Črna kronika
slice
Neprilagojena hitrost znova terjala življenje
20-letnik umrl na kraju nesreče, 20. julij 2018 ob 13:14 V četrtek se je na hitri cesti med Vogrskim in cestninsko postajo Bazara zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 20-letnik, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.
Na Gorenjskem umrl motorist
20. julij 2018 ob 07:23 V četrtek je v prometni nesreči med Jezerskim in Preddvorom umrl motorist, ki je med vožnjo izgubil nadzor nad motorjem, so sporočili s Policijske uprave Kranj.
Bruselj nadaljuje postopek proti Sloveniji zaradi kršenja nedotakljivosti arhivov ECB-ja
44
19. julij 2018 ob 17:48 Evropska komisija nadaljuje postopek proti Sloveniji zaradi zaplembe informacij Evropske centralne banke (ECB) v okviru kriminalistične preiskave v Banki Slovenije julija 2016.
V prometni nesreči na vipavski hitri cesti en človek umrl
19. julij 2018 ob 21:19 Na hitri cesti med izvozom Vogrsko in cestninsko postajo Bazara sta ob 18.07 trčili osebno in tovorno vozilo. Po podatkih uprave za zaščito in reševanje je en človek umrl, eden pa je poškodovan.
V mlaki v Lukavcih našli žensko truplo
18. julij 2018 ob 22:40 Nekaj po 17. uri so v mlaki v Lukavcih našli žensko truplo, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Dežurni zdravnik ni ugotovil znakov nasilja in je odredil sanitarno obdukcijo.
Po padcu s strehe umrl 30-letni moški V torek nekaj po 12. uri se je v Kostanjevici na Krki zgodila delovna nesreča, v kateri je s strehe padel 30 let star moški, ki je zaradi poškodb pozneje v bolnišnici umrl.
Tri leta zapora in tri leta izgona za lažnega bombaša v Dragonji Zaradi terorizma je koprsko sodišče mlademu Hrvatu, ki je januarja sprožil preplah na mejnem prehodu Dragonja, dosodilo tri leta in dva meseca zaporne kazni in tri leta izgona iz Slovenije.
12
Strela udarila na blejsko plažo, trije poškodovani Na javni plaži blejskega jezera v Mlinem je v neurju udarila strela in pri tem poškodovala tri ljudi, sporočajo policisti. Po udaru je bila na kraju dogodka nudena prva pomoč trem ljudem.
Zadnji žvižg za najbolj iskane evropske zločince Europol je ob zaključku svetovnega prvenstva organiziral nagradno igro v stilu zbiranja sličic nogometašev, s katero skuša javnosti predstaviti, kateri evropski zločinci na begu so trenutno najbolj ...
25
Višji sodniki potrdili obsodilno sodbo za uboj partnerja Višji sodniki so potrdili obsodilno sodbo zoper 24-letno Patricijo Cenček, ki je 4. februarja lani ubila svojega partnerja.
Zadeva Mladinska knjiga: Vsi obtoženi oproščeni Okrožno sodišče v Ljubljani je Franca Krambergerja, Mirka Krašovca, Ivana Fermeta in Stanislava Valanta oprostilo očitkov o zlorabi položaja in pomoči pri kaznivem dejanju pri preprodaji delnic ...
48
Pogrešanega Dubrovničana našli mrtvega v Blejskem jezeru Policisti so preklicali iskanje 31-letnega hrvaškega državljana Renata Babića iz Dubrovnika. Pogrešanega so našli mrtvega v Blejskem jezeru.
28-letnik umrl v prometni nesreči Po navedbah PU Ljubljana se je okoli 7. ure zjutraj zgodila prometna nesreča v Zgornjem Logu pri Litiji, v kateri je umrl 28-letni voznik osebnega vozila.
Hrvati tihotapili ljudi v Slovenijo, Slovenci pa naprej v Italijo V skupni operaciji hrvaških in slovenskih policistov je bila na območju Hrvaške in Slovenije razbita veriga tihotapcev ljudi.
16
Prevrnjen traktor pod seboj pokopal 70-letnika V vinogradu v bližini vasi Brje na Ajdovskem je v torek zvečer v delovni nesreči umrl 70-letni domačin.

Kazalo