Črna kronika
slice
29-letnica umrla v hudem trčenju
Nesreča se je zgodila v Brestanici, 25. september 2018 ob 16:01 V Brestanici se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 29-letna voznica osebnega vozila.
Hilda Tovšak gre na Ig le še po odločbo o pogojnem izpustu
137
24. september 2018 ob 19:06 Nekdanji direktorici Vegrada Hildi Tovšak je komisija pri pravosodnem ministrstvu odobrila pogojni izpust.
V Radencih zagorela zapuščena stara lekarna
24. september 2018 ob 20:53 V Radencih je popoldne zagorel objekt stare lekarne, starejše zapuščene zgradbe. V pretežno leseni zgradbi so zgoreli ostrešje in leseni stropi.
Za umor brezdomca v nekdanjih mariborskih zaporih 21 let za zapahi
1
24. september 2018 ob 12:59 Mariborsko okrožno sodišče je ugotovilo, da je Tomi Kolar krivega umora drugega brezdomca na grozovit način novembra 2016 v Mariboru. Izreklo mu je kazen 21 let zapora.
Trčila avtomobil in tovornjak, en človek umrl
24. september 2018 ob 13:33 Na cesti Dolane–Zavrč se je nekaj pred deveto uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčila avtomobil in tovornjak. V nesreči je umrl voznik osebnega vozila.
Na Vipavskem v nesreči umrl voznik osebnega vozila Nekaj pred polnočjo se je na Vipavskem zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega avtomobila.
Policijska akcija za Ukrajincem v okolici Ajdovščine Policisti so prijeli 31-letnega Ukrajinca, ki je v soboto zjutraj bežal pred italijanskimi organi pregona, pri tem blizu Ajdovščine povzročil prometno nesrečo in pobegnil.
20
Smrtna žrtev hude prometne nesreče na gorenjski avtocesti Na gorenjski avtocesti med priključkoma Brod in Šmartno proti Avstriji se je dopoldne zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Vzrok je bila vožnja v nasprotno smer.
Kolesar po trčenju umrl v bolnišnici Zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila v sredo v Celju, je v celjski bolnišnici umrl 60-letni kolesar. Prometna nesreča se je zgodila v sredo na glavni cesti v kraju Teharje.
Šiškov odvetnik vložil zahtevo za varstvo zakonitosti Viktor Osim, odvetnik Andreja Šiška, je na mariborsko okrožno sodišče vložil zahtevo za varstvo zakonitosti, s katero želi doseči izpustitev vodje samooklicane Štajerske varde, ki je v priporu od ...
19
V Sežani se je iztirila lokomotiva Na železniški postaji v Sežani se je ob 14. uri iztirila lokomotiva tovornega vlaka, ki je vozil iz smeri Opčin v Italiji. Pri iztirjenju se ni nihče poškodoval, nastala pa je gmotna škoda.
10
Ali sta bili podtaknjeni bombi v Črni vasi in na Brezovici grožnji poslovnežema? Policisti še nimajo podatkov, kdo bi lahko v sredo podtaknil razstrelivo pod avtomobil v Črni vasi oziroma kdo je izdelal eksplozivno napravo, ki so jo našli na Brezovici.
17
Novogoriški srednješolci odkrito o zasvojenosti s sintetičnimi drogami: stanje je katastrofalno V Brdih občani pogosto opozarjajo, da se na določenih območjih zbirajo uživalci in preprodajalci prepovedanih mamil.
57
V nesreči pred prehodom Šentilj umrl motorist Približno 200 metrov pred mejnim prehodom Šentilj se je nekaj čez 18. uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa.
Cakićev odvetnik za razveljavitev obsodbe, tožilstvo za višjo kazen Na Višjem sodišču v Ljubljani je potekala pritožbena seja za Stefana Cakića, ki je bil spoznan za krivega uboja igralca Gašperja Tiča v stanju zmanjšane prištevnosti in mu je bilo prisojenih osem ...

Kazalo