Črna kronika - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Črna kronika - Arhiv
Na Vipavskem v nesreči umrl voznik osebnega vozila Nekaj pred polnočjo se je na Vipavskem zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega avtomobila.
Policijska akcija za Ukrajincem v okolici Ajdovščine Policisti so prijeli 31-letnega Ukrajinca, ki je v soboto zjutraj bežal pred italijanskimi organi pregona, pri tem blizu Ajdovščine povzročil prometno nesrečo in pobegnil.
Smrtna žrtev hude prometne nesreče na gorenjski avtocesti Na gorenjski avtocesti med priključkoma Brod in Šmartno proti Avstriji se je dopoldne zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Vzrok je bila vožnja v nasprotno smer.
Kolesar po trčenju umrl v bolnišnici Zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila v sredo v Celju, je v celjski bolnišnici umrl 60-letni kolesar. Prometna nesreča se je zgodila v sredo na glavni cesti v kraju Teharje.
Šiškov odvetnik vložil zahtevo za varstvo zakonitosti Viktor Osim, odvetnik Andreja Šiška, je na mariborsko okrožno sodišče vložil zahtevo za varstvo zakonitosti, s katero želi doseči izpustitev vodje samooklicane Štajerske varde, ki je v priporu od ...
V Sežani se je iztirila lokomotiva Na železniški postaji v Sežani se je ob 14. uri iztirila lokomotiva tovornega vlaka, ki je vozil iz smeri Opčin v Italiji. Pri iztirjenju se ni nihče poškodoval, nastala pa je gmotna škoda.
Ali sta bili podtaknjeni bombi v Črni vasi in na Brezovici grožnji poslovnežema? Policisti še nimajo podatkov, kdo bi lahko v sredo podtaknil razstrelivo pod avtomobil v Črni vasi oziroma kdo je izdelal eksplozivno napravo, ki so jo našli na Brezovici.
Novogoriški srednješolci odkrito o zasvojenosti s sintetičnimi drogami: stanje je katastrofalno V Brdih občani pogosto opozarjajo, da se na določenih območjih zbirajo uživalci in preprodajalci prepovedanih mamil.
V nesreči pred prehodom Šentilj umrl motorist Približno 200 metrov pred mejnim prehodom Šentilj se je nekaj čez 18. uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa.
Cakićev odvetnik za razveljavitev obsodbe, tožilstvo za višjo kazen Na Višjem sodišču v Ljubljani je potekala pritožbena seja za Stefana Cakića, ki je bil spoznan za krivega uboja igralca Gašperja Tiča v stanju zmanjšane prištevnosti in mu je bilo prisojenih osem ...
V Črni vasi eksplozija na avtomobilu, na Brezovici sumljiv predmet Ljubljanski policisti so bili okoli 9.30 obveščeni, da je bil najden sumljiv predmet z znaki eksplozivne naprave ob cesti na Brezovici pri Ljubljani.
V delovni nesreči v Lindeku umrl delavec V delovni nesreči v Lindeku v občini Vojnik je zjutraj umrl delavec. Kot so sporočili iz uprave za zaščito in reševanje, je delavec padel v globino in se smrtno ponesrečil.
Preiskava nakazil armenskemu zdravilcu se nadaljuje Ljubljanski kriminalisti so v poznih nočnih urah končali hišne preiskave, povezane z domnevno spornimi nakazili zavoda za šolstvo tujemu zdravilcu za študije, ki naj jih on ne bi napisal.
Italijana v kombiju tihotapila 107 pasjih mladičev Murskosoboški policisti so v petek preverjali tovorno vozilo, vozil ga je 45-letni Italijan, skupaj s 40-letnim sopotnikom.
Zaradi plačila zdravilcu preiskave na več šolskih institucijah Kriminalisti so na sedmih lokacijah - tudi na ministrstvu za delo - izvajali hišne preiskave, preiskovali so tudi nekdanjo državno sekretarko na ministrstvu za šolstvo Andrejo Barle Lakota, zdaj ...
V DUTB-ju preiskava sporne prodaje nekaterih zemljišč Posli Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB) naj bi bili pod drobnogledom kriminalistov, ki preiskujejo prodaje nekaterih zemljišč.
Tovorno vozilo v delovni nesreči do smrti stisnilo voznika V industrijski coni v Preserjah pri Radomljah je v ponedeljek popoldne tovorno vozilo stisnilo voznika. Ta je zaradi poškodb na kraju nesreče umrl, so sporočili s centra za obveščanje.
Po požaru ustavljena proizvodnja v Hidrijini livarni je znova stekla V livarni Hidrijine družbe Rotomatika v Spodnji Idriji je v ponedeljek zvečer izbruhnil požar. Požar je pogasilo približno 50 gasilcev. Poškodovanih ni bilo, proizvodnja pa normalno poteka.
Policisti preverjajo domnevna urjenja Kranjske vahte Na družbenih omrežjih so se pojavile objave, ki so pričale o urjenju oborožene skupine Kranjska vahta, kar naj bi se zgodilo 4. septembra. Kriminalisti glede tega že vodijo preiskavo.
Prijeli 19-letnika, ki je z orožjem grozil taksistom Policisti policijske postaje Ljubljana Šiška so odvzeli prostost 19-letnemu Ljubljančanu, ki je osumljen storitve treh ropov nad vozniki taksislužbe, ki jih je izvedel s pomočjo groženj z nožem in ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo