Črna kronika - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Črna kronika - Arhiv
Vrhovno sodišče: Kreditni pogodbi v frankih nista nični Vrhovno sodišče je v enem od sporov glede kreditnih pogodb v švicarskih frankih zavrnilo revizijo tožnikov kot neutemeljeno in pritrdilo sodiščema nižjih stopenj, ki sta presodili, da sporni ...
Vzpon na Mangart usoden za italijanskega planinca Med vzponom na Mangart v občini Bovec se je v nedeljo okoli 10.30 smrtno ponesrečil italijanski planinec.
Pri delu v gozdu umrl 64-letni moški V soboto se je v občini Cerkno med sečnjo dreves smrtno poškodoval 64-letni moški, na katerega je med podiranjem enega drevesa padlo sosednje razmajano drevo.
Pogrešanega na območju Krvavca našli mrtvega Policija je okoli poldneva v okviru obsežne iskalne akcije med Krvavcem in naseljem Kokra našla truplo 36-letnega Klemna Musulina iz Trebnjega, ki je bil pogrešan teden dni.
V Celju zamaskiranca oropala pošto V petek zvečer sta v Celju dva zamaskirana in oborožena neznanca oropala pošto in pobegnila.
Foto: Ponoči v Mežici izbruhnil obsežen požar V petek okoli 23. ure je v Mežici blizu občinske stavbe izbruhnil velik požar v petdeset metrov dolgem večnamenskem lesenem objektu.
Matozova zahteva, da se izloči začasna predsednica okrožnega sodišča, zavrnjena Višje sodišče v Celju je zavrnilo zahtevo odvetnika Janeza Janše Francija Matoza za izločitev začasne predsednice okrožnega sodišča.
Pogrešanega Klemna Musulina bodo na Krvavcu znova iskali v soboto Teden dni po izginotju 36-letnega Klemna Musulina iz Trebnjega bo na območju Krvavca v soboto znova stekla obsežna iskalna akcija.
Vojaki so bili v času pretepa v civilu, v Selce pa so se pripeljali s službenim vozilom SV-ja Policisti so bili ob 2.35 obveščeni o pretepu v vasi Selce pri Pivki, po do zdaj zbranih podatkih je bilo v pretep vpletenih osem pripadnikov Slovenske vojske (SV).
Pilot balona ni kriv za najhujšo balonarsko nesrečo v Sloveniji Balonar Miro Kolenc je bil oproščen očitkov odgovornosti za balonarsko nesrečo leta 2012 na Ljubljanskem barju. Sodnica je svojo odločitev oprla na pričanje britanskega izvedenca.
Bel prah na mariborski občini ni bil nevaren Uslužbenka mariborske občine je ob pol devetih odprla pošiljko, iz katere se je usul bel prah, je poročal Radio Maribor.
V množičnem pretepu v Murski Soboti poškodovana dijaka še v bolnišnici Dijaka, poškodovana v ponedeljkovem pretepu v središču Murske Sobote, sta zaradi vbodnin na spodnjih okončinah še v bolnišnični oskrbi.
Požar v kranjski livarni je pogašen Gasilci so požar, ki je izbruhnil v livarni v središču Kranja, že pogasili, objekt pa še preiskujejo in iščejo morebitna žarišča. V požaru ni bil nihče poškodovan, zaposleni pa so se rešili na varno.
Množičen pretep v Murski Soboti V Murski Soboti je na križišču Slovenske in Zvezne ulice izbruhnil pretep, v katerem je sodelovalo več ljudi.
Več pošiljk z belim prahom v DZ in na ljubljansko občino V glavni pisarni državnega zbora so zjutraj prejeli osem sumljivih pisemskih pošiljk.
Nakelskemu županu zagrozili z mrtvimi živalmi Nakelskemu županu Marku Mravlji, ki je županski kandidat tudi na tokratnih lokalnih volitvah, so pred njegov lokal neznanci nastavili poginule živali. Mravlja je prepričan, da gre za grožnje.
Stroj usodno poškodoval delavca Po poročanju uprave za zaščito in reševanje je okoli 10. ure na Brnčičevi ulici v Ljubljani delovni stroj poškodoval delavca, ki je za posledicami nesreče umrl.
V Škofji Loki gorelo stanovanje, prebivalce evakuirali V večstanov anjski stavbi v Groharjevem naselju v Škofji Loki je okoli 6. ure zjutraj izbruhnil požar.
Pojasnjen umor in samomor na Tišini Policijska uprava Murska Sobota je pojasnila umor 46-letnice in samomor 59-letnika na Tišini ter zavrnila namige, da bi bil lahko vpleten še nekdo tretji.
Zdenku Pavčku grozi leto dni zapora, njegovemu sinu pa dve leti in pol Državni tožilec Matej Oštir je za nekdanjega prokurista Viator & Vektor Logistike Petra Pavčka predlagal dve leti in pol zapora za kaznivo dejanje zlorabe položaja pri prenosu romunske hčerinske ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo