo še kar dober motiv. V ljubezni je le trenutno zatišje.

  link

ONA:
Dokazali boste, kaj veljate, posebno v ključnih trenutkih. Nekaj se sicer rešuje po drugačnih poteh, kot ste prvotno načrtovali. Morda je še boljše, da je izpadlo drugače.

ON:
Naj vas ne preseneti povezava ljubezni in prijateljstva. To je, resnici na ljubo, najboljši način za zbliževanje, posebno v trenutku, ko imate v mislih veliko drugih načrtov. Nazadnje boste uspešni, brez kakršnih koli zapletov.

  link

ONA:
Nekomu nočete odpustiti, čeprav se trudi po najboljših močeh. Vseeno slutite vse razlike v vajinih značajih. Morda vseeno preveč pritiskate, namesto da bi se prilagodili, tudi doma.

ON:
Nekomu ne zaupate, poskusili boste izvedeti, kaj je v ozadju, posebno glede poslov. Bodite pozitivno naravnani, čeprav vas marsikaj še vedno moti, tudi glede čustev.

  link

ONA:
Poskrbite za zdravje in dobro kondicijo. Lahko se končno začnete ukvarjati z dejavnostjo, ki vas bo fizično in psihično okrepila. Pridobili si boste nekaj zanimivih sogovornikov.

ON:
Na vaši poti je končno veliko manj ovinkov. Ukvarjajte se z nečim, kar vam, roko na srce, resnično leži. To je posredovanje storitev, urejanje denarnih zadev ali trgovina.

 
     
link

ONA:
Radi ustvarjate kaj novega, danes pa se vseeno morate držati določenih strogo zastavljenih pravil. Okoliščine zahtevajo resnost, čeprav bi si radi ubrali drugačno pot. V ljubezni je napočil trenutek, da postanete izbirčnejši.

ON:
Ne morete se odločiti, čas pa vas priganja, kar je nekaj, česar ne prenesete. V karieri ste zato nepotrpežljivi, glede ljubezni pa bo nekoliko lažje, saj bo na drugi strani dokaj zgovorna in odkrita oseba.

  link

ONA:
Pri srečanju boste blesteli, čeprav je v vašem srcu velik vihar. Tudi v karieri kaže dobro, z nečim se boste soočili drugače kot doslej in novi pristop se vam vsekakor obrestuje.

ON:
Marsikaj se hitro obrača v vašo korist, vseeno pa ostanite budni. Tako vsaj ne boste več zapravljali časa. Ljubezenske zvezde podarjajo zanimiv večer; takoj zatem se boste začeli spraševati kako dalje.

  link

ONA:
Okoliščine povzročajo zmedo v vaših čustvih. Naenkrat pa se vse obrača drugače, morda ker niste začeli pravočasno. Ob zdravstvenih terapijah se dosledno držite navodil.

ON:
Čutite, da bi lahko opravili še nekaj zahtevnega, sicer pa morda nimate dovolj motivacije. Obremenjuje vas predvsem dejstvo, da se z zadevo ukvarjate prvič po dolgem času.

 

ONA:
Pokažite, da ste ob nedavnih izkušnjah psihično zrasli in dozoreli. Vse to je koristno. Lahko se vsekakor še enkrat posvetujete z nekom, ki je rojen v znaku bika, device ali kozoroga.

ON:
Utrujate se hitreje kot sicer, zato si ne zastavljajte nečesa, na kar še vedno niste pripravljeni. V ljubezni boste razkrili nekaj, kar vas naenkrat kar precej vznemirja. Ne oklevajte glede srčnega sporočila.

link
Kazalo