Dnevni horoskop
Horoskop velja za 17. 12. 2017
     
link

ONA:
Nekaj boste naredili povsem samostojno in prav zato se boste počutili izredno dobro. Tudi, če se boste zaradi tega utrudili bolj, kot ste pričakovali. Storite več tudi, če bi radi uredili nekaj glede domačih zadev.

ON:
Tokrat boste opazovali stvari precej bolj globoko, kot ponavadi. Ponavadi se ustavljate pri prvem vtisu, tokrat pa vas nekaj spodbuja k temu, da o vsem dobro premislite.

  link

ONA:
Ne boste ostali neopaženi, čeprav se draga oseba morda še izmika in preprosto noče razkriti svojih zamisli. V ljubezni se preveč obremenjujete s preteklostjo, namesto, da bi se potrudili obrniti novi list.

ON:
Pri marsičem ste preveč napeti in zato dajate vtis, da nočete nobenega okoli sebe. To za vas ponavadi ni značilno. Nekdo vas nenehno priganja in najbolj vas jezi to, da morda ima prav.

  link

ONA:
Radi bi si vzeli več časa zase, a okoliščine so drugačne. Vse se spreminja prehitro. Tudi sami čutite, da se za določene stvari niste najbolj potrudili, od tod težave, tudi s partnerjem.

ON:
Preveč časa izgubljate v tuhtanju med več možnostmi, potem postajate pozabljivi. Morda vam bo nekoliko žal, ker ste zapostavili možnost za dodatno delo.

  link

ONA:
Ne poslušajte govoric in ne nasedajte tistim, ki zadeve čedalje zapletajo. Poskusite najti praktično rešitev, s pravimi vprašanji. Vse boste izvedeli ob pravem času.

ON:
Nimate dovolj moči, da bi vse opravili prav brezhibno. Preden se boste začeli karkoli dogovarjati, vsekakor preverite mnenje vseh udeleženih. Ne delajte ničesar na pamet.

 
     
link

ONA:
Z nekom boste navezali izredno dobre in presenetljivo trdne prijateljske stike. Vse se obrača tako, da ste lahko resnično zadovoljni. Lahko ravnate na podlagi občutka.

ON:
Potrudite se izkoristiti vse, kar se vam ponuja, posebno glede družabnih stikov. Pri srečanju vam bo še bolj toplo okrog srca, kot ste upali. Dan bo zaznamovan s prijetnimi dogajanji.

  link

ONA:
Zavedate se dejstev, pred katerimi ste si zatiskali oči. Spet ste nekoliko naivni z ljudmi, ki ne razkrivajo pravih namenov. Svoje zasebne stvari bi morali bolje zavarovati.

ON:
Pazite le, kako boste odgovorili osebi, ki si želi od vas veliko več, kot ste pripravljeni ponuditi. Določene zadeve še enkrat pretresite in preverite, preden se boste odločili.

  link

ONA:
Nek odnos se razvija v pozitivno smer. Nekaj lahko nadgradita, vendar pod pogojem, da si bosta zastavila nek konkreten cilj. Popazite na prehrano, saj se ponavljajo iste, stare tegobe.

ON:
Srečali boste osebo, ki resnično ve, kaj potrebujete. Vsekakor bosta našla skupni jezik in zato ni razlogov za nezaupljivost. Pozor, da vaše besede ne bi zazvenele ironično, povsem po nepotrebnem.

  link

ONA:
Nekaj, kar se je zgodilo ob začetku tedna se bo nekoliko nepričakovano nadaljevalo popoldne. Dovolj glasni ste in zato naj vas ne skrbi preveč, kakšen bo odziv. Nadaljujte po občutku.

ON:
Imate dobre odnose z vsemi, vendar je še vedno nekaj vprašanj, ki bodo slej ko prej spet na vrsti. Morda je najbolje, da se pravočasno dogovorite z mlajšo osebo.

 
     
link

ONA:
Imate veliko energije in neko vprašanje se vam neb o zdelo pretežko. Posebno zato, ker verjamete v srečen izhod. Velikokrat je odločilna vaša pozitivna naravnanost.

ON:
Okus zmage je prijeten. Lahko uveljavite svoje. Nekdo vam bo popustil, čeprav bi radi dosegli več, vsaj dogovor, ki bi vam odprl nova upanja glede prihodnosti.

  link

ONA:
Ponavadi ste več, kot prodorni, vendar tudi to se včasih lahko spremeni. Posebno, če si tokrat želite nekaj več zaščite, podpore in razumevanja, tako od partnerja, kot od družinskih članov.

ON:
Odločili se boste po svoje, čeprav si tako pravzaprav izbirate težjo pot. Zadovoljni boste šele takrat, ko vas bodo pustili pri miru. Preprosto ne morete biti vedno med najaktivnejšimi.

  link

ONA:
Pozabite na to, kar vam narekuje vaš ponos in poslušajte srce. Posebno, če ste povezani z nekom, ki vam povsem jasno govori o svojih čustvih in namenih. Na potovanjih boste srečni.

ON:
Ni razlogov za ovinkarjenje. Vaš uspeh ni naključje, osvajate s spontanostjo. Posebno glede osebe, na katero se vedno bolj navezujete, čeprav živi drugače od vas ali pa še rešuje nekaj v zvezi z zasebnimi zadevami, na kar ne morete vplivati.

 

ONA:
Nečesa ne morete rešiti tako, kot bi radi, hkrati se zavedate, da je partner pasiven. Ali sta preprosto drugače naravnana in potrebujeta več časa za to, da se uskladita.

ON:
Preveč se trudite ooli stvari, ki se bodo reševale počasi in ne ravno tako, kot ste si predstavljali. Tudi doma boste prehitro popustili, čeprav vas izkušnje opozarjajo, da je to napaka.

link
Kazalo