Dnevni horoskop
Horoskop velja za 29. 6. 2017
     
link

ONA:
Tako doma kot v službi se ukvarjate z določenimi zadevami, ki vam niso najbolj pisane na kožo. Ostanite previdni, posebno glede naloge, ki je nočete ponavljati. Previdno tudi v odnosih z devicami, kozorogi in biki.

ON:
Ne morete mimo ljudi, ki vam ne povedo vsega, toda še bolj se bo zapletlo, če se boste odzvali nestrpno. Najbolj vas motijo nedorečenosti na delu. Če se odpravljate k zdravniku, mu vsekakor pozorno prisluhnite.

  link

ONA:
Vaše besede odmevajo, in to vam je všeč, saj radi poudarjate svoje zamisli in se postavljate v ospredje. Le pazite na zdravje, vsekakor se lahko odločite za nekaj več razgibavanja in ustreznejšo prehrano.

ON:
Vse se lahko prebrodi, posebno če veste, kje so meje vaših zmogljivosti. V ljubezenskih odnosih ste lahko bolj sproščeni, saj se lahko razvije veliko več, kot sploh upate.

  link

ONA:
Odnosi se zapletajo, nečesa spet ne morete razvozlati. Pravzaprav se ponavlja nekaj, kar vam nikakor ni jasno. Take sitnosti vam že presedajo, zato se nikakor ne morete sprostiti.

ON:
Novosti na zasebnem področju spreminjajo vaše načrte. O marsičem boste začeli razmišljati na drugačen način. V službi lahko zahtevate boljše razmere, vprašanje bi morali zastaviti na pravi način.

  link

ONA:
Ne premišljujte preveč pred srečanjem, ki vam prinaša več, kot ste sploh upali. Lahko se pripravite na nadaljevanje pomembne zgodbe in se sprostite. Ob poslovnih pogovorih ste prav tako uspešni.

ON:
Imate še eno priložnost, posebno v odnosih s partnerko ali prijateljico. Priznati si morate, da sta si dokaj podobna, zato bosta tudi istočasno popustila. Načrtujte nekaj novega glede potovanja ali selitve.

 
     
link

ONA:
Niste pripravljeni prisluhniti različnim namigom. Morda delate čisto po svoje tudi glede stvari, ki jih počnete prvič. Tokrat ne bo posledic, toda vseeno začnite vsaj razmišljati o tem, kako boste rešili nesporazume.

ON:
Nečesa ste se lotili precej zmedeno, saj se okoliščine spreminjajo praktično iz ure v uro, zato se raje zatekate k stvarem, ki jih lahko rešite takoj, brez oklevanja. Previdno tudi v ljubezni.

  link

ONA:
Vračata se vam optimizem in radovednost, posebno dopoldne, ko boste marsikoga nalezli z dobro voljo. Pri delu boste po naključju prišli do nečesa, kar vam lahko pomaga.

ON:
Val pozitivne energije izkoristite tako za opravljanje težjih obveznosti in za učenje kot tudi glede zasebnih načrtov. Naenkrat niste več zadržani, čustva bodo kar privrela na dan!

  link

ONA:
Z domačimi in tudi ob delu z mlajšimi bodite potrpežljivejši. Opoldne boste ob spremembi Luninega položaja nekoliko nemirni in nestrpni, posebno če so vas prepričali glede potovanja ali obiska, ki vam ne diši preveč.

ON:
Niste pripravljeni na akcijo, zato se stopnjuje slaba volja. Do pomembnega srečanja bo prišlo takrat, ko boste nekoliko nepripravljeni. Morda bi se naslednjič morali odločiti drugače in tudi kaj zavrniti.

  link

ONA:
Vse bo nekako podvojeno: obveznosti, vendar tudi priložnosti za srčna srečanja in spogledovanje. Ob ugodnih zvezdnih vplivih lahko odpotujete ali se dogovorite glede stanovanja.

ON:
Nekoliko presenečeni boste, ker očitno puščate povsem drugačen vtis od tistega, kar si želite. Poskusite znova, prej pa vsekakor prisluhnite nekomu, ki mu brezpogojno zaupate.

 
     
link

ONA:
Niste pripravljeni ponuditi več, posebno v ljubezni. Nekomu srečo preprosto zavidate, namesto da bi se potrudili ustvariti kaj dobrega. Kmalu bo bolje, še presenečeni boste! Pazite s starejšo ali nadrejeno osebo.

ON:
Luna vam še vedno ni naklonjena. Pričakujte pa, da se boste morali znajti kar sami, posebno glede težavnih poslovnih zadev. Osredotočite se na podrobnosti, ki pogosto niso omenjane.

  link

ONA:
Ne obstaja niti en razlog, da bi ponavljali napake, ki se jih zavedate. Velja tako pri novih delovnih načrtih kot v zasebnem življenju, posebno če glede pomembnega vprašanja še vedno dvomite, tokrat dejansko brez pravega razloga.

ON:
Spogledovanje je prijetno, vendar pazite, da ne bo šlo predaleč, posebno če ste vezani. Nikar pa ne razkrijte vseh adutov, to vas je večkrat drago stalo! Glede denarja poskrbite, da ne bo nikakršnih nedorečenosti.

  link

ONA:
Še vedno vas vznemirja nekaj težav s starejšimi ali pa v službi, posebno če je vse skupaj povezano z rastočimi obveznostmi, ki jim niste kos. V ljubezni se ne igrajte in ne izogibajte neposrednemu soočenju.

ON:
Ne jemljite si vsega preveč k srcu, posebno če se vas v ljubezni drži smola. To je le slab trenutek negotovosti. Napeti ste tudi zato, ker si morate omisliti kaj novega, tudi glede nepremičninskega vprašanja.

 

ONA:
Ne pripisujte preveč pomembnosti zadevam, ki jih boste že jutri pozabili. Ko boste sproščeni, se lahko tudi izognete morebitnim pričkanjem in trmarjenju, tako v službi kot doma.

ON:
Izkoristite vsako priložnost, da bi se pozanimali glede prihodnjih obveznosti. Le tako ne boste več pod pritiskom. V ljubezni ste manj optimistični kot sicer. Posvetite se mlajšim in tistim, ki potrebujejo pomoč.

link
Kazalo