Črna kronika
slice
Foto: Koča na Korošici pogorela, mamo s sinovoma prepeljali v bolnišnico
Ogenj popolnoma uničil kočo, 21. oktober 2017 ob 18:47 V času požara v planinski koči na Korošici so bili v njej trije tuji državljani, in sicer 41-letna državljanka Poljske, stanujoča v Zadru na Hrvaškem, in njena dva mladoletna sinova, ki so ...
20
Pogorel Kocbekov dom na Korošici, poškodovani trije tujci
20
20. oktober 2017 ob 23:58 V Kocbekovem domu na Korošici je v petek zvečer izbruhnil požar in to planinsko postojanko pod južnim pobočjem Ojstrice v Kamniško-Savinjskih Alpah povsem uničil.
Raščan obsojen na 4 leta zapora, vrniti bo moral 34 milijonov evrov
97
20. oktober 2017 ob 12:43 Ljubljansko okrožno sodišče je nekdanjega lastnika Dela Revij Mateja Raščana v sojenju zaradi zlorabe položaja ob prevzemu družbe obsodilo na štiri leta zaporne kazni.
Iz Delavske hranilnice odnesel nekaj tisoč evrov
9
20. oktober 2017 ob 20:38 V Ljubljani je neznan moški vstopil v poslovalnico Delavske hranilnice in z grožnjami, ki jh je podkrepil s pištolo, od zaposlenih zahteval gotovino.
Trgovina z ljudmi: Zakonca zaradi kulturnih specifičnosti nista vedela, da kršita zakon?
33
19. oktober 2017 ob 10:19 Zakonca Fikreta in Damir Porić sta na predobravnavnem naroku zanikala, da bi izkoriščala ženske z območja nekdanje Jugoslavije za služabnice.
Prijateljica umorjene Bajdeta nikoli ni videla nasilnega Na celjskem okrožnem sodišču se je nadaljevalo ponovno sojenje Velenjčanu Romeu Bajdetu za umor partnerice decembra 2015. Sodnik Zoran Lenovšek je zaslišal nekdanjo prijateljico umorjene partnerice.
3
Protest zapornikov tudi na Dobu, ki pa se je končal mirno Po petkovem incidentu v zaporu na Povšetovi v Ljubljani se je podoben danes zgodil tudi v Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob.
8
SDS: Škoda s procesom Patria je bila povzročena namerno SDS od države zahteva 886.257 evrov odškodnine zaradi sojenja v zadevi Patria, saj meni, da je bila stranki škoda povzročena namerno.
139
Avtomobil zaprl pot kolesarju, trčenje zanj usodno Okoli 17.45 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s poškodbami v Vidmu v občini Dol pri Ljubljani.
V prometnih nesrečah pri Lenartu, Vrbi in Grličah umrli trije motoristi V prometnih nesrečah v okolici Lenarta, Vrbe in Grlič so umrli trije motoristi. Opoldne se je v Vrbi zgodila prometna nesreča na prehodu čez železniško progo.
Huda nesreča na avtocesti pred Mursko Soboto Zgodaj zjutraj se je pred cestninsko postajo Dragotinci v smeri Murske Sobote zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla dva človeka. Zaletela sta se tovornjak in osebni avtomobil.
Usoden trk v drevo Na regionalni cesti na Brezovici pri Ljubljani se je okoli 9. ure dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 71-letni voznik osebnega vozila.
Ob zasegu 550 kilogramov marihuane na Malti aretirana dva Slovenca Med petimi aretiranimi ob največjem zasegu mamil na Malti, policija je zasegla 550 kilogramov marihuane, sta bila tudi dva slovenska državljana, poročajo malteški mediji.
49
Na Povšetovi mirno, pomoč policije ni bila potrebna Policija PU Ljubljana v zvezi z sinočnjim dogajanjem v zaporu na Povšetovi ulici ni izvedla nobenih ukrepov, prav tako ni vstopila v objekt, saj so vse ukrepe izvajali izključno pravosodni ...
50
Zaporniki na Povšetovi nočejo v celice, vztrajajo na dvorišču Nekaj zapornikov iz zapora na Povšetovi v Ljubljani že več ur ostaja na notranjem dvorišču in ne želi nazaj v svoje celice. Vsaj eden naj bi splezal na nadstrešek.
96

Kazalo